Ubsilon Xeforian Cioss said:Shakugan no Shana harem değil. Hatta ecchi bile değil. Yani klasik olarak zayıf düşen ana karakterin etrafına hatunlar toplanmıyor. Bayağı derin ve orjinal aşk hikayesi var.
Erkut da ecchist oldu. Haydi hayırlısı. Yazarım listeye yakında.
Edit: Anasayfaya üç beş düzen attım. 3. iletide tepedibi ve benden başka isimler de gözüksün istiyorum. Aynı şekilde bir liste yapıp pmden atınız.
Edit2: Bu Sakurasou no Pet na Kanojo'ya başlayacağım hemen.
Ubsilon Xeforian Cioss said:İyi güzel hoş da, ben sana söylememiştim ki onu. İzlemeyenlere önerirken bir bilgileri olsun diye şey ettim.
Neyse, r+v cosplayi geçti elime bi sürü. Birini avatar yapmak istiyorum. Yarışmayla aypalım dedim. Buyrun oylama:
Ubsilon Xeforian Cioss said:Sakurasou no Pet na Kanojo izleyen var mı? Öneren oldu da.
BinlercesindenBiri said:Ergen tayfa deleteced.
Tenzō said:Kararsiz_Atom said:Ubsilon Xeforian Cioss said:İşte ben sabah 20, akşam 20 bölüm izliyorum.
Günde 40 bölüm, merdiven altı dikizi, uçan etekler, abartılı çizimlerle yapılmış ve balon gibi fiziği olan göğüsler, klasik dikdörtgene yakın gözler ve sadece anime adı altında verilecek kadar saçma olan dekolte ve vücut aerobiğine sahip çizgi filmleri mi izliyorsun ?
Açıkçası, ben buradaki kimsenin cinsel yönden tatmin olmak için bu tarz animeleri izlediğini düşünmüyorum. Örnek vermek gerekirse School Days ecchi olmayan klasik romantik komedi adı altında geçen, ne dekolte olan ne de "kare" göz çizimi olan bir anime. Bir de onun yanında orta ile az derece ecchi sayılacak Zero No Tsukaima var, romantik komedi türünde, abartılı çizimleri olan, yeri geldiğinde balon göğüs sahneleri olan bir anime. İkisinin de son bölümlerine bak istersen. Açıkçası hüzünlü sonu anlarım ama School Days'in 8. bölümünden itibaren anlatılan hikaye cidden hastalıklı. Finalin son sahnesi serinin geri kalanından da hastalıklı. Hala daha bu anime romantik komedi dalında en iyi animelerden sayılıp taktir topluyor.
Bunun dışında romantik komedi türüne sadece ecchi yani "sapık" animeler mi var dersen, hayır. Toradora gibi çok hoş yapımlar da var. Fakat bu tarz yapımlar azınlıkta olduğu için ana piyasa ecchi üzerine kurulu. Bunun dışında unlu sayılabilecek animelerden hiçbiri benim sevdiğim türde bir romantik komedi işlemiyor. Açıkçası DxD'de gördüğümü ne FMA gibi herkes tarafından taktir toplamış bir seride ne de Naruto'da gördüm. O yüzden hoş bir romantik komedi için iki "çizim" göğüs görmek açıkçası umurumda değil.
Sorun anime izlemekse, açıkçası her yaşa, görüşe hitap eden animeler var. Çocuk işi deyip geçmemek lazım. Dayımın dahi izlediği animeler var, Japon iç savaşı hakkında.
Hayır, izlemiyorum ve onun ne olduğunu bilmiyorum.Ubsilon Xeforian Cioss said:Nedense ergen ithafında bulunan kişinin salya sümük brazzers izleyen birisi olduğu kanısına kapılıyorum. İçgüdü galiba.
Çünkü bana sorucaklar ve siz beni neden uyarmadın diyeceksinizBinlercesindenBiri said:Hayır, izlemiyorum ve onun ne olduğunu bilmiyorum.Ubsilon Xeforian Cioss said:Nedense ergen ithafında bulunan kişinin salya sümük brazzers izleyen birisi olduğu kanısına kapılıyorum. İçgüdü galiba.
[quote author=colomboslink=topic=259884.msg6276396#msg6276396 date=1359479403]
abi belki ergeniz belki boşuz sanane arkadaş bizim konumuzu neden baltalıyosunuz onu anlamıyorum
BinlercesindenBiri said:Pek bir şey bilmeyen he siz aydınlık içinde giden gözleri kapalı gençlersiniz çok eskiden karanlık vardı ama gözler açıktı şimdi ise tam tersine döndü bir gün anlarsın hepsinin boş olduğunu sonra dersin hayat boşmuş diye. Animeymiş filmmiş oyunmuş hepsi boş, sen nasıl bakarsan bak herşeye hepsi boş. sen bilgiyle baksan herşeye o bilgiyi doğru kullanmasını bilmesen yine boştur. eğer sen doğru kullanıyorsan bilgini baktığın şey boştur. İşin din kısmına girmek pek istemem ama zaten bu konular hep birbirine paraleldir. hepsi tek bir şeye bağlanır. bir evliya vardır eskilerden karalık olupta gözlerin açık olduğu dönemi söylüyorum. o zaman kimse boş şeylerle uğraşmazlardı. (Allah (C.C) boş işleri sevmez) bu evliya bir gün yolculuktayken ormanda bir ev görmüş ve demiş ki "-Acaba ne zaman yapıldı bu ev" bunun üzerine düşünmüş ve boş konuştuğunu anlamış. Yemin etmiş "-Nefsim boş konuştuğun için sana 1000 gün oruç farz olsun" ve tutmuş. işte eskiden böyle adamlar vardı. şimdiye baksan herşey çok açık ama gözler kapalı.
Çünkü bana sorucaklar ve siz beni neden uyarmadın diyeceksinizBinlercesindenBiri said:Hayır, izlemiyorum ve onun ne olduğunu bilmiyorum.Ubsilon Xeforian Cioss said:Nedense ergen ithafında bulunan kişinin salya sümük brazzers izleyen birisi olduğu kanısına kapılıyorum. İçgüdü galiba.
[quote author=colomboslink=topic=259884.msg6276396#msg6276396 date=1359479403]
abi belki ergeniz belki boşuz sanane arkadaş bizim konumuzu neden baltalıyosunuz onu anlamıyorum