anno domini 1257 ile ilgili birkaç soru

Users who are viewing this thread

1-damurah diye bir adama köy verdim tüm lordlar kızgın oysa ki bu adamı yerel soylulardan birliğine davet et bölümünden almıştım bu adamı nasıl atarım

2-birliğin morali neden çok düşüyo nasıl engelleyebilirim ?

şimdilik bu kadar sorum var cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

yokedici14 said:
1-damurah diye bir adama köy verdim tüm lordlar kızgın oysa ki bu adamı yerel soylulardan birliğine davet et bölümünden almıştım bu adamı nasıl atarım

2-birliğin morali neden çok düşüyo nasıl engelleyebilirim ?

şimdilik bu kadar sorum var cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Moral için iyi yiyecekler al veya bol bol savaş kazan adamıda konuş dedikten sonra bir süre ayrılmamız gerekicek gibisinden birşeyler yazar oradan atabilirsin.

Birliğine fazla asker alırsan,Savaşma isteği de okadar artar.Savaştırmazsan askerleri hep,Moral düşer.Sanki yemek yemek isteyip de yiyemeyen ve açlıktan ölen bir insan gibi.Mantıklı aslında :)

ilk sorunun cevabını bilmiyorum :S AD 1257 yi hiç oynamadım(daha doğrusu oynayamadım.Çünkü indirmesini bi türlü yapamamıştım)

Adamın ortalıktan kaybolması bir bugdur.Eski versiyonunu oynamıştım.Hep oluyordu bana.

Bahsettiğin karaktere köy vererek derebeyin yapmışsın. Köydeki adam soylu olsa ne yazar? Bundan dolayı sana sadık olmayan tüm derebeyiler ile ilişkin zedelenir. Karakteri sürgüne göndermeden kurtulamazsın.

Başkandan değiştiriliyor sanırım. Hristiyan olursan sana Haçlı devleti saldırmıyor. Sanırım. İslamı çözemedim.

arkadaşlar ben soysuz lord damurah ı ihanetle suçlayıp attım köyü kendime aldım yine lordlarrla ilişki düşüyo kodla falan olmazmı bu ya lorları krallığıma cağıracam hemen -4 oluyo

Back
Top Bottom