Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

  • Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

    Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

    Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

    Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

    Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

    Votes: 9 31.0%

  • Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Romantizm var mı yok mu izleyici bir karara varamamıştı benim hatırladığım. Başka, ana türü romantizm olan animelerle kıyaslayınca mangalda kıvılcım kalıyor bundaki romantizm. İzleyip kendin karar versen daha iyi olur ağırlığı konusunda. Başka öneriler de verebiliriz.

@Tenzo sence var mı romantizm? Anlarsın sen.
 
Noob Saibot said:
Ağır konular hoşuma gidiyor.Kafa yormalı falansa.Birde romantizm var mı peki

spo yemek istersen romantizm konusu aşağıda

aslında romantizm var. ancak hikayenin sonu hababam sınıfının kazdığı tünelin mahmut hocanın odasına çıkması gibi tamamen alakasız bir yere çıktığı için (oha benzetmeye bak!) romantizm sonuçlanmıyor, doğru düzgün gelişemiyor bile.
 
Seriyi izlemeye niyetlendim ama altyazı felaketti.İngilizce de bilmediğim için sanırım bu seriyi izleyemeyeceğim :???:
Edit: Neyse başka yerde eureka seven diye bir anime önerdiler ona başlayayım bari
 
Noob Saibot said:
Seriyi izlemeye niyetlendim ama altyazı felaketti.İngilizce de bilmediğim için sanırım bu seriyi izleyemeyeceğim :???:
Edit: Neyse başka yerde eureka seven diye bir anime önerdiler ona başlayayım bari

Eureka 7 acayip basarili bir anime. Sonlara dogru biraz bamya tadi veren melodram disinda bir problemi yok bence. Mutlaka izle.

Eva ise bir klasik. Muthis agir olmamasina ragmen normalin ustu bir dikkat gerekiyor islenen temalari anlamak icin. Ozellikle de son 2 bolum icin. Kesinlikle izlenmesi gerekenler arasinda.
 
Tsukihime remake'inden bir görsel \o/
HfJECZm.jpg
Orjinalin hikayesi bazı açılardan F/stay night'tan bile daha iyiydi. Hype.

Jojo'nun ilk iki bölümü de pek güzel. Biraz uzatmaya çalışmışlar gibi geldi yalnız, mangası zaten az çok Part 3 uzunluğundayken 50 bölüm yaparlar herhalde. Stardust Crusaders'ın animesini izlemedim gerçi.
 
Arslan Senki'nin animesi, mangasındaki bazı yerleri kesmiş ya da atlamış gibi, belki ikinci sezonda işleyeceklerdir ama bir bakayım dedim çıkan son bölüme; animenin son sahnesiyle ilgili bir ipucu verdi.
Manga:
Kahraman Kral Keyhüsrevin,300 yıl önce yılan Kral Zahhak'ı hapsettiği/mühürlediği; gerçek/hakiki Kral'ın kutsal kılıcı Rukhnabad'ın yattığı Demavant Dağı.
Animenin son sahnesinde Gieve, bu olaya atıf yapıyordu sanki. Eğer bunu düzgün kullanırsa mangaka, Arslan'ın geçmişini adam gibi bir yere bağlar ve Andragoras'ın bahsettiği kehaneti de buna bağlayabilir yani Arslan doğrudan Keyhüsrev'in soyundan geliyordur belki de. Yalnız mangaka Arakawa olduğundan böyle bir şey çıkmayabilir büyük ihtimal, anca Yaoi'ye döndürmeye çalışıyor güzelim seriyi  :???:

Bu arada, Bleach'te Zaraki'nin yine harcanacağını söylemiştim, haklı çıktım; tamamen çöp olarak kullanıyor herifi. Hitsugaya ise havalı bir görünüm verdi vermesine ama yine dayak yiyeceği için fos kalacak. Çare Byakuya...

Hitsugaya için aynısını düşünüyordum birisi yapmış hemen:
 
Seishun Pop bitti. 47 bölümlük bir mangaydı. 2009 çıkışlıymış. Mangakası Touta Kitakawa hentaici bir abimiz. Bu manganın türlerine Drama, Ecchi, Music, Romance, School, Seinen denilmiş. Yandere ve Ensest de ben ekleyeyim. Zaten ana konusu ensest. Hikayede geçen grubun adı Incest yahu. Ama çok güzeldi. Sonunda elimde molotof hazır bekledim yalnız. O kadar insanı sinirlendiren bir işleyişi vardı. Neyse ki mutlu son gibi olmasa da trajik bitmedi, ilerde mutlu olunacak şekilde bitirildi. Mangakanın gelmişi geçmişi hentai olunca güzel sevişme sahnesi çizmiş onu da belirteyim.

Karakter gelişimi olarak oldukça iyiydi. Başrol oğlan hikayenin başında sorunlu, sıkıntılı, dış dünyaya izole, kendini soyutlamış, 7/24 kulağında kulaklıkla gezip insanlarla konuşmayan bir tipken en sonlarda pop-rock yıldızı vari birine dönüşüyor. Ama bu bir anda ve düzgün bir yoldan olmuyor. Okursanız öğrenirsiniz. Neler neler geliyor başlarına.

Ufaktan Netorare bile var yalnız. :lol:

http://myanimelist.net/manga/15189/Seishun_Pop

Edit: Boku no Hero Academia 2. bölümüyle ilgimi çekti. Shounen olarak oldukça oturaklı bir seri gibi. Mangasının hemen en çok okunanlar listesine girmesine şaşmamalı.

Edit2: LN'den mangaya geçirilmiş Tokage no Ou diye bir mangaya başladım. Kısa birşey bakalım hayırlısı.
 
Kekkon Yubiwa Monogatari var taptaze bir manga. 16 bölüm (bir de 16,5 var ama umduğum gibi bir şey çıkmadı ne yazık ki) şu an. Güncel. Çizimleri çok temiz ve keskin. Türleri: Action, Adventure, Comedy, Drama, Ecchi, Fantasy, Harem, Romance, Seinen. Daha önce de bahsetmiştim diye hatırlıyorum. Yüzüklerin Efendisi referansı kaynıyor bolca. Güç yüzükleri üzerine kurulu zaten hikayesi. Prenseslerin her birinde güç yüzüğü falan var eleman bunları toplamaya çalışıyor. :razz:

 
Tenzō said:
Reverse Flash said:
Joker Game diye bir anime çıkacaktı bir ara konusu olarak sağlam bir animeye benziyordu çıktı mı o anime ?

Ilk iki bolumu fena degil ama nereye gidecegi konusunda hicbir fikrim yok acikcasi.
Biraz bölüm biriksinde öyle izleyelim yılın animeleri arasında olacağa benziyor.
 
Back
Top Bottom