Akıllı Telefon-Smartphone

Users who are viewing this thread

pardon bir de benim aylık 26 lira paketim olucak onu düşelim yani

  26
  24
x___
624

4320
624
-___
3,696

gene baya pahalı oluyor adam 6S demiş de olabilir çok dinlemedim zaten almayacağım diye ama adam öyle böyle ballandıra ballandıra anlattı ki bir sorayım dedim
 
arkadaşlar şöyle 4.5 ile 5 inç arası 2 gb ram 16 gb hafızalı hızlı ve stabil çalışan en az 10 megapiksel kameralı güzel tasarımlı 4.5 g desteklerse iyi olur tuş dizilimi samsungun telefonlarındaki gibi olan maksimum 1200 tl olan cihaz önerebilirmisiniz
 
Android one alacaklar için. Telefon düşük bütçeye hitap ediyo ama buyuk denebilecek bi sorunu var. Parlaklık %50+ iken 3-4 ay %30-49 civarında iken 5ay %0-29 civarında iken 7-8 aylik bi kullanimdan sonra sonra ekranin köşelerindeki pixeller yanarak sararmaya başlıyor. Garanti varsa yapiyor ancak uğraş ki olsun. 9 farklı telefonda bizzat test ettim :smile: alacak arkadaşlar bunu dikkate alsınlar. Gm 4g kullanicilari isimli facebook sayfasına mesaj atarak da sorabilirsiniz.(not:sayfa benim değil.)
 
arkadaşlar s4 telefon kullanıyorum dünden itibaren telefonda kulaklıkla müzik dinlerken bayağı cızırtı olmaya başladı ama bayağı sanki böyle 240p sesi son ses açmışım gibi bi cızırtı böyle, ben de kulaklık bozuldu sandım çok aldırmadım, bugün yeni kulaklıp alıp taktım ve aynı sorun onda da vardı, sonra eski kulaklığı pc'ye takıp denedim meğerse sorun telefondaymış.

telefonun hoparlöründe falan bir sıkıntı yok, ancak dediğim gibi kulaklık taktığımda müzik dinlerken aşırı cızırtı oluyor müzikten hiçbir şey anlaşılmıyor, ne yapabilirim bu konuda ?

telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, bataryayı falan çıkarıp taktım, kulaklık girişine kürdan soktum (:lol:), hiçbir şekilde düzelmedi
 
tamam da yorumlar tam tersi çok kafam karıştı :grin:

mesela dual sim de hiç çift sim kartı ile ilgili bir şey yazan yok, ancak normal olanda çoğu kişi çift sim kartı olduğundan bahsetmiş, neden öyle ki :grin:
 
Bende huawei var dual kart demiş ama bi tane sim kartı yerine sd kartta sokabiliyorsun ikinci. Aşırı garip bir şey anlamadım.

Edit: Telefonu 1,5 yıldır kullanıyorum nasıl kullanılıyor bilmiyorum daha, şu ses kısarken falan gelen sekmenin yerini değiştirme var galiba çünkü kazara 20 parmak dalmışken aşağı çektim biraz onu şimdi geri çıkaramıyorum yukarı.
 
Kierra said:
LG G4 almaya gittim samsung galaxy s7 aldım :lol:
İyi işte ne güzel :grin:
s7 çok güzel telefon da çok pahalı şuan ama para sıkıntısı yoksa piyasadaki en iyi android telefon s7 ( tabi s7 edge daha iyi de o farklı olduğu için söylemiyorum.)
 
ya ben adama dedim LG G4 istiyorum diye, dedi ki LG G4 alacağına 100 lira daha ver note 4 al, baya daha iyi dedi, sonra ben dedim note 4 aşırı büyük bir telefon ve bence çok kaba ben sevmiyorum dedim, o zaman ufak istiyorsan para da verebiliyorsan s6 edge var dedi, ben baya sevdim s6 edge'i, böyle yanları yamuluyodu falan süper telefona benziyordu, tam onu alcakken adam ama bunun içine kart takılmıyor dedi, ben kürt aksanıyla HOAYDAAAAAAAA dedim sonra onu almaktan da vazgeçtim, sonra az daha ekleyip kart takılabilen s7'yi aldık işte
 
Kierra said:
... vazgeçtim, sonra az daha ekleyip kart takılabilen s7'yi aldık işte
Burada kastedilen az daha 1k yalnız :lol:
İyi ki s6 almamışsın. Şarjı 1 gün yetmiyormuş geçen incelemesini izlemiştim. Neyse işte ne güzel 2 sene krallar gibi kullanırsın onu.
Hayırlı olsun.
 
|GladiatoR| said:
Kierra said:
... vazgeçtim, sonra az daha ekleyip kart takılabilen s7'yi aldık işte
Burada kastedilen az daha 1k yalnız :lol:
İyi ki s6 almamışsın. Şarjı 1 gün yetmiyormuş geçen incelemesini izlemiştim. Neyse işte ne güzel 2 sene krallar gibi kullanırsın onu.
Hayırlı olsun.
yok beee s6 edge 2300 liraydı s7'yi 2600 e aldım 1k değil yani he LG G4 ile farkı var biraz evet

çok teşekkür ederim bu arada :grin:
 
Back
Top Bottom