Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Jormungand

291481.jpg

Konu:
Koko Hekmatyar ve çoğu eski ordu çalışanı olan grubu,
görünürde nakliye şirketi olan HCLI adına silah kaçakçılığı yapmaktadır.

Koko grubunun yeni üyesi ise ailesi silah kaçakçıları tarafından öldürülmüş,
silahlardan ve silah kaçakçılarından nefret eden,
fakat bir o kadar da iyi silah kullanan, duygusuz bir yapıya sahip Jonah'dır.

Jonah ailesini öldürenleri bulmak için, dünya barışı adına
silah kaçakçılığı yaptığını iddia eden Koko ile beraber çalışmayı kabul etmiştir.
              Tür: Aksiyon, Macera, Seinen, Çatışma              Çıkış yılı:2012              Güncel bölüm sayısı:12

626274-jormungand.png
gg_Jormungand_-_01_382A285D.mkv_snapshot_23.11_2012.04.13_23.20.08.jpg
%5BNemDiggers%5D%20Jormungand%20-%2001%20%5B720p%5D%20%5BH264%20AAC%20MP4%5D.mp4_snapshot_10.26_%5B2012.04.11_17.21.15%5D.jpg

Jormungand: Perfect Order

jormungand-splash1.jpg

Konu:
İlk serinin devamı, ikinci sezonu
              Tür: Aksiyon, Macera, Seinen, Çatışma              Çıkış yılı:2012              Güncel bölüm sayısı:12

Jormungand%20Perfect%20Order%20-%2007%20-%20Large%2004.jpg
Jormungand%20Perfect%20Order%20-%2007%20-%20Large%2002.jpg
Jormungand%20Perfect%20Order%20-%2007%20-%20Large%2001.jpg
Jormungand%20Perfect%20Order%20-%2003%20-%20Large%2013.jpg

3den gidiyorum derken? Anlayamadım tam olarak. Önceden izlemedin mi sen? İsimlerini nasıl biliyordun? Ha, araştırdın da çıktı diye mi? O halde 3. bölümdesin yani. İzle izle. Sıkı seri.

MKnın anime köşesindeki bleach yazısına koymuş yazar hanım. Çok iyimiş aslında.

Sahi, hala daha bleach izlemeyen/okumayan varsa, yazıklar olsun boşuna anime izliyorsunuz. :razz:

Madem opening paylaşılmış biraz, 1-2 tane de ben atayım:
Majestic Prince OP1 (çok severim bunu)

Log Horizon OP (Geçen hafta ilk kez başından itibaren dinledim sanırım, bir yerden sonrası acayip hoşuma gitti.)

Not: LH'nin openingi bu videoda biraz daha hızlı gibi geldi bana bu arada.

Not2: Değiştirdim. Buydu sanırım normali.

Space Battleship Yamato 2199'da canıma tak etti çeviri beklemek. Yeter ulan dedim. Açtım ingilizce izledim. Daha önce niye yapmadım bilmiyorum. Tadı bitmesin, hafta hafta sindire sindire izlerim diyordum. Hala daha izlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Çok dokunaklıydı ya final bölümü.  :cry: Ciddi ciddi uzun zamandır izlediğim hiçbir şeye bu kadar ağlamamıştım. :sad: müthiş birşey ya. Düşündükçe gözlerim doluyor. Mükemmel bir aşk hikayesi olacağını hiç beklemiyordum. Dahası bu kadar detaylıca bir umut savaşı olacağını da. Lanet olsun. Çok iyi be!

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Space Battleship Yamato 2199'da canıma tak etti çeviri beklemek. Yeter ulan dedim. Açtım ingilizce izledim. Daha önce niye yapmadım bilmiyorum. Tadı bitmesin, hafta hafta sindire sindire izlerim diyordum. Hala daha izlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Çok dokunaklıydı ya final bölümü.  :cry: Ciddi ciddi uzun zamandır izlediğim hiçbir şeye bu kadar ağlamamıştım. :sad: müthiş birşey ya. Düşündükçe gözlerim doluyor. Mükemmel bir aşk hikayesi olacağını hiç beklemiyordum. Dahası bu kadar detaylıca bir umut savaşı olacağını da. Lanet olsun. Çok iyi be!
Sorma ya ben de çevirisi çıksın diye bekledim şuursuzca  neden daha önce izlemedim bilmiyorum,  şimdi de izleyebilecek durumda değilim Son 5 bölüm kaldı orda. Aman spoilerden kaçınalım.

Freezing'in 136'sı çıkmış. Umarım diğer bölümleri de ara vermeden çevirirler.

Sonrasında olacakları bilmesem roxanna için üzülürdüm ama devamını raw halinde gördüğüm için o kadar da üzülmüyor insan. :grin: Ama güzel bölümdü. Charles'ın E-Pandoraların arkadaşları için yaptıklarını kendisinin yaptığını farketmesi can alıcı noktaydı. Satella, Elizabeth ve diğerlerinin ne yapmaya çalıştığını anladı. Artık daha ılımlı bir Charles bekliyorum bundan sonra.

