ANKET:Warband'ı Kaç Yıldır oynuyorsunuz?

Warband'ı Kaç Yıldır oynuyorsunuz?

• 1 Yıldır

Votes: 6 14.3%
  • 2 Yıldır

Votes: 6 14.3%
  • 3 Yıldır

Votes: 10 23.8%
  • 4 Yıldır

Votes: 16 38.1%
  • Çıktığı Andan Beri[2010]

Votes: 4 9.5%

• Total voters
    42

Users who are viewing this thread

NightWish said:
Kaç saat oynadığınızı yazsanız daha iyi olur aslında .
Ama o seferde araya hesaplar çıkyıor adam 255 saat diyor mesela hesaplamak zor oluyor.[1 Saat=60 dakika tamamda yıl olarak hesaplamak]

Hazar Kağan said:
NightWish said:
Kaç saat oynadığınızı yazsanız daha iyi olur aslında .
Ama o seferde araya hesaplar çıkyıor adam 255 saat diyor mesela hesaplamak zor oluyor.[1 Saat=60 dakika tamamda yıl olarak hesaplamak]
Senin ne demeye çalıştığını anlamadım ama adam hani Steam'de 65 saat oynadın 220 saat oynadın vs. yazıyor ya işte onu kastetmiş heralde.

Ama steamde yazan doğru değil ki. Çünkü bunun Online olmadan internet kapalıyken oynanan süresi var. Non steam süresi var. ohooo. Ben oyunu steama eklemeden 1 yıl oynadım. Steame ekledikten sonra Online olarak hepi topu (henüz bakmadım) 60 saat falan oynamışımdır. (Kablolu olunca modemi uykuya alabiliyoruz :mrgreen: .)

tlgklz said:
Ama steamde yazan doğru değil ki. Çünkü bunun Online olmadan internet kapalıyken oynanan süresi var. Non steam süresi var. ohooo. Ben oyunu steama eklemeden 1 yıl oynadım. Steame ekledikten sonra Online olarak hepi topu (henüz bakmadım) 60 saat falan oynamışımdır. (Kablolu olunca modemi uykuya alabiliyoruz :mrgreen: .)
O da doğru tabiki :smile:

Çıktığından beri var şu oyun bende.Hesap ikinci hesap zaten.Ama kaç saat warbanda dersen iki hesabın toplamı 2600 saati aşırıyor.Tabi halen nubuz.Benim hatam yıllarca native yerine  ne kadar mod varsa onu oynamaktı ve sp oynamak.Nativeye sıfırdan başladım neredeyse.

Ciktigindan beri oynuyorum. Saat olarak 4000 saat vardir, yarisina yakin modlamasi.

Çıktığından ancak iki hafta kadar sonrasında alabilmiştim. O günden beri oynuyorum, ilk başlarda çok hata veriyordu oyun ama yavaş yavaş düzeltmişlerdi patchlerle.

1 sene olacak inşallah :smile:

O kadar yeniyim :smile:.Önceden deneme sürümünü eski bilgisayarımda oynamıştım.Bir süre sonra çöktü  :sad:.O yüzden bir daha oynayamadım.

Back
Top Bottom