andalzo
Yahari ore no seishun love come wa machigatteiru zoku'nun çevirisi ney peki?
Yellow Flash said:Adını yazmasaydın da bu "neo armstrong cyclone jet armstrong cannon değil mi?" diye espri yapsaydım.
O yönü daha çok ilk sezondaydı, bu sezon neredeyse hiç görmedik Bat8man'ı. Gitti güzelim seri.Yellow Flash said:Bütün ciddiyetimle Oregairu'yu açtım. Şunu görünce aniden videoyu durdurup kahkaha attım.
Felix said:Btooom'un atladığım 1-2 bölümü vardı, en baştan başlayarak bitirdim animeyi.
Son bölümlere doğru iyice rayından çıkmaya başladı, atılan bombanın memeden sekmesi falan, tamam nedeni vardı ama,yani diyip bi duraksadım. Lise arkadaşına ne oldu, vs vs vs... Abi bu anime de yeni sezon diye bas bas bağırıyor, ve ben hala NGNL'nin 2. sezonunu bekliyorum. Yok gelmiyor 2. sezonlar.
Tenzō said:Yok ya, tamamen aklımdan çıkmış.Goker said:Tenzo için sorun değilse yine konular birleştirilebilir.
Ben bu konuyu daha çok kullanmaya başlarsam eskisi gibi rahatça kullanamayabilirsiniz yalnız.Ubsilon Xeforian Cioss said:Beyler, çok çetinceviz bir otakunun yetişmesine tanık oluyoruz. Bu kutlu günde bizimle bir arada bulunan dostlarımıza selam olsun.
Ubsilon Xeforian Cioss said:Hentai de atmayıveririz.
hobeto13 said:Ubsilon Xeforian Cioss said:Hentai de atmayıveririz.
Ubsilon Xeforian Cioss said:hobeto13 said:insert darth vader saying "nooooo!" hereinsert vid here
Reverse Flash said:Death Note 18.bölüm Spoiler
Arkadaşlar 18.bölümde Ryuk gözükmüyor hiç ne oldu ona ?