Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

  • Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

    Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

    Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

    Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

    Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

    Votes: 9 31.0%

  • Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

 
kızlar varsa elinizde bana karakterlerin mutlu olamadığı bir anime önerebilir misiniz ?
Mutlu sonlar çok sıkıcı oluyoor :/
Tabiki, Zankyou no Terror'ü izledin mi?

Eğer onu izlediysen Neon Genesis Evangelion var. Bunları da izlediysen başka ararız.
 
Selamlar dostlar. Son zamanlarda anime-mangalardan iyice koptum. Geri dönüp One Piece ve SnK mangalarına devam etmek istiyorum. Eski bir iPad'im var. Onda okuyabileceğim, Applestore'da bildiğiniz ve işe yapan bir uygulama var mı? Veyahut bu mangaları hangi sitelerden okuyorsunuz? Selamlar.
 
Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer) iyiydi, güzeldi, hoştu da çok anlamsız/tuhaf/içi boş bir final yaptı, zerre yakışmadı seriye. Allah aşkına:
Nezuko x Zenitsu nedir? Çift yapacam, romantizm yapacam diye acayip saçmalamış.Bir kere de doğru düzgün bir final yapsın şu mangalar yahu.
 
attack on titan final sezon trailerı çıkmış. WIT stüdyo yerine MAPPA diye bir stüdyo yapmış bu sezonu, zaten çizimlerden acayip değiştiği belli oluyor. ben beğenmedim, manga zaten saçmalamıştı şimdi animesi de çirkin, çok mutsuzum.

 
Tek seriye çok kaptırma kendini demiştik ciğerim bak gördün mü noldu? Üzülme ama daha ilk hayal kırıklığınsa sonrakiler bu kadar acıtmaz. :smile:))
 
the vinland saga'ya başladım, ikinci bölüm az önce bitti. WIT stüdyo çok güzel iş çıkarmış çizimlere sahnelere falan bayıldım. aot'yi bana sevdiren de çizimleriydi o yüzden WIT stüdyo ne yapsa izlerim gibi geliyor, bir de demon slayer'in animasyonlarını çok beğenmiştim onu da ufotable yapıyordu sanırım, bu iki stüdyo kalp ben. her neyse vinland saga'da bir mantık hatası mı var ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama:

bu bizim thorr mudur ned stark çakması adam zamanında savaşta kılıcını bırakmış öldü sansınlar beni diye, savaştan kaçmış gitmiş izlandada ufak bir kasabaya yerleşmiş ailesi ile yaşamaya başlamış. bunun eski kılıç arkadaşı floki denen viking bu herifin burada yaşadığını nereden biliyordu da lap diye bir gün ansızın kapısına dayandı? bir de bölümün sonunda sarışın başka bir herife thoru öldürmesi için teklifte bulundu, oysa neden kendisi kasabasını basmaya gittiğinde öldürmedi? kasaba zaten toy velet doluydu ve onda 20-30 tane eğitimli adam vardı herkesi kılıçtan geçirip thoru öldürüp krala da geri gelmeyi reddetti ben de kasabayı yaktım thoru öldürdüm diyebilirdi, neden üçüncü bir kişiyi dahil etti olaya acaba? ayrıca bunlar kılıç arkadaşı değil miydi floki niye ölmesini istiyor kıskançlık mıdır bakalım göreceğiz

EDIT: spoiler içinde sorduğum hemen her soruyu animedeki karakter de sordu, o yüzden normal düşünmüşüm. yine tam bir cevap alamasak da bunların bilinmezliği kabullenildi yani ileride bir noktada öğreneceğiz demek ki. bir de ben bu animeyi biraz fazla realist almışım vikingler var game of thrones havası var diye ama tek adam kılıcını çekmeden 4-5 kişiyi yumruk atarak falan deviriyor bunun anime olduğunu unutmamak lazım günün sonunda :grin: hani güçlüsün tamam da yok artık yani süper kahraman da değilsin be adam
 
Last edited:
Ufotable zaten allah-tier stüdyo. Çizim ve animasyon anlamında dağ gibi bütçe yakmalarıyla meşhurlar. God Eater, Fate Zero, Fate Stay Night UBW falan en çok bilinenleri.
 
Attack on titan mangası son 2 ayda iyi topladı. Bundan önce aylarca bize saçma sapan yan karakter gösterip ana karakterleri soğuk, uzak göstermelerine çok ayar oluyordum ama son 2 aydır tekrar Eren'in bakış açısına döndü manga, ve iki chapterı da çok keyif alarak okudum. Bitmesine 4-5 chapter kaldı deniliyor, ki zaten ortalık baya karıştı ne olacak kestiremiyorum.

