Arkadaşlar Telefon alacağım öneri yapabilir misiniz? :)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Serıfsky

Knight
Evet arkadaşlar 2000 - 2300 TL arasında bir bütçem var. Güzel bir telefon almayı düşünüyorum. Sizlerin de tavsiyelerini merak ettim. Benim içimden geçen Iphone 5S veya Samsung Galaxy S5 ama telefon da hiç kasmadan güzel oyun oynamak , kasma sorunu istemiyorum , biraz daha kibar dursun vs. gibi doğal özellikler arıyorum. Sizce hangi telefonları alayım? Kararsızım gerçekten.  :cry:

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,240815.0.html yeni konu açmana gerek yoktu. Buradan sorabilirsin.

Aynen yeni konu açmak gereksizdi. Sana tavsiyem ise performans olarak Xperia Z2, tasarım olarak ise HTC One M8(Tek kötü yanı kamerası).

General mobile Discovery elit al 3gb ram, 2.2 ghz 4 çekirdek işlemci 32 gb yer var 2000 tllik çoğu telefondan daha iyi.
Fİyatı 1200 tl

Dostum 3.000 tl lik bütçe bir telefon için yazık günah seviyesinde bir şey lan :grin: Şimdi sen git nokia 3300 al alo alo de tamam aS:grin::
Espiri bir yana sakın s mini serisinden alma küfür edersin ben aldım sövüyorum. Neyse Alacaksan Samsung Note 3 Tavsiyem

ShooTR said:
Dostum 3.000 tl lik bütçe bir telefon için yazık günah seviyesinde bir şey lan :grin: Şimdi sen git nokia 3300 al alo alo de tamam aS:grin::
Espiri bir yana sakın s mini serisinden alma küfür edersin ben aldım sövüyorum. Neyse Alacaksan Samsung Note 3 Tavsiyem
Biraz kaba duruyor sanki , Note 3. Hala aklım Iphone'de ama 1GB ram gerçekten aklımı karıştırıyor , kesin donma olur diyorum içimden.

Cloudy said:
ShooTR said:
Biraz kaba duruyor sanki , Note 3. Hala aklım Iphone'de ama 1GB ram gerçekten aklımı karıştırıyor , kesin donma olur diyorum içimden.
İPhone sakın düşünme.

Oyunu pc den oynarsın telden 1gb ram de kasıcak ne varki bence iphone döneminin en fiyakalı telefonlarını çıkarıyor

Cloudy said:
Evet arkadaşlar 2000 - 2300 TL arasında bir bütçem var. Güzel bir telefon almayı düşünüyorum. Sizlerin de tavsiyelerini merak ettim. Benim içimden geçen Iphone 5S veya Samsung Galaxy S5 ama telefon da hiç kasmadan güzel oyun oynamak , kasma sorunu istemiyorum , biraz daha kibar dursun vs. gibi doğal özellikler arıyorum. Sizce hangi telefonları alayım? Kararsızım gerçekten.  :cry:

Kasma sorunu istemiyorsan Android yerine IPhone5s al. Her ne kadar ben IPhone'dan sonra Android bir telefona geçmekten çok mutlu olsam da ve böyle bir rahatlıktan sonra bir daha asla IPhone kullanmayacak olsam da, Android telefonlarda "işletim sistemi"ne karşılık IPhonelarda "ikon göstericisi"olması sonucu IPhone her zaman Android telefonlardan daha akıcı olacak.

Cloudy said:
Sen neden İos'tan vazgeçip Android'e geçtin ki?

Çünkü IPhone'lar jailbreak yapamadıktan sonra hiç bir işe yaramıyor. O kadar para veriyorsun ve hiç bir özelliğini kullanamıyorsun. Bi ara bi program telefonu açılamaz hale getirdiği için fabrika restore olayını yapmak zorunda kaldım ve jailbreak çıkmamış bir sürüme yükseltmek zorunda kaldım. O sürüm için jailbreak bir kaç ay çıkmadı ve benim telefon işe yaramaz bir alet haline geldi. O kadar para harcayıp satın aldığım Cydia propgramlarını kulanamaz hale geldim. Dahası telefon acaip yavaşlamıştı yeni çıkan IOS sürümü yüzünden.

Sonunda Android'e geçtim ve rahat bi nefes aldım. Telefonun her bi şeyini istediğim gibi ayarlayabiliyorum işlemciyi overclock edebilmek dışında (onun için root gerekli ve ihtiyaç duymuyorum).  Ne bileyim mesela rahatlıkla Amiga emulasyonu yapıp on numara Amiga oyunları oynayabiliyorum.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom