• We'll be making a number of structural changes to the forums on Wednesday, 06.12.2023. No downtime is expected. Read more here.

Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Bunu nasıl beğendiniz la, çok kaba duruyor anime çizimlerine göre bence. Kitlenin beğendiği her şeyi kazana atıp aşure yapmışlar gibi.

Harld V said:
Ew there are so many weeaboos here
when-you-tell-her-you-admin-a-weeb-meme-page-~ricky-6281416.png

Isayama’s blog post 12/01/17 said:
“I finished drawing chapter100. Although I didn’t want to be particular about numbers or anything like that, in fact, judging from the final product, I was very conscious about ‘100.” I put a lot of soul and spirits into the drawing.”

SNK100HYPE

Harld V said:
Ew there are so many weeaboos here
Yabancı foruma "Iyyy burada ne çok neckbeard/legbeard var" yazarak girsek, bu arkadaşın atlattığı kadar ucuz atlatabilirmiyiz?

Sezonun başında bazı serileri izlerim dedim ama maalesef bir seriye doğru düzgün başlayamadım. Sezon bitmeden sorumu yineleyim, bu sezon izlemeye değer bir seri oldu mu sizin için?
Açıkçası "Smile Sweet Sister Sadistic Surprise Service Suicide" haricinde öyle konuşulan bir seri duymadım.

Ben çok bir şey izleyemedim. Güzel büyük bir seri de görmedim zaten.

- Sho-***** fena değil ama çerezden ötesi değil.
- Net-juu Susume var 10. bölümde final tapacak gayet iyi ilerledi. Yerinde romantizmi var falan.
- Just Because, liseli romantizm serpiştirilmiş slice of life. Kanser tipler var. Ama izliyoruz.
- Imouto sae Ireba Ii, güzel komedi, biraz slice of lifea kayıyor ama çok daha hafif kalıyor. Nayuta karakteri sezonun gülü, balı.
- Kujiralı bir şey var tam adını hatırlayamadım. Kısaltması var mı bilmiyorum. Farklı bir şey bu.

Benim tavsiye edebileceğim:

-Inuyashiki
-Shoukoku no Altair(Geçen sezondan sarkma, 20/24 şuan)
-Black Clover
-Imouto sae Ireba Ii.
-Bu sezonun en büyüğü Shokugeki S3 tzaten, izlemediysen tavsiye ederim. 1. Sezonu çok iyi değil ama 2'de açılıyor, 3 çok iyi gidiyor.

Bir de niye bu kadar Blend-S nefreti yav? Tamam openingi her yerde çokça kullanılıyor da güzel anime :/
http://coub.com/view/yugy0

http://coub.com/view/102bjf

Black clover çok güzel başladı, baya da hoşuma gitti ama çıkan her yeni bölümde seriye dair umutlarım azalıyor. İyice batırmasalar bari

Tamamdır öneriler için teşekkür ederim. Kafamı toparlayabilirsem şu romantizm/slice of life karışımı serilere, bir de Inuyashiki'ye bir bakarım.

Shokugeki'nin ilk sezonunun ilk 2-3 bölümünü izlemiştim, konu ilginç olsa da fazla benim ilgimi çekmemişti ama belki ileride ilgimi çeken bir videosunu görüp, izleme ihtiyacı duyarım.

Açıkçası Blend-S'e karşı öyle bir nefret duymadım ve opening'yle yapılanlara da fazlasıyla gülüyorum ama pek izleyesim gelmedi, yoksa hafif tatlı bir seriye benziyor.

Ballroom e Yousoko yu mangası yayınlanmaya başladığından beri takip ediyorum. Bu bölümden itibaren daha erkek bi Tatara karşımıza çıkıyor, sonunda. İzleyin, izletin.

Just Because da bu sezonun Slice of Life açığını kapatan yegane anime. Çizimleri ilk bölümlerde epey hoşuma gitmişti. Halen kaliteden ödün vermiyor. İzlenilesi bir anime.

2 bölüm kaldı bitmesine. İlk yarısı kanserdi, ikinci yarısında toparladılar. Mangasını biliyorsun nerede bitirirler tahmin ediyorsundur. Çok erkek olmaya zamanı kalmayacak bence 2 bölümde. :razz:

Şu anda zaten finalde değiller mi? Final sonucu ve arkasından konuşmalar olarak bitirirler diye düşünüyorum. Mangasını okumadım zaten.

Annie Leonhardt said:

Peki buna?

ben 100'de biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası, o kadar 100 hype yaptık gene ne armini görebildik ne annie yi görebildik gene aynı şeyler oldu koca chapterda eren anca dönüştü orada da pat diye kestiler 101 i bekleyecez artık 1 ay napalım

Back
Top Bottom