Finalde ağlamazsan adam değilsin. :cry: mükemmeldi ya. Oscarlık animeydi. :sad: Filmleri felan var da eski yeni karışık biraz. Derler toplarsam bir iki ayar yapar buraya yazarım. Ne izlemeli felan diye.

Cidden bu sene izlediğim finaller arasında en iyisiydi. Süpersin USY!

Deli Paşa said:
Freezing'in 136'sı çıkmış. Umarım diğer bölümleri de ara vermeden çevirirler.

Sonrasında olacakları bilmesem roxanna için üzülürdüm ama devamını raw halinde gördüğüm için o kadar da üzülmüyor insan. :grin: Ama güzel bölümdü. Charles'ın E-Pandoraların arkadaşları için yaptıklarını kendisinin yaptığını farketmesi can alıcı noktaydı. Satella, Elizabeth ve diğerlerinin ne yapmaya çalıştığını anladı. Artık daha ılımlı bir Charles bekliyorum bundan sonra.

Böyleyken iyi güzel, hepsini ipe dizecek, wow güce bak diyoruz ama kızın biri gelip tek atınca da çok abes kaçıyor yahu. Bir mangada da öyle güçlü bir kötü olsun ki finale kadar kimse yenemesin, karşısında kimse duramasın be.

Daha diğer boyutta ne kadar güçlü karakter olduğunu bilmiyoruz ki. Daha bunlar kadar güçlü novaların olduğunu bile bilmiyorlardı. Diğer taraft çoook daha güçlüleri vardır herhalde.

Umarım öyledir. Bu dörtlünün güçleri çok farklı boyutta çünkü. Bunları bi güzel pataklayacak birşey lazım. Ah ulan, adanın birinde yalnız yaşayan, rahatsız edilmekten hiç hoşlanmayan; dünyanın en güçlü pandorası olan bir erkek olacak seride; bir şekilde olaylara dahil olacak; ortalık şenlenirdi. Yine hayal gücümü konuşturuyorum. (Daha detaya girerdim de uzatmayayım) Gengo'nun neler planladığını merak ediyorum, tilkiler yerleşik hayata geçmiştir artık onun kafasında.

Freezing Vibration 5. bölüm de çıkmış. Satellizer'ı eve gönderdiler. Sanırım o tatil meselesini bu şekilde geçiştirmek istediler. Aslında seri sonunda special veya ova şeklinde birkaç bölümle de gösterebilirlerdi.

IS'nin bı bölümü ciddi değildi, her zamanki gibi sayılırdı. O kızın saldırı ile birşeyler olur sandım da "külot" muhabbeti döndü ancak.

Outbreak Comp. eğlenceliydi yine. Yok öyle maç ya. Sonlara doğru aniden ciddileşti, Matoba iyi dersler verdi bizim elemana ama sonra hemen kaldıkları yere dönüverdiler. Yalnız Garius karizma adam, çok ciddi adam diyordum; o eleman da sapık asker kızın gazına mı geliyor ne yapıyor; ara ara cıvıtıyor yahu. Yine de aklı başında biri.

Valvrave'in yeni bölümünü şimdi izliyorum daha ama (tekrar söyleyeyim, lanet saçmalığından sonra izlemeyecektim fakat merak ettim) "rune" olayını da acayip saçmaladılar. O kadar bölümdür bir cacık olmadı, şimdi bu olacak artık ha? Peh. Düzgün birşey uydursalardı keşke.

Golden Time ve Strike the Blood bu hafta müthişti. Ama Golden Time, Strike the Blood'dan daha iyiydi açıkçası. Kırılma noktası ne zaman gelecek diye merak etmeye başladığım anda, her şeyi değiştiriverdiler. Baya iyiydi.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

argon45 said:
IS'nin bı bölümü ciddi değildi, her zamanki gibi sayılırdı. O kızın saldırı ile birşeyler olur sandım da "külot" muhabbeti döndü ancak.

Outbreak Comp. eğlenceliydi yine. Yok öyle maç ya. Sonlara doğru aniden ciddileşti, Matoba iyi dersler verdi bizim elemana ama sonra hemen kaldıkları yere dönüverdiler. Yalnız Garius karizma adam, çok ciddi adam diyordum; o eleman da sapık asker kızın gazına mı geliyor ne yapıyor; ara ara cıvıtıyor yahu. Yine de aklı başında biri.

Saatlerce bir şey yazılmayan konuya benim mesaj atmamı mı bekledin yazı yazmak için? :razz: Outbreak zevkliydi bu hafta. Garius çok iyi bir karakter olmuş harbiden. Hep o asker kadının yüzünden, yaoi yoluna sokmaya çalışıyor Garius'u. :razz: Fakat bunun dışında ilginç bir olay da oldu. Prensesin hizmetçi kıza karşı olan davranışlarından dolayı ilginç şeyler olabilir ilerleyen bölümlerde. Şu okula düzenlenen terörist saldırısı gibi şeylere yol açacak bence. Sonuçta, prenses fark etmeden de olsa bir tabuyu yıktı halkın bir kısmının önünde.

Back
Top Bottom