Aktif Klanlar Listesi (Son Güncelleme: 17.06.2021)

Users who are viewing this thread

_FTuJ.png

Mount & Blade II: Bannerlord Türkiye Klan Listesine hoşgeldiniz! Bu liste aktif bir şekilde, belirli bir dönemler aralığında güncellenecektir. Forumda ve oyunda yeni başlayan oyuncuların rahatça klanlara ulaşabilmesi veya deneyimli oyuncuların bir klan arayışı varsa bulabilmesi için ve diğer klanların maç için diğer liderlere ulaşabilmesinde kolaylık sağlayacağını umuyoruz.​



Klanlar listesine eğer klanınızı eklemek istiyorsanız şu şartları karşılamanız gerekiyor:

• Forum üzerinde bir klan sayfası veya Groups sekmesinde bir klan grubuna sahip olmalı.
• En az 6 oyuncuya sahip olması.
• İletişim bilgileri ulaşılabilir durumda olması.
• Hâlihazırda bulunan diğer klanlardan farklı bir isime veya tag'a sahip olması gerekmektedir.


Credits:
Erminas'a kodlama yardımı için teşekkürler.
Piconi'ye yapmış olduğu klan listesi resim tasarımı için teşekkürler.

Klanınızı bu listeye ekletmek istiyorsanız aşağıda bulunan formu doldurup post olarak atmanız yeterli. Eğer ki unuttuysanız üzülmeyin. Periyodik aralıklar ile otomatik olarak listeyi güncelleyeceğiz!

Code:
Klan Adı:
Klan Tagı:
Klan konusunun Forum sayfası veya Group sayfası:
İletişim Bilgileri:


Aktif Klanlar
Risen Manifest [RM]Golden Horde [GH]Wicked Tavern Fanatics [WTF]High Five [H5]GrandTURK(Alımlar açıktır)
Forum SayfasıForum SayfasıForum SayfasıForum SayfasıForum Sayfası
Klan LideriKlan LideriKlan LideriKlan LideriKlan Lideri




Battle Brothers [BROs]Pendragon Community------------------------------------------------------------------------------
Forum SayfasıForum Sayfası
Klan LideriKlan Lideri
 
Last edited:
eline sağlık güzel liste olmuş da listedeki klanlardan 6 tanesi hiçbir zaman aktif olmadı veya 500 saat boyunca hiç karşılaşmadım :grin: ve 4 tanesinin 6 tane üyesi bile yok isim vermiyorum çünkü yanlış anlaşılsın istemiyorum amacım laf çarpıtmak falan değil bu durumda yanlış bir şey de yok oyun doğru düzgün bi halde değil çünkü ancak listenin düzenlenmesi net bilgi elde etmek için daha mantıklı olur :grin:
 
eline sağlık güzel liste olmuş da listedeki klanlardan 6 tanesi hiçbir zaman aktif olmadı veya 500 saat boyunca hiç karşılaşmadım :grin: ve 4 tanesinin 6 tane üyesi bile yok isim vermiyorum çünkü yanlış anlaşılsın istemiyorum amacım laf çarpıtmak falan değil bu durumda yanlış bir şey de yok oyun doğru düzgün bi halde değil çünkü ancak listenin düzenlenmesi net bilgi elde etmek için daha mantıklı olur :grin:

6 tane derken de iyimser yazmışsın. bence yapacak bir işi olmayanlar için iyi bile bu rakam. ama eğer oyun (MP) başarısızlık olacak, biraz oynadıktan sonra bırakılacak bir oyun olacak ise (gidiş yolu espor degilse), boş yere kimseyi organize etmek istemem açıkçası. zaten warband oynamışız oynadığımız kadar. olan aldığım hediye ettiğim bannerlord keylerine olur sadece. o da pek umurumda olmaz. ama olan vaktime olursa işte o sıkıntı. :grin: ayrıca yorumun laf çarpıtmak değil demişsin de laf çarpıtmamış gibi yapıp laf çarpıtmak gibi olmuş yorumun ana teması. üstüme alınmadım ben ama okuyupta alakası olmasa bile alınacak kişiler vardır abi. zaten yorumu anlamak için 10 kere okudum haha. :grin:
 
Klan yöneticilerine tek tek şu an aktif olup olmadıkları sorulabilir, burdaki klanların yüzde 80'inin bir tane oyuncusunu bile 3 aydır oyunda görmedim.
 
Eline sağlık kankacım :cool:
Fakat buradaki önemli konu klanların gerçekten aktif olmasıysa oyunun başından beri hiç daha klan tagını oyunun içinde görmediğim isimler var :smile:
 
Özel mesaj ile bildirmeme rağmen bu listede olmamak da bir garip ya
Daha güncellemedim ondandır.


Eline sağlık kankacım :cool:
Fakat buradaki önemli konu klanların gerçekten aktif olmasıysa oyunun başından beri hiç daha klan tagını oyunun içinde görmediğim isimler var :smile:
Forum sayfalarını baz alarak yaptım. Aslında bu konuyu konuşarak yaparsak diğer pasif klanları kırmızı renge çekebilirim
 
[HTH] Teptor Hall klanı olarak şuan aktif değiliz uzun bir süre(erken erişim bitene kadar) takım olarak veya bireysel olarak mutliplayer de olmayacağız en azından şuanlık böyle . Düzenleme yapacağın vakit kırmızı yaparsın veya kaldırırsın sana kalmış ben söylemiş olayım.

Ha canım sıkılınca tek başıma MP ye girerim belki ama dediğim gibi
 
Klan Adı: The Duchy of Hongard
Klan Tagı: DoH
Klan konusunun Forum sayfası veya Group sayfası: Forum Sayfası Grup Sayfası
İletişim Bilgileri: https://steamcommunity.com/id/Manopastero/

Not:
  • Topluluğumuz 30.12.2020 tarihinde kurulmuştur en kısa sürede düzenlemeleri yapılacaktır. Bütün şartları da karşılamaktadır.
  • Birçok topluluğun hatta neredeyse tamamının özel sunucuların bulunmaması nedeniyle aktif olamadığını görüyoruz bizde topluluğumuzu kurulduk ve açıkçası özel sunucuları beklemekteyiz. Listede bulunursak pasif klanlar içerisinde yer alınabilir.
 
Listeyi güncelleme zamanı gelmiş. Güncel klanlar bana ulaşırsa sevinirim, isimlerini ve bilgilerini listeye ekleyelim. Bir de bir tık rekabet olması için ranking sistemi planlıyorum. Katıldığınız turnuva sayısı, kazandığınız turnuva sayısı (veyahut bitirdiğiniz derece) ve klan maçlarınız ile belirlenecek olan bir ranking olacaktır (şimdilik). Bunun için de 1-2 gün içerisinde bir taslak yapıp, yayınlamış olurum. Sonrasında gene konuşarak ve istatistiklere bakarak listeyi güncelleriz. Herkese iyi forumlar.
 
Güncelleme [17.06.2021]
+ High Five listeye eklendi. (Kendilerinden çok özür diliyorum. Bana söylemelerine rağmen listeye çok geç ekledim.)
+ Battle Brothers eklendi.
- Yakın zamanda aktiflik belirtisi göstermeyen bütün klanlar listeden çıkarıldı. Eğer ki yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız buradan veyahut PM üzerinden bana yazın hemen geri ekleyelim.

Daha önceden bahsettiğim Tier List'i hatırlıyor musunuz? Onun tamamı hazır! Büyük ihtimal ile bu akşam paylaşırım diye düşünüyorum. Bu listeyi neye göre yaptığımı açıklamak isterim.

1- Turnuva katılımı.
2- Turnuvada bitirdiği derece.
3- Turnuvada aldığı zafer sayısı.
4- Takım oyuncularının "Top List" teki sıralaması.
5- Normal klan maçlarının zafer/bozgun oranı.

Umarım yaptığım tasarım hoşunuza gider!
 
fikir iyi ama şuan aktif olan bir tek rm, hv, wtf, bros klanları var ayrıca bildigim kadarıyla risen manifest icerisinde ana dil ingilizce yani tam anlamıyla türk klanından ziyade daha cok uluslararası bi topluluk. bence simdilik bununla uğrasmana degmez zaten 3 4 tane türk klanı var XD
 
Back
Top Bottom