Resolved application crash

Users who are viewing this thread

OYUNDA YAKLAŞIK 55 SAATİM OLDU VE BU SÜREÇTE SADECE BİRKAÇ DEFA UFAK TEFEK SORUNLA KARŞILAŞTIM VE HEPSİNİ GÖZ ARDI ETTİM UMURSAMADIM. AMA 3 4 GÜN ÖNCE BİR APPLİCATİON CRASH SORUNU YAŞADIM VE O ZAMANDAN BERİ OYUNU OYNAYAMIYORUM. NE ZAMAN HARİTAYA GİRSEM VE HERHANGİ BİR TUŞA BASSAM OYUN ANINDA ÇÖKÜYOR. 1 SANİYE BİLE OYNAYAMIYORUM. BAŞKA BİR CAMPAİGN MODUNA BAŞLAMAYI DENEDİĞİMDE HİÇBİR SORUNLA KARŞILAŞMAZKEN HARİTADA SORUNSUZ İLERLEYEBİLİYORKEN ASIL OYNAMAK İSTEDİĞİM 55 SAATİM OLAN CAMPAİGN MODUNA GİRDİĞİMDE OYUNU OYNAYAMIYORUM. LÜTFEN ARTIK BİRİ İLGİLENEBİLİRSE ÇOK SEVİNECEĞİM.
 
Dostum ilk önce büyük harfle yazmamanı ve telaşlanmamanı öneririm.

Sorununa gelecek olursak, büyük ihtimalle oyunun başından beri aynı save ile oynamaya devam ediyorsan her gün patch geldiğinden dolayı saveni bozmuş olmalı. Çünkü TaleWorlds early accessde gelen patchlerle saveniz bozulabileceğini söyledi. Ve ayrıca herhangi bir ekstradan mod kullanıyorsan modu kapatıp girmeyi dene eğer halen sorun devam ediyorsa saveniz bozulmuştur.
 
önerini dikkate alıp başlığı değiştirdim teşekkür ederim. bu sorunun çözümü için benim yapabileceğim bir şey var mıdır veya talewordsun getireceği yeni bir güncellemeyle sorun çözülür mü? eksta bir mod kullanmıyorum
 
Merhaba, geç cevap verdiğimiz için üzgünüz. Şimdiye kadar karşılaştığımız sorunların önemli bir kısmını düzelttik ve yayınladığımız birden fazla yama ile oyun performansını iyileştirdik. Bu yüzden bu başlığı, şimdilik, resolved olarak işaretleyeceğiz. Lütfen oyununuzun, sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan ve oyunun güvenlik yazılımınız üzerinde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Lütfen bu adımları tamamladıktan ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
 
Back
Top Bottom