Resolved application crash....

Users who are viewing this thread

application crash yemekten oyunu 1 saniye bile oynayamıyorum. 55 saatim olan bir karakterim vardı application crash yemekten oynanamaz hale geldi hala daha girer girmez oyun çöküyor. hadi bu hatalar düzelene kadar yeni bir karaktere başlıyım dedim yaklaşık 35 saat oynadım şimdi aynı hata yine başıma geldi. haritaya girdikten sonra herhangi bir tuşa basmamla birlikte anında oyun çöküyor. şu sıkıntılı günlerde en iyi vakit geçirdiğim şeydi bu oyun. şimdi bu crash hatası yüzünden daha çok canım sıkılıyor emek verdiğim saatlerce oynadığım oyunu sebepsiz yere bir anda oynayamıyorum. bu foruma kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama artık yeni bi oyuna başlayacak isteğim de kalmadı. allah aşkına sizden tek ricam şu hataları düzeltin artık başka söyleyebilcek bir şey bulamıyoum.
 
Dün tam 143 saat oynadığım karekterdeki oyunum yaz 16 1099 yılına gelince kapandı.oyunu save almıştım. ancak yaz 16 1099 yılına gelince oyun kapanıyor,ÇÖKÜYOR. hata raporu gönderdim ancak düzeltilmedi. şimdi bu oyunu 8 yıl bekledik uğruna pc ler dizdik,donma kasma olmasın diye,parasını da ödedik aldık. oynayamayacaksak sahi neden aldık. iade de edemiyoruz. TEŞEKKÜRLER TALEWORLDS.TEŞEKKÜRLER ARMAĞAN YAVUZ.!!
 
Dün hiçbir sorun yaşamadan oynadığım oyun bugün bende de çökme sorunu nedeniyle oynanmaz hale geldi. Şehir içerisinde gezdiğimde veya savaş yaptığımda herhangi bir çökme yaşamıyorum ancak haritaya geçip harita üzerinde ilerlemeye başladığımda oyun önce donuyor sonrasında da "application crash" hatası alıyorum. Crash raporlarını yolladım her defasında. Ancak düne kadar sorunsuz oynadığım oyunda herhangi bir update yapmadığım halde bugün böyle bir sorun yaşıyorum. Harita üzerinde gezdiğiniz anda oyun çökme yaşıyor ve oynanmıyor maalesef.
 
zooaa kardeş bahsettiğin rapor oyundan attıktan sonra çıkan tw crash uploader adlı panel ise daha önce defalarca gönderdim ama bir sonuç çıkmadı. eğer farklı bir şekilde rapor gönderiliyorsa nasıl gönderildiğini bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim
 
Bu crashleri son beta 1.20 patchinde mi yiyorsunuz?ben de turnuvalar da crash yiyorum,normal patchlere dönünce düzeliyor genellikle sanırım.Beta da oldukca problem olabiliyor cünkü.
 
Bu haritada gezerken oyunun donması ve crash yemesi sorununu ilk olarak beta e1.1.0'da yaşamıştım. Sonrasında oyunu tamamen kaldırdım ve tekrar main branchten yani e1.0.11'den yeniden kurdum. Eski save dosyalarıma girmek istediğimde oyun crash yiyordu. O nedenle saatlerce oynadığım save dosyalarımın tamamını hem pcden hem de buluttan sildim ve sıfırdan oyuna başladım. Ardından main branche beta sürümü olan e1.1.0 güncellemesi ve akabinde de e1.1.1 güncelemesi geldi. Bu güncellemeler sonrasında 2 gün boyunca herhangi bir sorun yaşamadım ancak dün tekrar oyunu açıp haritada gezmek istediğimde daha 1 dakika geçmeden oyun donup kapanmaya başladı. Aynı sorun beta e1.1.0'da da vardı. Oradaki sorun düzeltilmeden ana brache çıkılmış kısacası. Şu an yeni gelen güncellemeyi yani e1.1.2'yi indirerek oyunu tekrar açtım ve aynı sorun yineledi. Haritada gezerken 1 dakika geçmeden oyun donuyor ve crash yiyorum.
 
