Bizim okulda her akşam etüt oluyor. Bazı akşamlar ders çalışma akşamları falan oluyor.Hocalara istediğğin an sorabiliyorsun istediğin gibi çalıştırıyor. Ben okula gelmediğim günlerde etütlerden bayağı fayda gördüm.Nikola Tesla said:Açıkçası okuldaki zaman kaybından rahatsızım. Anadolu lisesinin pek faydasını görmedim şu ana kadar. Sınava avantajlı girmek için doğru seçim olur mu?
Xuechen said:Fen lisesi okuyorum haftalık 37 dersin 20'sinden fazlasını boş geçiyoruz. Anadolu'ya geçmeyi aklımdan geçiriyordum ben de. Demek Anadolu liseleri de tırtmış...
Cloudy said:Kolej Anadolu liselerinden tabiki eğitim açısından 2-3 tık daha önde diyebilirim. Sınav için en iyi ortam koşullar falan kolej de tabiki daha iyidir. Ancak çevre edinemeyebilirsin bazı öğrenciler çok havalılar , zenginler. Tabi senin de durumun iyiyse ne hoş ancak durumu iyi olmayanlar için ezici durum olabiliyor. Tek eğitimi düşünürsen Kolej diyoruz sonuçta gitmeni tavsiye ederim.
Nikola Tesla said:Arkadaşlar lise 3 öğrencisiyim ve Anadolu lisesinden koleje geçmeyi düşünüyorum sizce ne kadar mantıklı?
Dershaneye sadece anlamak icin degil ne durumda oldugunu anlamak icin gidersin birader biz sbs 6. Sinifta koleje egitim iyiydi guzeldi deneme sinavlari yapiyoduk sinava bi girdik herkez deneme sinavlarinin 30 puan alti aldi öbur sene herkez dershaneye gitti ve hepimizin puani yukseldiCloudy said:Koleje giden birisinin dershaneye ne kadar ihtiyacı olabilir ki? Kolej de bir nevi dershane görevi görüyor. Kolej de okuyorsan öğretmenlerini sıkıştırıp bir çok şeyi tekrarlayabilirsin. Ama Anadolu Liselerinde bunu sadece insaflı , iyi kalpli öğretmenler yapıyor.