Arkadaşlar Bıktım Bıktım Orduyu Dağıtıcam Artık Tek Başıma Gircem Şavaşlara

Users who are viewing this thread

tarik0618

Recruit
Arkadaşlar Bıktım Bıktım Orduyu Dağıtıcam Artık Tek Başıma Gircem Şavaşlara,150 küsür askerim var hergün 15 tanesi ayrılıyo neymiş morali düşükmüş be oğlum ben senin ekmeğinimi vermiyom , size içkimi ısmarlamıyom size bakmıyommu ne bu şiddet bu celal nasıl yükseltecem bu heriflerin ben morallerini

tarik0618 said:
Arkadaşlar Bıktım Bıktım Orduyu Dağıtıcam Artık Tek Başıma Gircem Şavaşlara,150 küsür askerim var hergün 15 tanesi ayrılıyo neymiş morali düşükmüş be oğlum ben senin ekmeğinimi vermiyom , size içkimi ısmarlamıyom size bakmıyommu ne bu şiddet bu celal nasıl yükseltecem bu heriflerin ben morallerini

bol bol savaşa kazan.ayrıca farklı ülkelerden asker lere dolu bi ordu kurma ve askerler kendi ülkerine karşı savaşmaktan çekinir :smile:.bide sakın erzak bitmesin

Çok fazla kişi olunca öyle oluyor. Ben bu işi kodlarla oynayarak hallettim. Liderlik becerisinin verdiği +50 morali 10000 yaptım ve 11000 kişilik orduyla geziorum :grin: Eğer isterse bu konuda biryerlerde olacak bir bak : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.msg1376632.html#msg1376632

yha ben kodlarla oynayamıyorum , daha doğrusu oynamayı bilmiyorum mound and blade : warband oyuncuyum sen eğer oynadıysan upluad edip bana verebilirmisin

Olur ama şimdi multiplayerdeyim 1 saat sonra bu konuya atarım link.
Ayrıca dosyada köyden gelen gönüllüler arttırılmış halde yani 100-200 asker geliyor her köyden sana uygun olursa..

Oyunu dün silip tekrar kurmuştum bir hata yüzünden.. Şimdi tekrar kodlarla oynadım moral işi tamam.. Köyden gelen gönüllüleri de arttırayım mı yoksa sadece moral olarak mı vereyim sana ???

Kızdın belkide, birtürlü veremedi 2 saattir diye ama, çok meşgulum maalesef;
http://s2.dosya.tc/file/jM5pbW/scripts.txt.html
Umarım işine yarar. Bunu Mount Blade'nin olduğu klasördeki modulesin içindeki nativeye atacaksın. İşe yaramasıı için kayıtlı oyundan birkaç gün geçmesi gerekiyor kamp yap birkaç gün sonra raporlardan grup moraline bak.

Sağol kardeşim seninde, Bu arada moral ve gönüllülerin yüksek olmasını isteyip de yapamayanlar veya kolaya kaçanlar bana özel mesaj atabilirler :smile: Herkesin kurban bayramı mübarek olsun :smile:

kardeş bu seferde Q'ya basınca karşımıza çıkan ekrandaki karakterler sekmesine vilan tıklayınca hata veriyo

Beyler ben Davşanlı Kahraman oldum savaşlara giriyorum 50 kişiyi at üstünden teker teker indiriyorum. :mrgreen:

Yaniiii ;
RABBİT AKAAAR

Tarık öyle bir sorun yok indirip bizzat denedim Q ya basınca herşey açılıyor normal harita ekranındaki alttaki herşey açılıyor bir arıza göremedim ben

Back
Top Bottom