Anneler Günü

• Thread starter Thread starter Mr. Kurnaz
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

Mr. Kurnaz

Malum bu pazar Anneler Günü. Anneme hediye almak istiyorum ancak bu işlerden hiç mi hiç anlamam. Benimle aynı durumda olanlar da vardır mutlaka. Yardımlarınızı bekliyoruz. :)

Eğer paha biçilemez bir hediye istiyorsanız. Annenize güzel bir öpücük verin.

Veya çiçek. Kimse için çok pahalı bir hediyeye gerek yok bence.

Kral Faust said:
Eğer paha biçilemez bir hediye istiyorsanız. Annenize güzel bir öpücük verin.

Veya çiçek. Kimse için çok pahalı bir hediyeye gerek yok bence.
Haklısın. Ancak annemi uzun süre göremediğimden hem yanına gidip hem de hediye alacağım.

Realist Kupa said:
Castiello said:
Thehealer said:
En güzel hediye ona laik olmaktır.Ama tavsiyem bir parfüm veya kolye al.
Ben şeriat olmak istiyordum laik mi olsam :/
https://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y
b-284897-eyvallah.jpg

Yaklaşık 1 yıl kadar önce annemin mikrodalga fırını bozulmuştu, ben de mikrodalga fırın alacağım ona bugün. Hem ben de kullanıyordum onu :P

Kayra said:
Yaklaşık 1 yıl kadar önce annemin mikrodalga fırını bozulmuştu, ben de mikrodalga fırın alacağım ona bugün. Hem ben de kullanıyordum onu :P
Ne kadar güzel hediyelerin varmış :) Ama annenin zevkini bilemem tabi.

Havlu- kullandıkça sizi hatırlasın.
Çeyrek- İleride lazım olur. Belkide düğününüzde aldığınız çeyreği takar?
Öpücük- Emin olun unutmaz. (1 yıl kadar)
Takı- Kaliteli bir şey alın. Japon pazarından vb. yerlerden alırsanız 2 gün sonra atomunu bulamazsınız.
Beyaz eşya- Abartmayın. Gidip Buzdolabı almanızı pek hoş karşılamayacaktır.
Elektronik cihazlar- Bağımlısı olmasın yeter. Anneler genelde Candy Crush oynamaya bayılır.(telefon ve tablet ve İpod düşünenler için)
Parfüm- Sıktıkça hatırlar. ama bitince unutur :P şaka şaka.
Hiçbir şey- En az 5 yıl kafanıza kakar ve suçluluk hissedersiniz benden söylemesi.

Cidden, 5 senedir ''Benim doğuşum senin için en büyük hediye bence'' diyerek kadıncağızı öpüp duruyorum, bana da şöyle fazla para gerektirmeyecek (mümkünse hiç gerektirmesin yani fakiriz sonuçta) bi' hediye lazım.. Yardımları esirgemeyelim lütfen.

Back
Top Bottom