Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Ben konu, çizim, müzik ve ses, işleyiş, karakterler diye derecelendiriyorum aslında. Konusu muhteşem olup bunu rezil eden animeler var.

Light novel japon romanları. Hemen hemen her 20-30 sayfada bir resim olur. Mangadan farkı temelde budur. Ayrıca bir manga 16-20 sayfa iken light novel normal bir kitap kadar kalın olabilir. Sao *adını unuttuğum* yazarın ligh novelinin animeye uyarlaması. Manga-anime ilişkisinden çok farklı. Saonun çok izlenmesinin sebebi o light novel.

Şimdi biri gelse tolkien kitaplarını film yapcaz deseler koşulsuz izlemez miyiz?

Maoyuu Maou Yuusha

maoyuu-maou-yuusha-3272727.jpg

Konu:
Hikaye, İnsanlar ve Şeytanlar arasındaki savaşın kapladığı bir dünyada geçer.
İnsanlar'ın en güçlü Kahramanı, Şeytan Kral'ı öldürmek için onun kalesine sızar.
Ancak, Şeytan Kral karşı koymak yerine Kahraman ile iş birliği yapmayı teklif eder.
Şeytan Kral, neden savaşı birden sonlandırmanın durumu daha da karmaşıklaştıracağını,
İnsanlar'ın ancak ortak bir düşman sayesinde bir araya gelebildiklerini,
düşmanlarının ortadan kalkması durumunda birbirlerine düşeceklerini, ve benzer
durumun Şeytanlar Dünyası için de geçerli olduğunu açıklar.
Kahraman, Kral'ın açıklamalarına ikna olur ve ona yardım etmeyi kabul ederek
birlikte hem İnsanlar hem de Şeytanlar Dünyası'na kalıcı bir bereket ve barışı getirmek için çalışırlar.
              Tür:
Ecchi, Romantizm, Komedi, Macera, Fantazi
              Çıkış yılı:
2013
              Güncel bölüm sayısı:
6/12

Güzel bir seri yakaladım. Affetmem. Amnesiaya bakıcam bugün fırsat olursa. Format atıyorum şu an. O da çok iyi gözüküyor. Önce izleyip sonra inceleme yaparım. En son atarım tanıtımı.

Ayrıca bu ne bir yarış ne de öyle birşey. Eğer kendinden iyi yapabilen biri varsa ona bırakmak daha doğru. Çok istiyorsan uğraş bir şeylere.

Bu arada, uzun yazılarımı okumamazlık etmeyin.

He bir de özetleri önce bana atıyorsunuz. Benden gelecek cevaptan sonra konuya atıyorsunuz. Sonra eksiklikler olabiliyor.

Yazlığa falan giderken bende PC'ye doldurucam bir sürü anime boş olduğum anlarda izlemek için.

Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

Ore+no+Kanojo+to+Osananajimi+ga+Shuraba+Sugiru.jpg

Konu:
Kidou Eita isimli kahramanımız Tıp fakültesini kazanmak için elinden
gelen her şeyi yapmaktadır. Anne ve Babasının boşanmasından dolayı aşka
karşı bir antipati beslemektedir. Günün birinde Masuzu isimli gümüş saçlı
mavi gözlü güzel bir kız beklenmedik bir şekilde hayatına girer.

Masuzu kendine sahte bir erkek arkadaş aramaktadır.
En uygun kişi olarak da Kidou Eita'yı gözüne kestirmiştir.
Tabi ki bu durum çocukluk arkadaşı Chiwa ve diğerleri
tarafından hoş karşılanmıyor.Bu da Kidou Eita üzerinden
yapılacak bir savaş anlamına gelmektedir.
              Tür:
Ecchi, Romantizm, Komedi, Okul
              Çıkış yılı:
2013
              Güncel bölüm sayısı:
2/13

Ctrl+C , Ctrl+V olmuş bildiğin..
Nerede kendi yorumun? Nerede resimler? Nerede Müzikler?

