• We'll be making a number of structural changes to the forums on Wednesday, 06.12.2023. No downtime is expected. Read more here.

Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

arkadaşlar size bir sorum olacak, bundan 1 ay kadar önce, izlediğim bir yayıncının kanalında japonca bir şarkı çaldı, çok hoşuma gitti. sordum o kadar yalvardım ama takan olmadı o yüzden şarkının adını bulamadım. bugün discordda şu alta attığım şarkıyı çaldılar, bana gene şarkıyı anımsattı. o şarkıda böyle bir kız bir süre söyledikten sonra bir adam giriyordu şarkıya, böyle hareketli kulağa çok hoş gelen bir şarkıydı. çok bir ipucu vermedim, ancak anlattığım şarkıya yakın şarkılar biliyorsanız buraya atabilirsiniz, hepsini tek tek dinler bakarım.

EDIT:

oha arkadaşın birine bahsettim direk tek attı aradığım şarkı buydu :lol:

Annie Leonhardt said:
oha arkadaşın birine bahsettim direk tek attı aradığım şarkı buydu :lol:

Monogatari serisine başlama vaktin gelmiş demek ki. Daha önce baktıysan karışık gelmiş vazgeçmişsindir. Şimdi bakacaksan yine karışık gelecek vazgeçeceksin. O yüzden izleme sırası olarak yayınlanma sırasına uy yeter.

ALWAYS WATCH IN AIRING ORDER!
1- Bakemonogatari: 15 episodes long (final 3 are ONA*), 5 arcs. [1st season]
Hitagi Crab
Mayoi Snail
Suruga Monkey
Nadeko Snake
Tsubasa Cat
2- Nisemonogatari: 11 episodes long, 2 arcs. [1st season]
Karen Bee
Tsukihi Phoenix
3- Nekomonogatari:Kuro: 4 episodes long (ONA*), 1 arc. [1st season]
Tsubasa Family
* ONA - Original Net Animation
4- Monogatari Series Second Season: 23 episodes long, 5 arcs. [2nd season]
Nekomonogatari:Shiro: Tsubasa Tiger
Kabukimonogatari: Mayoi Jiangshi
Otorimonogatari: Nadeko Medusa
Onimonogatari: Shinobu Time
Koimonogatari: Hitagi End
5- Hanamonogatari: 5 episodes long, 1 arc. [2nd season]
Suruga Devil
6- Tsukimonogatari: 4 episodes long, 1 arc [3rd season]
Yotsugi Doll
7- Owarimonogatari (pt. 1): 12 episodes long, 4 arcs [3rd season]
Ougi Formula
Sodachi Riddle
Sodachi Lost
Shinobu Mail
8- Koyomimonogatari: 12 episodes long, 12 arcs. [ONA, 3rd season, optional]
Koyomi Stone
Koyomi Flower
Koyomi Sand
Koyomi Water
Koyomi Wind
Koyomi Tree
Koyomi Tea
Koyomi Mountain
Koyomi Torus
Koyomi Seed
Koyomi Nothing
9- Kizumonogatari: 3 part film, 1 arc. [1st season]
Tekketsu-hen: Koyomi Vamp part 1
Nekketsu-hen: Koyomi Vamp part 2 TBA
Reiketsu-hen: Koyomi Vamp part 3 TBA
10- Owarimonogatari (pt. 2): TBA, 3 arcs, [3rd season]
Hitagi Rendezvous
Ougi Dark

Ben de bi ara sırf merakımdan başlamaya heveslenmiştim.

Fakat serinin ne olduğunu, neyi anlatmaya çalıştığını anlayamadığım için başlamadım.

Üstte yazdığımın aynısı bu da. Çıkış sırasına göre.

Biraz farklı animedir bu. İzledikçe anlarsın diğer animelerden farkını.

Net-juu Susume 10. bölümde final verdi. Gayet hoştu bence. 30 yaşında işteki mobbingden ötürü hayattan pes edip NEET olmaya karar veren karakterin MMORPG'lerde kendine bir dünya kurması, burada arkadaş edinmesi, gerçek hayat ve oyunun kesişmesi ve sonunda güzel gelişmiş bir romantizmle bitirmesini izlemiş olduk.

Susume ilerleme demek ve final bölümünün sonunda da başrol kızın ilerleyeceğim/ilerliyorum ayarındaki sözüyle de animenin adı mantıklı olmuş oldu. Oyun dünyasına girmeli oyun sanan liboş bir arkadaş hariç herkesin seveceğini düşünüyorum.

