Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Yellow Flash said:
Bütün ciddiyetimle Oregairu'yu açtım. Şunu görünce aniden videoyu durdurup kahkaha attım. :lol:
XdqTual.jpg
O yönü daha çok ilk sezondaydı, bu sezon neredeyse hiç görmedik Bat8man'ı. Gitti güzelim seri.

Dur, yeni başladım izlemeye.

Edit: Bayıldım ben! İzleyicisinin zekasına bu kadar güvenen bir anime görmedim şimdiye kadar. Hiçbir zaman pat diye gözüne sokmuyor söylenmek isteneni. Hep muğlak, anlamsız mesajlar.

Karakter gelişimi çok iyiydi. Neredeyse bütün karakterler için bir gelişme yaşandı.

Özellikle hoşuma giden şu gözlüklü kız ve ona çıkma teklif etmek isteyen erkeğin olayını, bizim üçlüye bir mesaj olarak sunmuş olmaları oldu. Aslında hiçbiri grubun dağılmasını istemiyor ama kızlar Hachiman'ı seviyor, Hachiman da ikisine de karşı boş değil.

Yukinon, ablasının da söylediği gibi kendi başına birşey yapabilen biri değil.  Liderlik özelliğine sahip olmaması, söylenilen şeyleri tekrarlaması bunları gösteriyor hep. Kendisinin akıma kapılan bir balık gibi olduğunu kabul etmesi ilginçti zaten.

Haruno onu gerçekten seviyor gibi ama gayet sert bir tavrı var. Sanki Hachiman'ın normalde davranacağı türden davranıyor. Ama Hachiman söz konusu Yukinon olduğu zaman gayet duygusal bir şekilde araya giriyor, eskisi gibi değil.

Yui ise çok da iyi biri olmadığını gösteriyor Hachiman'a. Herşeyin olduğu gibi kalmasını istiyor, o yüzden Yukinon'un çantasındaki kurabiyeleri Hachiman'a vermesinden vazgeçirecek türde yönlendiriyor. Bütün olay sanki Yukinon'a düşünceleri fark ettirmek, sonra da o hisleri yok ettirmek adına kurulmuş bir plan gibi. Yui iyi olmadığını bu sinsice tavrıyla gösteriyor.

Hachiman ise Yui'yi iyi, Yukinon'u güçlü biri olarak görüyordu ama yanılgısını şimdi anlıyor. O özelliklerin sadece kendi kafasında var olduğunu görüyor. Bu düşünceleri yüzünden birkaç kez Yukinon adına araya da giriyor.

Yani Yui ne kadar grubun gerçekleri görmezden gelip, olduğu gibi devam etmesini istese bile, Hachiman gerçekleri aramaya devam etmeleri gerektiğini düşünüyor. Yui de zaten Hachiman'ın ne düşündüğünü tahmin etmiş gibi. Tek bilmediğimiz Yukinon'un ne düşündüğü, orada da zaten sezon bitti.  :cry:

Güzel özetlemiş olayı, gerçekleşenler de aynen onlar zaten yalnız ilk sezona kıyasla Hachiman faktörünün azalması, analizler-felsefi konuşmalar yapan adamın yerine romantik çıkmaza girmesi sıktı insanı bu sezon. Finale yapılan yorumlar çok fena ama, neler neler yazılmış :smile:

Felix said:
Btooom'un atladığım 1-2 bölümü vardı, en baştan başlayarak bitirdim animeyi.
Son bölümlere doğru iyice  rayından çıkmaya başladı, atılan bombanın memeden sekmesi falan, tamam nedeni vardı ama,yani diyip bi duraksadım. Lise arkadaşına ne oldu, vs vs vs... Abi bu anime de yeni sezon diye bas bas bağırıyor, ve ben hala NGNL'nin 2. sezonunu bekliyorum. Yok gelmiyor 2. sezonlar.

Mangasına bak bir de onun. Orada daha da sapıtıyorlar.

NGNL'ın ikinci sezon muhabbeti biraz sıkıntı. LN'i tanıtmak için yapılan animelerden biri o da.

Bu arada biri duyurdu mu bilmiyorum ama Shingeki no Kyojin/Attack on Titan'ın ikinci sezonu 2016'da geliyor.

Tenzō said:
Goker said:
Tenzo için sorun değilse yine konular birleştirilebilir.
Yok ya, tamamen aklımdan çıkmış.

Konuları tekrar birleştirdim, şimdi linklerin sorunu çözülmüş olabilir.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Beyler, çok çetinceviz bir otakunun yetişmesine tanık oluyoruz. Bu kutlu günde bizimle bir arada bulunan dostlarımıza selam olsun.
Ben bu konuyu daha çok kullanmaya başlarsam eskisi gibi rahatça kullanamayabilirsiniz yalnız.  :razz:

Reverse Flash said:
Death Note 18.bölüm Spoiler
Arkadaşlar 18.bölümde Ryuk gözükmüyor hiç ne oldu ona ?

Bayağı oldu izleyeli ama hatırladığım kadarı ile bir şey olmaması lazım. Gözükmemiştir sadece.

sidonia no kishi yine güzel bir şekilde sezon finali yaptı. seviyorum bu seriyi, final bölümlerinde çok askıda bırakmıyor. ayrıca en sonda 1. sezonun açılış şarkısını çalmaları da güzel oldu. hala derim, ilk sezonun açılış şarkısı daha güzeldi.

tanikaze haremi kuracak az kaldı. en sonda izana mech kabininin içinde, (gauna) hoshijiro kucağında, tsumugi mech'in kucağında...

Back
Top Bottom