Bugün oyuna tekrar girdim ve son kayıtlarımdan değil, biraz daha eski bir kayıt dosyası üzerinden oyuna devam edeyim dedim denemek için. Eski save dosyam üzerinden oyunu sıkıntısız şekilde oynadım bugün. Sanırım sorun save dosyaları ile alakalı. Bazı dosyalarda hata oluşuyor tahminimce. Artık birkaç tane değil, her seferinde yeni bir save alarak oynuyorum oyunu.
 
eğer save dosyalarında bir problem oluşuyorsa bunun oluşmasını nasıl engelleyebiliriz bunu söylesinler veya bu sorun olduktan sonra sorunun ne zaman çözüleceğini söylesinler. defalarca yazmamıza haftalardır beklememize rağmen hala bir gelişme yok. böyle eski save dosyası üzerinden oyuna girerek her seferinde yeni bir save oluşturarak bu hatalar düzelmez. benim eski kayıt dosyalarımda yok malesef hiç oynayamıyorum.
 
eğer save dosyalarında bir problem oluşuyorsa bunun oluşmasını nasıl engelleyebiliriz bunu söylesinler veya bu sorun olduktan sonra sorunun ne zaman çözüleceğini söylesinler. defalarca yazmamıza haftalardır beklememize rağmen hala bir gelişme yok. böyle eski save dosyası üzerinden oyuna girerek her seferinde yeni bir save oluşturarak bu hatalar düzelmez. benim eski kayıt dosyalarımda yok malesef hiç oynayamıyorum.
Bende de 3 farklı save dosyası vardı. 2 tanesinde bahsettiğim haritada gezerken crash yeme hatasından dolayı oyun oynanmıyor. Ancak daha eski olan 3. bir save dosyam vardı. Ondan devam edince herhangi bir çökme ile karşılaşmadım ve sık sık, her seferinde de yeni bir save dosyasına kaydediyorum şu an oyunu. 2 gündür herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sorunun asıl sebebi ne bilmiyoruz maalesef. Dosyaları bozan sebep ne, bilinmiyor. Oyun ilk çıktığı zamanlarda bu save dosyaları sorunu yaşanmış ancak daha sonrasında bu sorunun çözüldüğü söylenmiş. Ancak halen save dosyalarında sorun oluşuyor maalesef.
 
şu oyunu yayıncılar haricinde oynayabilen birini görmedim zaten. yani maksimum oynayabilme süresi 10 gün. daha sonra oyun çöküyor ya yeni karaktere başlayabiliyoruz ya da hiç oynamıyoruz. 2 tane çok emek verdiğim karakterimi oynayamayınca 3. bi karaktere başlamak da içimden gelmiyo açıkçası. verdiğimiz parayla rezil oluyoruz başka bi açıklaması yok. her oyunda hata olur elbet ama oynanmayacak seviyede hata olmaz buna hata denmez bu oyun yapılmamış daha yani. bu kadar çok sevdiğim çocukluğumdan beri oynadığım hatalara en fazla müsamaha gösterdiğim oyunun geldiği hale bak. şu zor günlerde haftalardır evdeyim en büyük eğlencemdi bannerlord
 
Merhaba, geç cevap verdiğimiz için üzgünüz. Şimdiye kadar karşılaştığımız sorunların önemli bir kısmını düzelttik ve yayınladığımız birden fazla yama ile oyun performansını iyileştirdik. Bu yüzden bu başlığı, şimdilik, resolved olarak işaretleyeceğiz. Lütfen oyununuzun, sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan ve oyunun güvenlik yazılımınız üzerinde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Lütfen bu adımları tamamladıktan ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
 
Back
Top Bottom