Wolwerine
Zaten Japonya dışındaki anime izleyicilerin %65'i Death Note ile başlıyor.
İyide zaten Japonyada animeler tvde veriliyor bizim gibi onlar internetten verilmiyorWolwerine said:Zaten Japonya dışındaki anime izleyicilerin %65'i Death Note ile başlıyor.
Sir.Bryan said:Akşama şu kanalda Death Note'un final bölümü var kaçırmayın gibi muhabbetler dönüyordur Japonya'da.
Ayrıca School Days zaman kaybı tavsiye etmiyorum, bence izlemeyin.
Hergün yaşadığımız olaylar oluyor pek bir fark yok bizleSir.Bryan said:İzledim hiç bir şey olmadı, değişik şey ler bekliyordum abaza liselinin yaşamını gördüm sadece.
colombos said:Hergün yaşadığımız olaylar oluyor pek bir fark yok bizleSir.Bryan said:İzledim hiç bir şey olmadı, değişik şey ler bekliyordum abaza liselinin yaşamını gördüm sadece.
Benim favori karemTenzō said:colombos said:Hergün yaşadığımız olaylar oluyor pek bir fark yok bizleSir.Bryan said:İzledim hiç bir şey olmadı, değişik şey ler bekliyordum abaza liselinin yaşamını gördüm sadece.
Tabi canım günlük şeyler.
sana o kadar dedik Death note izle diye zaten amane misayı gören riası geçici olarak unutuyorhobeto13 said:School Days'i yorumlar üzerine hızlı bir şekilde bitirdim. Çok saçma geldi sonu. Ama ne yapalım?
Rias Gremory;colombos said:sana o kadar dedik Death note izle diye zaten amane misayı gören riası geçici olarak unutuyorhobeto13 said:School Days'i yorumlar üzerine hızlı bir şekilde bitirdim. Çok saçma geldi sonu. Ama ne yapalım?
Kaypak olmadı ama. Kakashi olmadan olmaz. Nickim "Sharingan no Kakashi" olmasaydı başka avatar koyabilirdim. Öbür türlü komik duruyor.Ubsilon Xeforian Cioss said:Hayır. Önce maske takan beyaz dik saçlı kaypak ninja fantazinden kurtulman lazım.