Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Photokano, Oregairu ilginçleşmeye başladı baya. Devil Survivor 2 iyice sıkıcı bir hal aldı. Hataraku Maou-sama ise her zamanki gibi eğlenceliydi. Bu sezon başlayan birçok anime beklediğimin üstünde bir performans sergiledi açıkçası.

Bunun dışında Code Geass: Lelouch of The Rebellion'ı bitirdim. Bahsedildiği kadar varmış, mecha sevmesem bile severek izlediğim bir anime oldu. Şimdi 2. sezonundayım. Baya hızlı gidiyor yine.

Son olarak da Lés Miserables: Shojo Cosette'i izlemeye başladım. Kitaba beklediğimden fazla bağlı kalmış. Güzel olacağa benziyor.

Pek Another tarzı olmasa da Higurashi belki ona benzer sayılabilir. Death Note benzeri içinse belki Gosick veya Code Geass'ı önerebilirim. Fakat tam olarak Another ve Death Note tarzında anime ne yazık ki pek yok.

Findecáno Amandil said:
Degrave said:
Bana içinde komedi unsuru bulunan, düzgün bi' konusu olan, doğaüstü güçlerin olduğu anime önerir misiniz? Eucliwood gibi soğuk ama şirin karakter olursa bi' de anime de tadından yenmez :razz:

Ao no Exorcist e bakabilirsin bi. Tatlı bir karakter yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Diğerlerini karşılıyor diyebilirim.

Sağolasın bakıyorum.

Başka öneriler de bekliyorum :smile:

Karneval epey psyco bi animeymiş la. Başta sirkte geçen bir takım olaylar sanmıştım. Ama epey derin birşey. Darker than blackteki atmosferi aldım bayağı.

S no Gargantia da bayağı sağlammış yalnız. Bu günlerde böyle kaliteli mecha türü bulmak zor.

Zero no Tsukaimanın üçüncü sezonuna geçmeyi biraz erteleyip araya birkaç yeni anime sıkıştırmayı düşünüyorum. Oreimonun 2. Sezonu olabili

Tenzō said:
Pek Another tarzı olmasa da Higurashi belki ona benzer sayılabilir. Death Note benzeri içinse belki Gosick veya Code Geass'ı önerebilirim. Fakat tam olarak Another ve Death Note tarzında anime ne yazık ki pek yok.
Code Geass izledim zaten de diğerlerine bakayım :smile:

Degrave said:
Bana içinde komedi unsuru bulunan, düzgün bi' konusu olan, doğaüstü güçlerin olduğu anime önerir misiniz? Eucliwood gibi soğuk ama şirin karakter olursa bi' de anime de tadından yenmez :razz:

Bakemonogatari'yi izleyebilirsin.

Degrave said:
Sağolun bakıyorum önerdiklerinize.

Tenzo'nun önerdiği anime çok garip geldi bu arada. Diğer animelere göre çok farklı bi' yapısı var.

Onu bana da önermişti ben de garipsedim. 4 bölüm izledim bir ara devam edicem.

Bu arada benim 4 bölüm izlediklerimi toplasam listeye bi 10 anime daha eklerdik :grin:

Degrave said:
Sağolun bakıyorum önerdiklerinize.

Tenzo'nun önerdiği anime çok garip geldi bu arada. Diğer animelere göre çok farklı bi' yapısı var.

Klasik animelere pek benzemez Monogatari serisi. Takip etmesi zordur. Fakat benim ilgim çeken de aslında bu olmuştu başlarda. Bir başka ilginç şey ise olaylar bir hikaye etrafında değil de karakterlerin diyalogları etrafında gerçekleşmesi. :razz:

http://youtu.be/H5BiTDw9zac

Mutlaka izleyin! Gerçekte de iyi bir amv olmuş.

Kakumeiki Valvare iyice ilginçleşiyor ha. İlk bölümü ile 4. bölümü arasındaki olaylar çok farklılaştı. Buda Mecha-Aksiyon-Romantizm tarzı bir anime ama sıradan Mecha'lar gibi değil, bununda hikayesi-işlenişi farklı. İzleyin anlarsınız.

Aynen bende tam öyle yazacaktım. Yalnız beklediğim gibi değildi 5. bölüm. Bana daha çok o sarı kafalı çocuğun hayali gibi geliyor. Saldırıya başlamadan önceki (hani çatıda durdukları sırada)

Shingeki no Kyojin

87cc04415f0b8177977940195489eed51365829744_full.jpg

Konu:
Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir.
Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen,
insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır.
Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri
bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise
100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır.
Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa,
bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin
surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda
açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin
bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın
intikamını alacağına yemin eder.
              Tür:
Aksiyon, Fantastik, Dram, Süper Güçler
              Çıkış yılı:
2013
              Güncel bölüm sayısı:
25+

Back
Top Bottom