colombos
mayısta başlıyan animeler ne zaman bitiyor
colombos said:mayısta başlıyan animeler ne zaman bitiyor
Ubsilon Xeforian Cioss said:Sakurasou no Pet no Kanojo'nun çıkan son bölümüne kadar izledim. 16/24 bölümmüş. Açıkcası uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Ecchi, romantizm, dram, rekabet ve başarının peşinde koşan insanların dostluğunu öyle güzel anlatmışlar ki. Kesinlikle izleyin ha. Böyle acayip anime görmedim ben. Über komik yahu.
Ayrıca karakterler aşık olunası çok iyi anlatılmış. Çizimlerden de seslerden de tam puan veriyorum ben. Listenin en başına çıkartın bence.
Bencede genel her animenin konuşulduğu bir konu olmalı.Ayrıca Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next dördüncü bölümden 1-2 kareSir.Bryan said:Genel konu olması daha iyi olur gibi, hep ecchi izlemiyoruz sonuçta anime olarak.
Aklıma gelenTepeDibi said:Bencede genel her animenin konuşulduğu bir konu olmalı.Ayrıca Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next dördüncü bölümden 1-2 kareSir.Bryan said:Genel konu olması daha iyi olur gibi, hep ecchi izlemiyoruz sonuçta anime olarak.
TepeDibi said:Bencede genel her animenin konuşulduğu bir konu olmalı.Ayrıca Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next dördüncü bölümden 1-2 kareSir.Bryan said:Genel konu olması daha iyi olur gibi, hep ecchi izlemiyoruz sonuçta anime olarak.
Sena ile Kodaka evlensinTenzō said:TepeDibi said:Bencede genel her animenin konuşulduğu bir konu olmalı.Ayrıca Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next dördüncü bölümden 1-2 kareSir.Bryan said:Genel konu olması daha iyi olur gibi, hep ecchi izlemiyoruz sonuçta anime olarak.
Sonunda Sena ile Kodaka arasında bir yakınlaşmanın olduğu bir bölümdü. İlk sezon o yakınlaşmayı o kadar bekledim ki anlatamam.