Anno Domini 1257 Tüm Savaşlar Gemide Hatası

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar merhaba. Anno Domini 1257 v.1.13 modunu oynuyorum fakat tüm savaşlar gemide maalesef. Kimle veya nerede savaştığım önemsiz olmaksızın hep gemide. Ne yapabiliriz?

Lisans: Steam
Mod: Anno Domini 1257 v.1.3
Mod İndirdiğim Link: http://www.moddb.com/mods/anno-domini-1257/downloads/1257ad-version-113
Türkçe Yama İndirdiğim Konu Linki: https://forums.taleworlds.com/index.php?topic=292448.0

z3GkND.jpg

2rO3bv.jpg

Teşekkürler. :facepalm:

Merhaba.

Daha önceden bu sorun hakkında birkaç konu daha açılmıştı forumda, yanlış hatırlamıyorsam Türkçe çeviri ile modun arasındaki bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor tüm savaşların denizde olması sorunu. İndirdiğin oyun modu v1.13 sürümünde, lakin kullandığın Türkçe yama oyunun v1.03 sürümü için yapılmış, sıkıntının kaynağı muhtemelen sürümlerin uyumsuz olmasıdır. Ben en son modu geçen yaz oynadım, oyun dili İngilizce'ydi ve herhangi bir sorun yaşamamıştım. Vereceğim 3 öneriden herhangi birisini uygulayabilirsin:

1) Türkçe yama olmadan oyunu İngilizce oynayabilirsin.
2) Türkçe yamanın v1.13 sürümünü bulabilirsin. (Var mı bilgim yok, forumu araştırmalısın.)
3) Modu v1.03 indirirsin. (Türkçe yamanın sayfasında linki var, lakin modun baya eski sürümü bu.)

Umarım sorununu çözmene yardımcı olabilmişimdir, iyi eğlenceler dilerim.

M.BARIS said:
Merhaba.

Daha önceden bu sorun hakkında birkaç konu daha açılmıştı forumda, yanlış hatırlamıyorsam Türkçe çeviri ile modun arasındaki bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor tüm savaşların denizde olması sorunu. İndirdiğin oyun modu v1.13 sürümünde, lakin kullandığın Türkçe yama oyunun v1.03 sürümü için yapılmış, sıkıntının kaynağı muhtemelen sürümlerin uyumsuz olmasıdır. Ben en son modu geçen yaz oynadım, oyun dili İngilizce'ydi ve herhangi bir sorun yaşamamıştım. Vereceğim 3 öneriden herhangi birisini uygulayabilirsin:

1) Türkçe yama olmadan oyunu İngilizce oynayabilirsin.
2) Türkçe yamanın v1.13 sürümünü bulabilirsin. (Var mı bilgim yok, forumu araştırmalısın.)
3) Modu v1.03 indirirsin. (Türkçe yamanın sayfasında linki var, lakin modun baya eski sürümü bu.)

Umarım sorununu çözmene yardımcı olabilmişimdir, iyi eğlenceler dilerim.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Modu İngilizce olarak oynuyorum artık yapacak bir şey yok. İngilizce de çok sorun olmuyor hatta daha keyifli diyebilirim. Tekrar teşekkür ederim yanıt için, iyi günler dilerim.

Back
Top Bottom