İlk sezon Jormungand mı, Perfect Order mi?Ubsilon Xeforian Cioss said:Jormungand mükemmelmiş. İzleyin beyler. Çok farklı bir seri.
Konu: Koko Hekmatyar ve çoğu eski ordu çalışanı olan grubu, görünürde nakliye şirketi olan HCLI adına silah kaçakçılığı yapmaktadır. Koko grubunun yeni üyesi ise ailesi silah kaçakçıları tarafından öldürülmüş, silahlardan ve silah kaçakçılarından nefret eden, fakat bir o kadar da iyi silah kullanan, duygusuz bir yapıya sahip Jonah'dır. Jonah ailesini öldürenleri bulmak için, dünya barışı adına silah kaçakçılığı yaptığını iddia eden Koko ile beraber çalışmayı kabul etmiştir. | Tür: Aksiyon, Macera, Seinen, Çatışma | Çıkış yılı:2012 | Güncel bölüm sayısı:12 |
Konu: İlk serinin devamı, ikinci sezonu | Tür: Aksiyon, Macera, Seinen, Çatışma | Çıkış yılı:2012 | Güncel bölüm sayısı:12 |
Sorma ya ben de çevirisi çıksın diye bekledim şuursuzca neden daha önce izlemedim bilmiyorum, şimdi de izleyebilecek durumda değilim Son 5 bölüm kaldı orda. Aman spoilerden kaçınalım.Ubsilon Xeforian Cioss said:Space Battleship Yamato 2199'da canıma tak etti çeviri beklemek. Yeter ulan dedim. Açtım ingilizce izledim. Daha önce niye yapmadım bilmiyorum. Tadı bitmesin, hafta hafta sindire sindire izlerim diyordum. Hala daha izlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Çok dokunaklıydı ya final bölümü. Ciddi ciddi uzun zamandır izlediğim hiçbir şeye bu kadar ağlamamıştım. müthiş birşey ya. Düşündükçe gözlerim doluyor. Mükemmel bir aşk hikayesi olacağını hiç beklemiyordum. Dahası bu kadar detaylıca bir umut savaşı olacağını da. Lanet olsun. Çok iyi be!
Deli Paşa said:Freezing'in 136'sı çıkmış. Umarım diğer bölümleri de ara vermeden çevirirler.
Sonrasında olacakları bilmesem roxanna için üzülürdüm ama devamını raw halinde gördüğüm için o kadar da üzülmüyor insan. Ama güzel bölümdü. Charles'ın E-Pandoraların arkadaşları için yaptıklarını kendisinin yaptığını farketmesi can alıcı noktaydı. Satella, Elizabeth ve diğerlerinin ne yapmaya çalıştığını anladı. Artık daha ılımlı bir Charles bekliyorum bundan sonra.
argon45 said:IS'nin bı bölümü ciddi değildi, her zamanki gibi sayılırdı. O kızın saldırı ile birşeyler olur sandım da "külot" muhabbeti döndü ancak.
Outbreak Comp. eğlenceliydi yine. Yok öyle maç ya. Sonlara doğru aniden ciddileşti, Matoba iyi dersler verdi bizim elemana ama sonra hemen kaldıkları yere dönüverdiler. Yalnız Garius karizma adam, çok ciddi adam diyordum; o eleman da sapık asker kızın gazına mı geliyor ne yapıyor; ara ara cıvıtıyor yahu. Yine de aklı başında biri.