Anime/Manga

2019 Yaz Sezonu'ndaki animelerden ilginizi çeken oldu mu?

• Evet, bir ya da birkaçını mutlaka izlerim.

Votes: 5 17.2%
  • Evet ama biraz sönük gibi.

Votes: 3 10.3%
  • Bilemedim moruk / Henüz bakmadım

Votes: 6 20.7%
  • Hayır, hepsi çöp gibi

Votes: 6 20.7%
  • Anime izlemeyen bir plebim

Votes: 9 31.0%

• Total voters
    29
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Zaten Japonya dışındaki anime izleyicilerin %65'i Death Note ile başlıyor.

Wolwerine said:
Zaten Japonya dışındaki anime izleyicilerin %65'i Death Note ile başlıyor.
İyide zaten Japonyada animeler tvde veriliyor bizim gibi onlar internetten verilmiyor

Akşama şu kanalda Death Note'un final bölümü var kaçırmayın gibi muhabbetler dönüyordur Japonya'da.

Ayrıca School Days zaman kaybı tavsiye etmiyorum, bence izlemeyin.

Sir.Bryan said:
Akşama şu kanalda Death Note'un final bölümü var kaçırmayın gibi muhabbetler dönüyordur Japonya'da.

Ayrıca School Days zaman kaybı tavsiye etmiyorum, bence izlemeyin.

School Days'in final bölümü depresyona sokar adamı.

Sir.Bryan said:
İzledim hiç bir şey olmadı, değişik şey ler bekliyordum abaza liselinin yaşamını gördüm sadece. :smile:
Hergün yaşadığımız olaylar oluyor pek bir fark yok bizle

colombos said:
Sir.Bryan said:
İzledim hiç bir şey olmadı, değişik şey ler bekliyordum abaza liselinin yaşamını gördüm sadece. :smile:
Hergün yaşadığımız olaylar oluyor pek bir fark yok bizle

Tabi canım günlük şeyler. :razz:

tumblr_lb1z5qS7bE1qduyr7.jpg

hobeto13 said:
School Days'i yorumlar üzerine hızlı bir şekilde bitirdim. Çok saçma geldi sonu. Ama ne yapalım?  :???:
sana o kadar dedik Death note izle diye zaten amane misayı gören riası geçici olarak unutuyor

colombos said:
hobeto13 said:
School Days'i yorumlar üzerine hızlı bir şekilde bitirdim. Çok saçma geldi sonu. Ama ne yapalım?  :???:
sana o kadar dedik Death note izle diye zaten amane misayı gören riası geçici olarak unutuyor
Rias Gremory;
rias_gremory_by_zaydo-d5j33qn.png
Misa Amane;
59125.jpg

Death Note'u karıştırmayın bir kere. Animeye bağışıklılık kazandırmak için yapılmış o. Amerikada dublajlanıp tvde yayınlanmış bir seri. Başka anime izlemeyip bunu izleyenlerin 'anime izleyen tayfa'dan kendini sayma olaylarına girmiyorum bile. İyi güzel seri. Ama dünya çapında revize yapmasından başka o kadar da kaliteli bir yapım değil. Çok daha adam akıllı animeler mangalar var. Zaten kaliteli bir yapım olsa izleyicisini ayrılığa düşürmezdi. Yani naruto izleyenleri sasuke ya da naruto tarafı tutması gibi değil de direk yapım eleştiri alıyorsa pürüz vardır orada. Neyse, burada bitsin bence bu tartışma.

Uzun serilerden Naruto ve Bleachi bitirmeden ecchiye de başlamayı önermem.

Naruto'yu izledim şimdi Shippuden'i takip ediyorum. Bleach'e başlasammı başlamasammı çok ikilemdeyim..

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Hayır. Önce maske takan beyaz dik saçlı kaypak ninja fantazinden kurtulman lazım. 
Kaypak olmadı ama. :grin: Kakashi olmadan olmaz. :grin: Nickim "Sharingan no Kakashi" olmasaydı başka avatar koyabilirdim. Öbür türlü komik duruyor. :grin:

Shakugan no Shana 3'ün finali neydi öyle ya? Cidden aklımı başımdan aldı. 2. sezon ne kadar sıkıcı olmuş olsa da her şeyi bu finale bağlamışlar. Bütün o anlamsız konuşmalar şimdi değerli oldu.

Back
Top Bottom