Ubsilon Xeforian Cioss said:Onun en kötü bi 2 sezona daha ihtiyack var. Daha hiçbir şey olmadı bile. Akatsukinin babasıdır, yeşilli başkan yardımcısıdır, diğer kızlardır, koruyucular ve alacakaranlık. Hiçbiri açıklığa kavuşmadı. Bir de alazzardda savaş çıktı. Çok eksiği var onların.
Konu: Sorata yurtta kedi beslediği için yurttan kovulmuş, kedileri çok sevdiği için onları sokakta bırakamıyor ve onlar içi, her şeye razı, Sakuraosu yurduna gitmeye bile. Sakurasou okul tarafından belirlenmiş sorunlu, tembel, ve huysuz öğrencilerin bulundukları bir nevi yurt. Fakat Sorata, gayet normal olduğu için onun bu yurtta yaşamını sürdürmesi hiç de kolay olmayacak, taki Shiina adında ki kız onlara katılana dek. Sorata bundan sonra günlerini dolu hemde o kadar dolu yaşayacak ki, Sakurasou onun için bir evden farklı olmayacak! | Tür: Ecchi, Romantizm, Komedi, Dostluk | Çıkış yılı: 2012 | Güncel bölüm sayısı: 16/24 |
Özel mesajıma cevap ver abiii.Ubsilon Xeforian Cioss said:Evet, ilk sayfadan 4. iletideki gibi konu içi tanıtımlara başlamış bulunuyoruz. Aşırı farklılıklara kaçmadan bu şablonu kullanarak animenizi tanıtabilirsiniz. Tabi önce bana bir kopyasını gönderirseniz sevinirim.
Sonrasında ben de bunların permalinklerini anasayfaya ekleyebilirim. İlerde anasayfada bu animeler için ufak bilgi verme yerleri düşünüyorum. Bilginize.
Konu: Hikâye 2039 yılında Tokyo'da geçiyor. 2029 senesinde Kayıp Noel adlı tanımlanamayan bir salgının patlak vermesinden sonra Japonya birçok ulusun oluşturduğu GHQ isimli bir organizasyonun kontrolü altına girer. On yıl sonra Shu Ouma adlı 17 yaşındaki lise öğrencisi, evine giderken Egoist adlı müzik grubunun vokalisti Inori Yuzuriha ile karşılaşır. Inori Funeral Parlor adlı örgütün bir üyesidir. Yakalanan Inori'nin görevinin tamamlanması Shu'ya kalır. Bu olay sırasında ise Shui Inori'yi korumak için daha önce yapmadığı bir şekilde cesaretini toplar ve onu kurtarmaya çalışır. Bu esnada oluşan kazayla Apocalypse Virus'ü sayesinde özel güçlerini uyandırır. Ohma Shu "Kralların Kabiliyeti" olarak bilinen gücü arkadaşlarının içinden eşya ve silah çıkartabilmek için kullanır. Şu ana dek her ne kadar başkalarının başını belaya sokmamak için uğraşmış olsa da "Undertaker" isimli bir örgüte üye, devlete karşı mechalara pilotluk eden Yuzuriha Inori isimli bir kızla tanıştıktan sonra hayatı kökten değişecektir. | Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Süper Güç | Çıkış yılı: 2011-2012 | Güncel bölüm sayısı: 22/22 |
ErkutErdem said:Hacı resmi ufak bir sembol şeklinde görüyorum anca urlsini kopyalayıp yapıştırınca gidebiliyorum sorun bende mi?
Konu: Shounen Ace tarafından seri haline getirilen Esuno Sakae'nin başyapıtı mangasından esinlenilmiştir. Ortaokul 2.sınıf öğrencisi Amano Yukiteru arkadaşlık kurmakta zorlanan biridir. Etrafında olan biten her şeye seyirci kalmayı tercih eden Yukiteru gözlemlediği her şeyi cep telefonundaki günlüğüne yazmayı tercih etmektedir. Yalnızlığın ona getirdiği acıyla beraber Yukiteru hayali arkadaşlar oluşturmaya başlamıştır ve bunlardan biri zihninde var olan Zaman ve Uzay Lordu olan Deus ex Machina'dır. Yukiteru'nun üzgün halini gören Deus, ona yeni bir yetenek verir: Yukiteru'nun günlüğü 90 gün boyunca sürekli güncellenen bir gelecek habercisidir artık. Ne var ki bu hediye aynı zamanda Yukiteru'nun laneti haline gelecektir. Çünkü çok kısa bir süre sonra kahramanımız kendisini hayatta son kalanın Deus'un varisi ünvanını kazanacağı bir ölüm kalım mücadelesinde bulacaktır. | Tür:Aksiyon, Gizem, Psikolojik, Shounen, Doğaüstü, Macera | Çıkış yılı: 2011 | Güncel bölüm sayısı: 26/26 (Bitmiş Anime) |
Konu: 10 Ağustos 2010'da, Britanya imparatorluğu Japonya'ya savaş açar. Japonya, Britanya İmparatorluğu'nun en yeni silahı olan "Knightmare Frame"e karşı hiçbir şey yapamaz ve istila edilir. Japonya'nın adı Alan 11 olarak değiştirilir ve vatandaşlarına da "11'ler" adı verilir. Japonya'da yaşayan Britanyalı Lelouch, Britanya'yı yok edeceğine yemin eder. Savaştan yedi yıl sonra; Lelouch lisede okumaktadır. İçinde askeri bir sır barındıran kamyonu çalan teröristler yoldan çıkarlar. Lelouch, kontrol etmek için kamyonun yanına gider. Duyduğu ses yüzünden içine bakmak ister ama içeride mahsur kalır. Kamyon tekrar hareketlenir, üstelik peşlerinde Britanya özel kuvvetleri vardır. Teröristlerden Karen, Nightmare olarak adlandırılan dev robot ile karşı saldırıya geçer. Kaçmayı başaramayan Lelouch kamyonun içerisinde yakalanır. Onu yakalayan çocukluk arkadaşı Suzaku'dur. Bu sırada kapalı olan bölme açılır ve içinden esrarengiz bir kız çıkar. Bu sırada olay yerine gelen Britanya askerleri Lelouch ve kızı yakalar. Leouch'un vurulmasına engel olmak isteyen Suzaku, Britanya askerleri tarafından vurulur. Lelouch'un öldürülmesine engel olmak isteyen kız da vurulur, ölmeden önce Lelouch'a özel bir güç GEASS verir. Lelouch, bu gücü Britanya İmparatorluğunu yok etmek için kullanmaya karar verir. | Tür: Aksiyon, Macera, Drama, Mecha | Çıkış yılı:Code Geass: R1/2006 Code Geass: R2/ 2008 | Güncel bölüm sayısı: Code Geass: R1/ 25/25 Code Geass: R2/ 25/25 |
Konu: Makoto Ito, her gün okuldan evine trenle gitmektedir. Ancak ikinci dönemin başlangıcında, kendisiyle aynı trene binen bir kıza aşık olur. Kotonoha Katsura isimli bu kız ise ne yazık ki, Makoto’nun varlığından habersizdir. İkili, aynı okulda okumalarına rağmen, aynı sınıfta değillerdir. Makoto, Katsura’nın gözüne girebilmek için onun yakın bir kız arkadaşından yardım ister: Sekai Saionji. Sekai ise aslında Makoto’ya aşık olmasına rağmen yardım etmeyi kabul eder. Böylece üç genç kendilerini, yaşamlarını değiştirecek bir aşk üçgenin ortasında bulurlar. | Tür:Drama, Romantizm, Okul, Ecchi, Harem | Yayım Tarihi: 3/7/2007 ile 27/9/2007 arası | Durum:12+2 bölüm (Bitmiş Anime) |
TepeDibi said:School Days'e başladım bugün altı bölüm izledim ve Makato neymiş be!
Yedinci bölümde bitti.Zincirleme aşık oluyorlar çocuğa.
Kotonoha Katsura garibim hem eziliyor, hem kullanılıyor, her şeyin farkında ama susuyor.. Sekizinci bölümde bitti bu kız dediğin kadar varmış.Setsuna Kiyoura
Dokuzuncu bölümde bitti."Bu sadece bana özel bir hatıra olacak..."
Makoto hala bir soruya cevap veremiyor
Sevgilin benim, değil mi, Makoto?Onuncu bölümde bitti.Dokuzuncu bölüm ile onuncu bölüm arasında ne oldu Kotonoha Katsura, Taisuke Sawanaga'ya "Dün olanları da unut lütfen" dedi!?
On birinci bölümde bitti.Koç Özel oda'ya kamera yerleştirmiş12. bölümü izledim..Gayet güzel bitti Kotonoha Katsura'nın harbi psikolojisi bozulmuş ama sonunda düzeldi ve herhalde ilk kez mutlu son ile bitti.
Hayatımda izlediğim en iyi üçüncü anime!
Hiç beklemediğim tahmin bile edemediğim bir final oldu.(Tabi çatıda ne yapacağını tahmin edebildim. Sekai Saionji'nin yapacaklarını hiç tahmin edemedim)
Ama kesinlikle izlenmesi gereken bir anime!
Konu: Halkeginia adında başka bir dünyada yaşayan, RaValli ailesinin kibirli, şirin ama büyü becerisi pek olmayan kızı Louise'i herkes “Louise the Zero” olarak çağırmaktadır. Çünkü; Louise, büyü yapmada pek başarılı değildir. Başarı oranı "0"dır. 2. sınıfların "Familiar"larını çağıracakları törende, tuhaflıklar yine Louise'i bulur. 17 yaşında, internette gezmeyi seven, sıradan bir lise öğrencisi olan Hiraga Saito, Louise'in yeni "Familiar"ı olur. Hiraga'yı emrine çağıran Louise, birden Hiraga'nın dudaklarına yapışır. Elinde beliren harflerle artık Hiraga, Louse'nin hizmetine girer. | Tür: Komedi, Romantizm, Macera, Ecchi, Fantastik | Çıkış yılı:2006, 2007, 2008, 2012 | Güncel bölüm sayısı: 49/49 |
Sir.Bryan said:Böyle tanıtımlar pek ilgi çekici olmuyor, kendi yorumunuz, 4-5 resim falan olsa daha iyi olur gibi.