aRkaDasHlAr ChooOOCkKk ONeMly Bi BaQAr mSıNZZZz ?????????

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Yha ArKaDasHlarr bén oYuNu thaleworldsden iNdHirDimM cRaCKıNıda YhaPdım shoNra cRpg die bi mhOd indyrdimm. MuLtiPlayeR iChin Dio aMa cRPG seRvEri yhooqq NhasL BUlcaM cRPG ServR yaaA ***  Lüdfhen yHARDIMMM  :? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Sen nasıl birisin ya ? Taleworlds'ün resmi forumda crack kullandığını söylüyorsun , bide yardım istiyorsun . Birde Türkçemizi mahvediyorsun . Modertöre rapor et e bastım . Yakında banlanırsın .

Hiç birşey demiyorum.İçimden hakaret ve küfürlerle kendimi, paralıyorum...
Nerden geliyorsunuz... ya hayır nerden yolluyorlar sizi anlamıyorum.

Lütfen bu kişiye sorusunun cevabını vermeyin!!

Tamam . Daha fazla yoruma gerek yok . Moderatöre rapor et ' e basın yeter .

AssasinsCreed said:
doğurup doğurup net e salıyorlar ya herif katletti türkçeyi

süper tam bu ameleyi anlatıyo eğitenin kabahati annesi ve babasının karakteri burdan rahat anlaşılıyo buna para veremiyolar fakirler ezik bi pc de korsan oyunlar oynayıp aklınca havalı terimini bulup bu terimde kişilerin kullandığı amelece yi kullanan basit bi amele

mod ve adminler bize izin verseniz hakedene küfürde kullansak bu konu hit patlaması yapar bi haftada 400 sayfa yapar

BhaShlıqınDa AdIn GhBi ChoCk CixX oLmuShh QaNkAa. NiE BanLıyOnuz AdAmı Yhaa. Bhu Fhrm dha REcRuiTleRi HeP HoR GHorüyonuz ***!!!!!

Şaka :mrgreen:

kasap_TR said:
kodugumun emoları! bunları yok etmek lazım ne Türklük ne islam ne Türkçe ne de milli değerlerimiz umurlarında degil gerizekalı özentiler!

Yuh be kardeşim islami nerden kattın buraya.

allah sizin gibi nesli kahretsin binlerce insan türkçeyi böyle konusun die öldü yunana karsı deil mi enbesil

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom