Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Shakugan No Shana'nın ilk serisini bitirdim. Finaldeki olay biraz zorlama olsa da yine de güzeldi. Şimdi Shakugan No Shana 2'yi izliyorum. Bu aksiyon bakımından ilk seriye oranla biraz sönük kalsa da duygusal bakımdan daha yoğun bir sezon olmuş.

Sakurasou no Pet no Kanojo'nun çıkan son bölümüne kadar izledim. 16/24 bölümmüş. Açıkcası uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Ecchi, romantizm, dram, rekabet ve başarının peşinde koşan insanların dostluğunu öyle güzel anlatmışlar ki. Kesinlikle izleyin ha. Böyle acayip anime görmedim ben. Über komik yahu. :eek:

Ayrıca karakterler aşık olunası çok iyi anlatılmış. Çizimlerden de seslerden de tam puan veriyorum ben. Listenin en başına çıkartın bence.

Myanimelist yabancı kalıyor biraz. Eğer bahsettiğin şu izlenecekler listesi ise o herkesin kendine özel listesi.

Misal benimki wordpade kayıtlı.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Sakurasou no Pet no Kanojo'nun çıkan son bölümüne kadar izledim. 16/24 bölümmüş. Açıkcası uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Ecchi, romantizm, dram, rekabet ve başarının peşinde koşan insanların dostluğunu öyle güzel anlatmışlar ki. Kesinlikle izleyin ha. Böyle acayip anime görmedim ben. Über komik yahu. :eek:

Ayrıca karakterler aşık olunası çok iyi anlatılmış. Çizimlerden de seslerden de tam puan veriyorum ben. Listenin en başına çıkartın bence.

İzledim ve söylediklerine hak verdim her bölümde gülmedim ama güldüğümde de tam güldüm. Hikayesi konusu çok güzel. Karakterler tam da olması gerektiği gibi. Mashiro en iyi karakterdi bence.

Shakugan No Shana II de bitti. Final dışında pek iyi bir sezon sayılmazdı benim için. İzlerken cidden sıkıldığımı fark ettim. Romantik sahneleri de pek tatmin etmedi beni ama üçüncü sezonu da izleyeceğim. En azından seri yarım kalmasın.

Bundan sonra Sakurasou No Pet'i izlemeyi düşünüyorum. Unutmadan söyleyeyim; Zero No Tsukaima'nın değerini geç anladım ben. Şu sıralarda izlediğim çoğu seriden açık ara ilerde bir seriymiş o.

Buralara ufak ufak tanıtımlara başlayalım diyorum. Anasayfadaki rezerve ettiğim son ileti bunun içindi aslında. Sakurasou no Pet no Kanojodan başlayayım bari. Basit bir şablon kurup uygularım. Siz de tanıtmak istediğiniz animeleri o şablonla tanıtabileceksiniz ilerde.

Bence şu konuyu ecchi ile sınırlandırmak yerine genel bir anime tavsiye konusuna dönüştürmekte fayda var. Ha, şuan da ecchi olmayan animeler burada konuşuluyor, doğru fakat, konunun başlığının değişmesi bu konuyu baltalamaktan başka vasfı olmayan insanları konudan uzak tutmaya yardım eder.

Yani EHDDyi AHDD yapalım diyorsun. Uzun zamandır düşünüyordum aslında. Bir de oylama yapalım bari. Bu arada hazırlıkları yaparız.

Sir.Bryan said:
Genel konu olması daha iyi olur gibi, hep ecchi izlemiyoruz sonuçta anime olarak.
Bencede genel her animenin konuşulduğu bir konu olmalı.Ayrıca Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next dördüncü bölümden 1-2 kare :razz:
jrzlj.png
jrzpt.png
jrzqw.png
jrzt7.png
jrzvx.png
jrzxk.png
jrzzj.png
js01n.png
js05c.png
js08h.png
js0dp.png
js0gr.png

TepeDibi said:
Sir.Bryan said:
Genel konu olması daha iyi olur gibi, hep ecchi izlemiyoruz sonuçta anime olarak.
Bencede genel her animenin konuşulduğu bir konu olmalı.Ayrıca Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next dördüncü bölümden 1-2 kare :razz:
jrzlj.png
jrzpt.png
jrzqw.png
jrzt7.png
jrzvx.png
jrzwr.png
jrzxk.png
jrzzj.png
js01n.png
js05c.png
js08h.png
js0dp.png
js0gr.png

Sonunda Sena ile Kodaka arasında bir yakınlaşmanın olduğu bir bölümdü. İlk sezon o yakınlaşmayı o kadar bekledim ki anlatamam.

Tenzō said:
TepeDibi said:
Sir.Bryan said:
jrzlj.png
jrzpt.png
jrzqw.png
jrzt7.png
jrzvx.png
jrzwr.png
jrzxk.png
jrzzj.png
js01n.png
js05c.png
js08h.png
js0dp.png
js0gr.png

Sonunda Sena ile Kodaka arasında bir yakınlaşmanın olduğu bir bölümdü. İlk sezon o yakınlaşmayı o kadar bekledim ki anlatamam.
Sena ile Kodaka evlensin

Back
Top Bottom