Ajutor .....

Users who are viewing this thread

JukaTorul

Recruit
Salut  , am si eu o problema pe care nu o inteleg :sad: , sper sa ma ajutati voi . Dupa ce am luat orase si castele de la NPC si le dau Companionilor mei , acestia au armata doar de 30-50 soldati si in castelele care le-am dat lor nu isi baga soldati sau foarte putini , toti NPC ii bat si le iau castelele . Oare ce fac eu rau ? Sa le pun puncte doar in Charisma ?
Mentionez ca joc pe Steam si NATIVE , nu prea sunt un fan al modurilor .
Multumesc !
 
Salut,scuze pentru raspunsul intarziat nu am mai intrat demult pe aici.
Conteaza foarte mult daca faci un companion sa fie vasal sa aiba leadership-ul si pathfinding-ul ridicate sa zicem un 7 cel putin ca el sa adune multe trupe nu conteaza cate castele ii dai el o sa ramana tot la 30-40 de oamenii din cauza asta,mai bine incearca sa recrutezi altii lorzi din celelante regate.
 
Am recrutat si alti lorzi ...dar cand veau sa pornesc um atac ...eu nu vin cand ii chem , dar companionii vin imediat. Si la companioni au 7 - 8 la charisma si tot asa 40- 50 de oameni ;(. Se pare ca tot la cheaturi ajing cu jocu asta ....
 
Din pacate aceeasi problema ...msi cu puncte puse si tot , ei cativa soldati au si mai tot timpul sunt prizonieri. Slabe sanse sa pot cucerii toata harta . Am recrutat si alti lorzi si acestia fug ...ma enerveaza. Pe cat de incabtat am fost de joc ...pe atat de dezamagit sunt acum . Bannerlord ...cred ca are aceeasi prostie , macar nu o sa il cumpar ...sa iau teapa ca si blizzardu !!! O sa ma joc pana acolo si de acolo...il sterg pana ma joc iarasi  :smile:
 
Daca vrei ca proprii companioni sa iti fie lorzi.. trebuie neaparat sa le dai Leadership, Tactics (optional).
Daca vrei sa recrutezi alti lorzi sunt mai multe chestii la care ar trebui sa fii atent.. *** ar fi: renown-ul, relatia dintre tine si lordul respectiv.. dar si la controversy; sau ai putea pur si simplu INAINTE sa il recrutezi.. sa te uiti la numarul de trupe pe care le detine.. el o sa le aiba si cand o sa faca parte din factiunea ta (sau poate chiar sa adauge.. dar aici conteaza.. bineinteles..  relatia dintre voi 2)
 
Back
Top Bottom