Animesi de çıksa da izlesek artık keşke, çizimlere alışmak zor olacak ama yine de izleyeceğim

vinland saga'yı da gigguk çok övdü diye başlamıştım ama pek sarmadı. çizimleri çok iyi ancak hikayesi biraz tırt geldi bana.
 
vinland saga'yı bitirdim. yaklaşık 15.bölüme kadar öylesine çok da sevmeyerek izledim, ancak 15'ten sonra hikaye güzel toparlamaya başladı ve beni sardı, ondan sonra bir günde 25'e kadar gelip finali yaptım zaten. keşke başlarda çok oyalanmayıp thorkell denen karakteri biraz daha erken tanıtsalarmış, adam animeye değişik bir ruh kattı.
 
sonbahar sezonu ne zaman açılıyor ya demon slayer falan izleyelim yalan yok özledim çok güzeldi animasyonları

böyle ufak ufak 1-2 sezonluk animelere hem alışması zor oluyor hem de alıştıktan sonra hemen bitiyor (bkz: üstteki iletim) o yüzden şöyle uzuuuuuuuun süren bir animeye başlamayı düşünüyorum, ancak one piece ile naruto arasında kaldım. one piece çizimleri bana çok absürd geldiğinden 1 tık daha narutoya yakınım ama son kararımı henüz vermedim.

ha bu arada, snk132 daha çıkmasa da leaklenen bazı şeyleri okudum, eren'siz tırt bir chapter olmuş gibi geldi. bu adam 2020 sonunda bitirecem diyordu ama bu hızla biraz zor gibi, hem bu attack on titan'ın 4.sezonu FINAL SEASON olarak duyuruldu her yerde, daha mangası bitmemişken ve bitecek gibi de durmuyorken bunca şeyi 24 bölüme nasıl sığdıracaklar ben çok anlam veremiyorum. yine bir sürü şey kısa kesilecek gibi, ayrıca mangada son zamanlarda pek çok gore sahne vardı bu sahneleri animede nasıl sansürleyecekler merak içerisindeyim, çok tadımız kaçmasa bari

bir de bu aot'nin son sezonu 2020 sonbaharında çıkacak diye duyurulmuştu, sonra mappa hiç açıklama falan yapmadan bu duyuruyu sildi. şuan anime ne zaman çıkacak bilmiyoruz, resmi olarak açıklama gelmediği için de hala 2020 sonbaharında çıkacağına inanan pek çok insan var, ancak ben yetiştiremediklerini ve 2021'den önce kolay kolay attack on titan göremeyeceğimizi düşünüyorum. mappa aynı anda bir sürü animeyi alıp sonra onları zamanında yetiştirememeleri ile ünlü bir stüdyoymuş zaten reddite göre.
 
Shounen janrasına bağışıklılığın varsa Naruto, Bleach vs. istemediğin kadar içerik var. Yalnız mesela Naruto'da 2-3 bölüm izleyince bir şey anlamazsın iyi mi kötü mü beğenir misin vs anlamında. Şöyle bi 3-4 sezon izlemen lazım ki ciddiyeti çıksın. Eskiliğini ve shounen olmasını da gözönünde tutman lazım.

İzleyecek olursan filler bölümleri atlarsın direkt. https://www.animefillerlist.com/shows/naruto
 
6-7 yıl önce Code Geass'ı 2-3 bölüm izleyip bırakmıştım, nedense bir türlü devam edesim gelmemişti. Şimdi tekrardan bi başlamayı düşünüyorum yalnız filmleri vs. de çıkmış; belirli bir sıralaması var mı bunların, izlenmeli mi veya hikayeden bağımsız mı, hangi sıralamayla izlenmeli, bilen birileri bi aydınlatsın.

Düzenleme: Yazmayı unutmuşum, Gintama için de yukarıdakiler geçerli; hangi sırayla izlemek lazım?
 
Last edited:
Code Geass'ın 3+1 tane filmi var. Bunlar animenin kısaltılmış hali aslında. O yüzden direkt animeyi izlesen yeterli. Daha güzel bence anlatımı. Ha filmlerde 2-3 nokta değiştiriliyor blu ray versiyonu editi gibi. Onun sebebi de bahsettiğimiz +1 filme hazırlık. Son film sonradan yazılmış bir devam hikayesi anlatılıyor ama orijinal animeye kıyasla tırt kalır. O yüzden tavsiyem animeyi izle ondan sonra youtubeden değişen kısımların videosuna bakarsın sonra da istersen son filmi izlersin.
 
Back
Top Bottom