Arsa satın alma sorun u

Users who are viewing this thread

kukla17

Recruit
Cumartesi günü warband aldım yükledim steam güncelledi mount&blade warband 1.131 yazıyor şehir sorumlusunun yanına gidince toprak alma seçeneği yok sorun bendemi eğer bende ise çözümü nedir ?

Warband yeni sürüm ne zaman çıkıcak bilen var mı ?

Herhangi bir şehirden dükkan almak için yeterli nam sahibi olman lazım. Yine alamazsan dükkan alacağın şehirin sana olan sevgisini artırman gerekir.

1-)Hana gidip han sahbiyle konuştuğunda 1000 dinara hana gelenlere içki ısmarlama var.
2-)O şehirde düzenlenen bir turnuvayı kazanırsan artıyor.
3-)Lonca başkanın verdiği görevleri yaparsan artıyor.

Nam-Onur ve o şehirle ilişkini arttır.Sonra alherdasın dediği gibi en altta kalmış olabilir tıkla ve al.Yeni sürüm ne zaman çıkar bilmiyorum maalesef.

Silverlight said:
olmadı bide v1.131 nativede yeni bir oyuna başlayıp dene (bide düşman krallığın şehrinden arsa alamazsın aklında bulunsun)
Demek ki o yüzden osmanlı devletinden almaya çalışmıştım düşman diye satmadılar o zaman

kukla17 said:
Demek ki o yüzden osmanlı devletinden almaya çalışmıştım düşman diye satmadılar o zaman

hangi modda oynuyosunda Osmanlı adında bir devlet var (eğer Khergits to ottoman oynuyosan onda arsa alma falan yok - aslında var da cheat menu gerekiyo)

Silverlight said:
kukla17 said:

hangi modda oynuyosunda Osmanlı adında bir devlet var (eğer Khergits to ottoman oynuyosan onda arsa alma falan yok - aslında var da cheat menu gerekiyo)
Khergits to ottoman  osmanlı modunda oynuyorum köylerden iyi asker veriryor  :wink:

ABİM BENDE MOUNT BLADE VAR WARBAND VE ÖBÜR SERİLERİDE YÜKLÜ ABİCİM SANA

WARBANDIN 1.203 SERİSİNİ VEREM ONDA ÇİFLİK ALION KÖYLÜ OLUN ŞEHİRLİ  OLUON

O LİNKİ YAKINDA VERECEMHI BENDE 1.203 VAR
LİNK
file:///C:/Documents%20and%20Settings/em%C4%B1r%20ates/Belgelerim/Kar%C5%9F%C4%B1dan%20Y%C3%BCklenenler/MOUNT%20BLADE%201.203.exe

KOPYALA VE WEBE YAPIŞTIR SORUN ÇÖZÜLDÜ TM
BU OLMAZSA
ÖBÜR SEFERE Bİ LİNK DAHA VERECEM RAPİD LİNKİ TM

kukla17 said:
Silverlight said:
kukla17 said:

Khergits to ottoman  osmanlı modunda oynuyorum köylerden iyi asker veriryor  :wink:

KtO da köylerden iyi asker verebilir ama Nativenin eski bi sürümü üzerine oluşturulduğu için arsa alma olayını anca Chaet Menu ile kullanabiliyosun malesef

Back
Top Bottom