Arkadaşlar Özür Dilerim 2

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

maximus450

Banned
Arkadaşlar Geçen Günlerde Mount Blade i Etik Dışı Oynamanın Yanlış Olduğunu Düşünüp Alanyadaki D&R Oyunun Orjinalini Alacaktım Ertesi Gün Yola Çıkmadan Önce Baktımki Banlanmışım İlk Çok Üzüldüm :cry: Sonra Moderatörlere Hak Verdim . Şimdi Gidiyorum Oyunu Alıp Geliyorum Umarım Banlanmam Geldiğimde Üyeliğime Serialimi Ekliyecem  :roll:

Yha Forumdaki Çoğu insanın etik dışı oynadığını düşünüyorumda . of .
Nese Şimdi Çıkıyorum 30 dk ya geliorum

maximus450 said:
Arkadaşlar Geçen Günlerde Mount Blade i Etik Dışı Oynamanın Yanlış Olduğunu Düşünüp Alanyadaki D&R Oyunun Orjinalini Alacaktım Ertesi Gün Yola Çıkmadan Önce Baktımki Banlanmışım İlk Çok Üzüldüm :cry: Sonra Moderatörlere Hak Verdim . Şimdi Gidiyorum Oyunu Alıp Geliyorum Umarım Banlanmam Geldiğimde Üyeliğime Serialimi Ekliyecem  :roll:

Aferin la sana gözüme girdin oyunuda al rozet yap bakalım bi helal olsun diçem sana .

Kleid insafa gel banhammer ını uzak tut be bu çoçuktan doğru yolu bulmuş

edit:kleid bak bazen sen bile azıyorsun örnek imzam  :P

maximus450 said:
1. Türkçe'yi düzgün kullan ''yha'' falan da ne oluyor?
2.Oynayan vardır tabii ki. Şahsen benim aldığım tek orjinal oyun. Sırf Türk yapımı ve 0.808 de demosunu oynadıgım için. Cogu ınsan etik dısı oynuyor fakat soylemıyorlar.Ban yemen doğal tabii 

ForceMastery said:
maximus450 said:
1. Türkçe'yi düzgün kullan ''yha'' falan da ne oluyor?
2.Oynayan vardır tabi"i" ki. Şahsen benim aldığım tek orjinal oyun. Sırf Türk yapımı ve 0.808 de demosunu oynadıgım için. "C"og"u" "ı"nsan etik dı"s"ı oynuyor fakat s"o"ylem"ı"yorlar.Ban yemen doğal tabi"i" 

"YHA" şimdi forumda sonuna kadar ben Türkçeyi iyi kullanırım diyen kimseyi tanımıyorum Antifiriz var o da arada çoşuyor cunup ediyor oratalığı :D.Bu yüzden birine Türkçeyi düzgün kullan demeden önçe kendine bakman lazım

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom