Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

  • Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

    Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

    Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

    Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

    Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

    Votes: 9 31.0%

  • Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Ben anlatamadım özür dilerim. Kötü bir şey yok. Sinema üzerinden gitmeye çalıştım sadece. Filmi beğenip beğenmeme değil de sıkıcı bulduğun yerleri benim çok güzel bulmam ve bunun sebepleriyle ilgiliydi. Hollywood anlatısı kötü değil ya da sen anlamamışsın da değil. Beklenti kısmını da anlatamamışım. Bu filmden şunu bekleyeyim dediğin bir şey değil o. Filmin işte uzatılmış olduğunu düşünüyorsun çünkü daha hızlı ve akıcı olmasını bekliyordun. Ama genel olarak yavaş da sayılmaz. İzleyip sıkılan kaç kişi var herhangi bir ilgim yok zaten önemli değil sen anlamamışsın cahilsin demek istemedim baştan beri. :grin:

Detaylara girip doğru düzgün anlatamadım için karışıklık oldu.
 
Code geass 1.bölümü fena değildi ilk bölüme göre yeteri kadar sardı, ending müziğini baya beğendim bakalım nasıl ilerleyecek göreceğiz. Çizimler bana çok ufakken izlediğim shaman king'i andırdı biraz o yüzden direk sempati ile yaklaştım animeye konusu da gayet ilgimi çekti.

12 saat sonra gelen edit:
 
hayır tabi ki, google'a code geass ending1 yazdım ilk çıkanı attım işte şarkılar aynı diye :lol:

bu arada 2.bölümden sonrasını izleme fırsatım olmadı henüz, 2 bölüm izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim:

anime iyi güzel de bizim ana karakterin olaylara dahil oluşu çok absürt değil mi ya? sen bir öğrencisin yolda gidiyorsun sonra hop bir tır kaza yapıyor sen yanlışlıkla içine düşüyorsun sonra meğer o tır teröristlerinmiş sonra tırın içindeki britanya düşmanı kız artık her kimse sırf sen ölme diye tanımadan etmeden mermiye atlayıp süpergücünü sana bırakıyor sonra hopppp terörist başı oluveriyorsun 10 dakikada atlıyorsun knightmare içine teröristlere emirler yağdırıyorsun onlar da seni dinleyip komutlarını yerine getiriyor falan :lol:

bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorum ama en azından SnK'da daha mantıklı gelişiyordu olaylar, eren hatta ilk askeri harekatta direk katır kutur yeniliyordu da sonradan titana dönüşüyordu, ki titana dönüşmesinin de arkasında yatan mantıklı açıklamalar falan var (animede daha açıklanmadı), keşke biraz daha mantığa uygun giriş yapsaydı anime. neyse izleyeceğim bakalım belki ileride daha mantıklı olaylar gelişiyordur

ending şarkısı çok güzel yalnız sanırım bugüne kadar ayıla bayıla tekrar tekrar dinlediğim ending olabilir ritmi falan çok hoşuma gidiyor
 
Hobeto's XIII. Felix said:
ilk sezonu aşırı boğmuştu beni. Tekrar tekrar tekrar aynı şeyler. Karakterin psikolojisini anlatmak için farkındayım ama bir yerden sonra eeeehh beee kıvamına gelmiştim.
Kötüydü zaten. 3 adım ileri gidecek diye aynı bölümü tekrar seyrediyorduk.
 
İlkbahar sezonu başlamış. Geçen sezon ben hiçbir şey izlemedim. Bu sezon da çoktan başladı bile galiba yine bir şey izlemeyip es geçerim. 2 sezondur öninceleme falan da yapmıyorum buraya. Kimler neler izliyor izliyorsanız bu sezon?
 
çizimlerini bir türlü sevemediğim ve mecha konusu bana çok meh geldiği için code geass'i de yarım bırakmaya karar verdim.

darling in the franXX'in ilk 6 bölümünü indirdim konusu karakterleri hakkında en ufak fikrim yok şimdi ilk bölümünü izliyorum bakalım bu neymiş

he bir de 10 gün sonra attack on titan geliyor, opening şarkısını 1. ve 2.sezon openinglerini yapan Linked Horizon yapmış, bomba bir intro bekliyorum kendilerinden, çıksa da izlesem keşke. game of thrones avengers endgame falan hikaye nisanı nisan yapan benim için attack on titan olacak
 
Cioss Julius U.X. said:
İlkbahar sezonu başlamış. Geçen sezon ben hiçbir şey izlemedim. Bu sezon da çoktan başladı bile galiba yine bir şey izlemeyip es geçerim. 2 sezondur öninceleme falan da yapmıyorum buraya. Kimler neler izliyor izliyorsanız bu sezon?
O kadar dağınık takip ediyorum ki hangisi hangi sezondan bilmiyorum. Baktım şimdi de Dororo, fruits basket, shield hero günceldeyim, snk part 2 var bir de izleyeceğim. Başka kayda değer bir şey yok sanırım. hinomaruzumou, tsuyoku fuiteiru bir önceki sezondan olması lazım bu ikisini takip ediyorum güncel olarak.
 
