Arkadaşlar Kralım Ama İddiam Yokmuş Dediklerine Göre :D

Users who are viewing this thread

volkan1238

Recruit
Arkadaşlar Ben Kral Oldum 5 tane Derebeyim Var Onlarda Bilinen Adamlar Yani (Mardind,Artimentar Ymriu Vs) Ama Başka Bi Krallıkta ki lordları yanıma almaya çalışınca iddian yok felan diyo. Başkanımda  Böyle Diyo İddian Yok İddianı Geliştirmelisin Felan Diyo
Oysaki Nordları Yendim Rodokları Yendim Tek Başıma :grin: Hala İddia Diyo Bunlar Namım 4000 Onurum 3750 Ne İddiası Anlamadım.

Şöyle iddia kazanırsın eğer bir ülke diğerine savaş açarsa sende savaş açılan ülkeye savaş açarsan ve savaşı açan ülkeye elçi yollayıp iyi dileklerini iletirsen krallığın tanınıyor.. ama şansın olması lazım savaş açıldığı zaman sende savaş açılan ülkeye savaş aç ve elçi gönderip iyi dileklerini sun :smile:

K.drc said:
Şöyle iddia kazanırsın eğer bir ülke diğerine savaş açarsa sende savaş açılan ülkeye savaş açarsan ve savaşı açan ülkeye elçi yollayıp iyi dileklerini iletirsen krallığın tanınıyor.. ama şansın olması lazım savaş açıldığı zaman sende savaş açılan ülkeye savaş aç ve elçi gönderip iyi dileklerini sun :smile:

öyle bir yazmaşsın ki beynim sulandı gece gece :grin: yani; khergitler, vaegir'e savaş açtı. biz de vaegir'e savaş açtık ve khergit'e iyi niyetli bir elçi yolluyoruz, onlar da bizim krallığımız tanıyor... bu mudur ?

beni svadyanlar tanıdı 99 idari hakkımda var dolusuna kalem köyüm var hala benim tarafıma geçmiyolar diyolar ki : Askeri Olarak Düşünürsek Beni Kurtaracak Yeterli Sayıda Adamın Yok. Öbürü Diyo Askeri Düşünürsek Senin Tarafına Geçmem Sadece Beni Ateşe Atmanıza Yarar felan filan tam olarak böyle demiyolardar askeri anlamda bişeyler diyolar sözleri unuttum :grin:

volkan1238 said:
beni svadyanlar tanıdı 99 idari hakkımda var dolusuna kalem köyüm var hala benim tarafıma geçmiyolar diyolar ki : Askeri Olarak Düşünürsek Beni Kurtaracak Yeterli Sayıda Adamın Yok. Öbürü Diyo Askeri Düşünürsek Senin Tarafına Geçmem Sadece Beni Ateşe Atmanıza Yarar felan filan tam olarak böyle demiyolardar askeri anlamda bişeyler diyolar sözleri unuttum :grin:

onu bazen bana da diyorlar. heralde yanındaki asker sayısı az, ya da krallığının toplam asker sayısı  :roll:

@K.drc: sağol hocam bu bilgi işime yarayacak :grin:

Ben konuyu yanlış anlamışım ilk soruyu okuyunca  :smile: ben krallıklar arası tanınmadan bahsetmişim :smile: lordları yanına alman için lordlarla ilişkilerin iyi olacak ve asker sayın güçlü olacak ve toprağın bol olacak ve lordların istediği şeyleri onlara söylemelisin

bu yüzden oyuna başlayınca hemen yakıp yıkıp kral olma bi krallıga katıl dediklerini yap lordlarla aran çok çok iyi olur zaten savaşta yardım et eyer lordlarınızdan birini 500 e 100 vaya buna benzer bir şekilde lord kesin kaybedecekken gidip lordun yanında savaş kazanırsan çok iyi ilişki veriyor kalelerden bol bol esir kaçır

Fakat soylu olunca adamlar sana örev vermiyo mesela filan fulun şehir kime bırakılmalı diyince onun dediği fikre katılırsan arandaki ilişki artıyor esir kaçırınca çok artıyor ve adamı zorda kaldığı bir savaşta yardım edersen adamla ilişkin fena artıyor eğer adamın zaten yeniceği bi savaşa yardım edersen artmıyo bile.Eğer krallık kuruyorsan namında fazla olsun kolay tanınırsın :wink:

belli bir süre sonra hepsi görev veriyor ve bağlı olduğun krallık barış anlaşması imzalıyınca idari hak kazanıyorsun (Kendim keşvettim  :mrgreen:)

Eğer bir ülkenin soylusuysan vermiyolar ki ben hiç alamadım fakat başka ülkedeysen veriyolar ben öle biliyom

yaw oynuyodum sarranidlerin lorduyum ama hiç görev alamadım adam hep yapılacak işler var ama kendi adamlarıma verebilirim ülkenin soylulalırının bu gibi işlerler uğraşmasına gerek yok diyo...

Back
Top Bottom