Ubsilon Xeforian Cioss said:Seikon no Qwaser'a bakın bir ara. Ecchi dediğin böyle olacak. Gerçi bu hentaiye yol alıyor ama. Fena bir seri değil.
Tenzō said:Şu sıralar Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai izliyorum. Hoş animeye benziyor da ecchi değil. Bakalım 1. sezon finaline yakınım. Bitirince fikrimi yazarım.
Kızıl $aman said:Ubsilon Xeforian Cioss said:Seikon no Qwaser'a bakın bir ara. Ecchi dediğin böyle olacak. Gerçi bu hentaiye yol alıyor ama. Fena bir seri değil.
Seikon no Qwaser Ecchiyi biraz geçmiş Hentaiye giriyor bence. İlk iki sezonu izlemiştim. Yeni sezon gelecek herhalde.
Tenzō said:Şu sıralar Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai izliyorum. Hoş animeye benziyor da ecchi değil. Bakalım 1. sezon finaline yakınım. Bitirince fikrimi yazarım.
Çok az ecchi bulabilirsin o animede. Ama konu bakımından daha çok komedi barındırıyor. İkinci sezonuda başladı bu sene animenin.
İzlemeyenler kesinlikle Sekirei'yi izlesin. Ecchi fazlasıyla olduğu gibi aksiyonda bol animede. Bide Harem. Daha ne olsun.
TepeDibi said:
Ubsilon Xeforian Cioss said:Sekirei ve Toradora hazırda bekliyor. Başlarım birazdan.
@tenzo, sekirei neyse de aynı anda toradora izlememizde bi tuhaflık yok mu? Ne acaip rastlantı bunlar böyle?
Tenzō said:Ubsilon Xeforian Cioss said:Sekirei ve Toradora hazırda bekliyor. Başlarım birazdan.
@tenzo, sekirei neyse de aynı anda toradora izlememizde bi tuhaflık yok mu? Ne acaip rastlantı bunlar böyle?
Cidden garip.
Edit: Zero no Tsukaima'yı izledim. 1. sezon gayet zevkliydi. Geri kalan sezonları sonra izlerim. Unutmadan, türüne ecchi demişler fakat hiçbir bölümde ecchi tarzı bir sahne yoktu.
Edit: Toradora da bitti. Cidden hoş hikayeydi. Sanırım şimdi Eden of The East'e başlayacağım. Baya kişi beğenmiş.
Tenzō said:Zero no Tsukaima'nın 4. -son sezonunu- yeni bitirdim. Pek ecchi sayılmaz ama mutlaka izlenmesi gereken harika bir anime. Hikayesiyle, karakterleriyle, her şeyiyle harika. Final efsane olmuş olsa da hala favorim 2. sezonun finali. Herkese öneririm.
Bunu seçtim. 2 sezon değimi?Tenzō said:Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai