Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

  • Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

    Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

    Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

    Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

    Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

    Votes: 9 31.0%

  • Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Bound Sentinel said:


Mushoku Tensei geliyor arkadaşlar. Gelmiş geçmiş yazılmış en iyi isekai kitabının anime adaptasyonu geliyor. Yanında Re:Zero'nun, Danmachi'nin çocuk oyuncağı kalacağı, animenin Yüzüklerin Efendisi. Ölüydüm, bu trailerı izledikten sonra tekrar dirildim. Hayat yaşamaya değermiş meğersem.

Yani Isekai****'in Isekai****'i, izlememek için yeterli bir sebep gibi. :lol:

Her şey bi yana yıllar önce mangasını okuyup seveceğimi düşünmüştüm. Tam bu janranın popülerleştiği zamanlarda mangaya uyarlamaya başladılar. Şimdi artık sağımız solumuz isekai, anime izlemeyi bıraktım bu yüzden. Manga okurken de isekai tag'ından uzak duruyorum yine olabildiğince.

Başta ne kadar güzel bir momentum kazandırsa da hikayeye, tüm isekailerin düştüğü boşluğa yakalanıyor kendisi. İkinci veya üçüncü sezonu gelmeyecek animeler arasında yerini alabilir. :razz:
 
Animesinin gelmesine kesin gözüyle bakıyordum da bunun animasyon kalitesi biraz fazla iyi olmamış mı la? Fate mi bu nasıl bir şey yapmışlar böyle?

Ayrıca isekaiye laf eden çekilsin kenara. :wink:
 
Yalnız mangada dahi yeni gördüğümüz şeyleri fragmana koymuşlar. Ya çok hızlı gidecek, yada 12-24 bölümlük değil de 50-100 bölümlük uzun soluklu bir anime olacak. İzleyecek miyim? Büyük ihtimal hayır, ha belki mangayı geçerse o zaman izleyebilirim.
 
Çift post oldu ama böyle yazayım dedim. İlk sezondan sonra Oregairu (Yahari ore no Seishun...) fazla duygusal/romantik/karmaşık bir duruma yönelmişti malum, LN'si final yapmış ve tam da 2. sezondaki olaylara yakışır bir final yapmış açıkcası yani güzel değil ama kötü de değil; benim hoşuma gitmedi tabi. İlk sezondaki gibi kalsaydı iyiydi hep. (Yeni sezonu izlemeyi düşünmüyordum zaten şu haberden sonra izlemem artık)
Finali merak edenler için ağır spoiler:
HachimanxYukino olarak final yapıyor, Hiratsuki okuldan gidiyor ve service club kapanıp yeni yılda tekrar açılıyor.
 
uloefomsw6541.jpg
 
Shinchou Yuusha diye bi anime vardı, 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım; gezinirken youtube'da bi sahnesine denk geldim; döndürüp dolaştırıp çıtır-çerez niyetine olan animeyi drama bağlamışlar ya kendilerince, pes. Hele o geçmiş sahnesindeki "bebek" mevzusu ayrı zırvalıktı. Bu isekailer suyunu çıkarmakla da yetinmiyor artık.
 
Kingdom'u benden başka takip eden var mı bilmiyorum ama mangası şu son 2 bölümde çok tuhaf, zorlama bir duruma getirdi seriyi; shonen'e çevirdi desek yeridir hatta. Doğru düzgün bi çıkış yolu bulabileceğini de sanmıyorum, ne diye böyle bir şey yaptıysa.
Animesini izlemiş olanlar varsa eğer 3. sezonu Nisan'da çıkıyor, büyük ihtimal çok kötü olacak ama Koalisyon Savaşı bölümünü anlatıyor, belki kapatır animasyonun kötülüğünü.
 
Bu aralar reenkarnasyon türü manhwa lar acayip sardı beni.Klişe bir konu ama okutturuyor kendini, yok mu başka güzel bir reenkarnasyon serisi okuyan.
 
Bu aralar reenkarnasyon türü manhwa lar acayip sardı beni.Klişe bir konu ama okutturuyor kendini, yok mu başka güzel bir reenkarnasyon serisi okuyan.
Biraz geç oldu ama okumadıysan " Skeleton Soldier Couldn't Protect the Dungeon" okuyabilirsin; bayağı güzel bu ama hem ayda bir çıkıyor hem de çevirisi yavaş.
 
Forumda böyle bir konunun var olduğunu bile unutmuşum, tema değiştiğinden beri pek uğrayasım gelmiyor artık.

Kimetsu no Yaiba'yı beğendim, aldığı ödülü hakeden bir anime olmuş bence.

Attack on Titan çok bozdu.
 
Bu karantina gunlerinde evde otururken aklima geldi, zamanında izledigim bir animenin ismini unuttum.Hatirlatirsaniz sevinirim.
Ana elemanda zamanda yolculuk yapma yetenegi vardı.Cocukluguna donup yasadigi kasabadaki cinayetleri durdurmak icin ugrasiyordu.
 
Back
Top Bottom