attack on titan season3part2 yarın akşam 20:30'da crunchyroll'da ingilizce altyazılı olarak yayınlanacak.



attack on titan'da çalışan animasyon ekibinden birisi ending şarkısını görünce gözyaşlarını tutamamış diye bir haber okudum redditte, merakla bekliyorum opening ve endingleri. ilk bölümden çok fazla aksiyon göreceğimi düşünmüyorum, durağan geçecek olan bir bölüm olacak bence.
 
kierra said:
attack on titan season3part2 yarın akşam 20:30'da crunchyroll'da ingilizce altyazılı olarak yayınlanacak.



attack on titan'da çalışan animasyon ekibinden birisi ending şarkısını görünce gözyaşlarını tutamamış diye bir haber okudum redditte, merakla bekliyorum opening ve endingleri. ilk bölümden çok fazla aksiyon göreceğimi düşünmüyorum, durağan geçecek olan bir bölüm olacak bence.


Şu videoda hatırlamadığım sahneler var. Filmden mi acaba?
 
season3part1'in son bölümünde ending içinde gizlenmiş bu sezona dair ufak bir sahne yayınlanmıştı, ordan görüntü almış belki onları diyorsundur.



EDIT: tekrar izledim Levi'ın Erwin ile tanışmadan önceki/tanışmasını anlatan bir OVA vardı oradan da ufak bir sahne almışlar o da olabilir.
 


ben pek beğenemedim şarkıyı, linked horizon'dan daha iyi bir şey beklerdim şahsen :sad:

openingten de anladığımız kadarı ile yine collosal titan'ı CGI ile yapmışlar, ilk sezondaki gibi 2D collosal titan yapmak niye bu kadar zor yahu



EDIT: Attack on titan ilk bölümün çıkması ile birlikte myanimelist'de ikinci sıraya yükseldi.

JZoA6E.png
 
attack on titan 51. bölüm çok güzel bir bölüm olmuş, tek kötü yanı bazı yerleri güzel anime edememişler, ilk sezonlardaki dövüşler kadar etkileyici olamamış ne yazık ki. 2.sezondaki dövüş çok daha iyidi mesela, gerçi bu sezon çok büyük bir savaş olacağı için buralardan bütçeyi kısıp çok daha büyük hype ile beklenen diğer savaşlara yatırım yapmış olabilirler.

her neyse, sadece başlı başına 20 dakikalık şu bölüm bile game of thrones'un son bölümünü sollar geçer, en azından erwin smith nasıl savaş taktiği yapması gerektiğini ve bu planları uygulamayı çok iyi bilen birisi ki adamakıllı taktikler dönen savaş izliyoruz sonunda anime olsa da. bu bölüme puanım 10 üzerinden 9, gelecek bölümler için çok sabırsızım, her hafta bekleyip bekleyip epi topu 20 dakikacık anime izlemek insana çok koyuyor, keşke netflix usulü vursalar masaya da kaç saatse otursam bitirsem kafam rahatlasa



he bu arada geçenlerde rasgele gezinirken elini silah yapıp bang dediğinde gerçek silah ateşlemiş gibi insanları öldüren bir çocuk videosuna rastladım. çizimler falan iyidi, çocuğun bang deyişi de süper zaten, baktım hangi anime bu diye, Inuyashiki diye 11 bölümlük bir animeymiş, 3 günde izledim bitirdim. konusu pek sarmadı aslında ama çizimleri ve brutal sahneleri için izledim diyebilirim, çocuğun rasgele bir eve girip masum insanları katletmesi, zalimce mass murder yapması falan bağladı beni. sonuçta attack on titan'a da insanlar canlı canlı yeniyor diye başlamıştık yani. her neyse, animenin çizimleri 10/10, hikayesi 6/10, sürükleyicilik 4/10, genel olarak 7/10 veriyor ve yolluyorum.

grmDg5.png

SNK S3P2 8.sıraya düşmüş, daha da düşer herhalde. felixin dediği gibi boş hype ile 2.sıraya yükselmiş demek. bu animecileri anlamak da çok zor, hadi steins gate ve kimi no na wa çok güzellerdi, ama hunter x hunter'a bakıyorum mesela, şöyle çizimleri olan bir animeyi insanlar nasıl ciddiye alıyor da böyle yüksek puanlar veriyor kafam almıyor, çizimler animeler için çok önemli bence. code geass de çizim olarak baya bok gibi mesela bence, bırakma sebeplerimden birisi de oydu. karakterlerin gözleri boyunları falan bir garip o ne öyle



 
Back
Top Bottom