Şunun olayını açıklayabilecek biri var mı? Ne ayak lan bu video ben bir şey anlayamadım. Ayrıca 4:43'teki şey ne yav?

Jonah Amare Horridus de Theodosiopolis Incliti et Pax Turcia said:
Üstte yazdığımın aynısı bu da. Çıkış sırasına göre.

Biraz farklı animedir bu. İzledikçe anlarsın diğer animelerden farkını.
konusu falan ne peki ? yani neyi anlatıyor ? liseli aşk hayatı tarzı bir şey ise severim başlayayım :grin:

Annie Leonhardt said:
konusu falan ne peki ? yani neyi anlatıyor ? liseli aşk hayatı tarzı bir şey ise severim başlayayım :grin:
O da var ama bildiğin animelerden değil. Yani gerçi çok bir şey izlemedin ama 200 tane izlesen bile Monogatari kafasını çok zor bulursun. Klai'nin attığı görselde sağ üstte soru cevap şeyinde yazıyor serinin ne olduğunu aslında.
Klai said:
Araragi'nin başından geçen gariplikleri konu alıyor ama farklı işte. İlk sezonu yarılamadan anlayamazsın çoğunu. :grin:

Animenin konusu, içeriği, diyalogları, işleyiş tarzı, çizimleri, animasyonları tamamen sanatsal şeyler. Bu yönleriyle ünlü oldu zaten.

Saiki Kusuo no ... diye bir animeye başladım,  3. bölüme geçtim daha ama bayağı eğlendiriyor; 2. bölümdeki göndermeler özellikle çok iyiydi. Uzun zamandır komedisi güzel anime izlememiştim, iyi oldu bu.

Adını bilemedim de arattığımda Saiki Kusuo no Ψ-nan (Psi-nan) çıktı. Ben izlemedim ama bu tip bayağı meşhur. Live action filmi bile var.

Jonah Amare Horridus de Theodosiopolis Incliti et Pax Turcia said:
Adını bilemedim de arattığımda Saiki Kusuo no Ψ-nan (Psi-nan) çıktı. Ben izlemedim ama bu tip bayağı meşhur. Live action filmi bile var.

Evet adı bu. 4-5 dakikalık bölüm halinde yayınlamış ama bunları birleştirip 24 bölüm haline getirmişler galiba, her bölüm 4 tane kısa kısa olay anlatılıyor, rahat rahat izlenebilir bi anime, komedisi de bence güzel.

Bitse de öyle puanlasam diyordum da artık dayanamadım.

blrj3i.png

O kadar mı kötü yahu? Fate'in yeni nesillere anime olarak tanıtılması tadında anime olması gerekiyordu. Zero'daki atmosfer, SN'deki ruh yok hiç. İzlemedim bile ben. :grin:

İzleyiciye kendini sevdiren bir Kırmızının Saber vardı onu da 22 bölümde toplam 1 bölüm falan gösterdi. Ana karakter, romancein kötülüğü, 7 vs 7 Servant savaşında plotun hep bir tarafa çalışması ve epikliğin eksikliği. Senin eklediklerinin yanında bir de savaş sahnelerinin kötülüğü(Genel olarak normal bir anime çizgisinde gidiyordu da bu son bölüm paraları bitmiş gibiydi) Caster vs Ruler olacak sonraki bölüm Eğer güzel olursa oralar belki kurtarır.

Tüm karakterler de ortaya çıkınca çok efsane bir şeyler bekliyordum. Fate evreninden olmasa 6-7 puanı hak edecek bir anime de o başındaki Fate yazısı 1 puana düşürüyor.

argon45 said:
Saiki Kusuo no ... diye bir animeye başladım,  3. bölüme geçtim daha ama bayağı eğlendiriyor; 2. bölümdeki göndermeler özellikle çok iyiydi. Uzun zamandır komedisi güzel anime izlememiştim, iyi oldu bu.
Saiki Kusuo no Sai-nan'mış sanırım tam adı. Az önce son bölümü bitirdim, hemen her bölümünde eğlendim şimdi de 2. sezonu bekliyorum. (Ocak 2018'miş 2. sezon) İzleyecek bir şey bulamayan, komedi animesi arayan varsa rahat rahat izleyebilir. Mangasına da bi bakmayı düşünüyorum.

Back
Top Bottom