Not: Bu benim izlencekler listemdeydi yani ben burada açmayı düşünüyordum.

Sayfa 19 (ya da 18 bilemedim şimdi) yazdığım animelerden birisi. Kendi yorum olayını da ben koymuyorum şimdilik.

Ya, istersen kendi animeni çek. Tanıtım açmak bu kadar büyütülecek birşey değil yahu. :lol:

Büyüttüğümden değil öylesine takılıyorum açmayı düşünüyordum ayrıca sen açmışsın ben açmışım fark etmez.. :smile:

Birde anime listemi göstericem size daha doğrusu izlenicekler listemi eklemek veya şunu çıkart çok gereksiz saçma bir anime dediğiniz varsa söylerseniz sevinirim :smile:

1. Sakurasou No Pet Na Kanojo
2. Code Geass R1
3. Zero no Tsukaima
4. Sankarea
5. Inu x Boku SS
6. Yosuga no Sora
7. Ore no Kanojo to Osananajimi
8. Katekyo Hitman Reborn
9. ?

Şunu kaldır kısmını ve sıralama olayını tamamen unutursan daha iyi olur senin için. Sıralama hiç iyi olmuyor.

Ufak bir listen varmış. Benim liste formatta yandı az önce. Bi 25 tane anime ismi vardı rahat.

Anasayfadan 3. mesajdaki benim izlediğim animelerden bakabilirsin istiyorsan. Epey bişe yazmıştım oraya.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Anilog
Elden geçen animeler...

Ubsilon Xeforian Cioss - Highschool Dxd, Highschool of the Dead, Kaichou wa Maid-Sama, Brave 10, Rosairo+Vampire, KissxSis, Queen's Blade, Hagure Yuusha no Estetica, Dakara Boku wa H Ga Dekinai, Sekirei, Toradora, Seikon no Qwaser, Sekirei: Pure Engagement, Vampire Knight, Shagukan no Shana, Sakurasou no Pet na Kanojo, Toradora, Omamori Himari, Sakurasou no Pet no Kanojo, Boku wa Tomodachi ga Sukunai, Akane-iro ni Somaru Saka, Senran Kagura, Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru, Maoyuu Maou Yuusha

Sıralama öylesine hani önce bunu sonra bunu izlicem diye bir planım olduğundan değil kaç tane olduğundan haberim olsun diye ayrıca önerdiğin animelerden seçmece yaparmısın ben genelde Guilty Crown, Hotd, Mirai Nikki tarzı animeler seven biriyim tabi SAO gibi bildiğin anime varsa onlarıda bilmek isterim. :smile:

Boş boş nette gezinirken buldum..
67245_554306841254523_583572783_n.jpg

Clannad.

Ayrıca omamori himari gayet hoş bişe. Harem ve fantafizik öğe var içinde. İzlemekten bişe kaybetmezsin.

Another'di sanırım. İzlemedim daha. Ama izlemeye karar verdim şu andan itibaren. :O
k06t9.jpg

Edit: Bu da telefonumun arkaplanı. :eek: Boku wa tomodachiden
k06tr.jpg

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Clannad.

Ayrıca omamori himari gayet hoş bişe. Harem ve fantafizik öğe var içinde. İzlemekten bişe kaybetmezsin.

Another'di sanırım. İzlemedim daha. Ama izlemeye karar verdim şu andan itibaren. :O
k06t9.jpg

Edit: Bu da telefonumun arkaplanı. :eek: Boku wa tomodachiden
k06tr.jpg
Mei ve Yozora başarılı ama Et parçası olmamış :neutral:

*'Niku' O aralar acayip komik. Hele yozoranın telefonla arayıp konuşurken elini kapatıp sadece nikuları seslendirmesi çok dehşetti. Üzülüyorum la kızın haline.

Back
Top Bottom