Ahmet Kaya

Ahmet Kaya'yı sever misiniz ?

• Evet

Votes: 18 43.9%
  • Hayır

Votes: 14 34.1%
  • Kararsızım

Votes: 9 22.0%

• Total voters
    41

Users who are viewing this thread

Hekimoğlu

Sergeant
Ahmet_Kaya.jpg
Ahmet Kaya sizin için ne ifade eder ?
En sevdiğiniz şarkıları nelerdir?
Sizce hayatının vatanından uzak vermeyi hakketmiş midir ?

Ahmet Kaya denince aklıma sürgün geliyor benim.

En sevdiğim şarkıları kum gibi,kafama sıkar giderim.

Ahmet Kaya fanı falan değilimdir fakat sesinden etkilenmişimdir hep.

Bence kesinlikle orada ölmeyi hak etmiyordu.Kendisini ve şarkılarını cok severim.Her şarkısında bir mesaj olması beni cok çeker.

En sevdiğim şarkıları:Arka Mahalle,Sen Insansın ve Şafak Türküsü.

Kimse kusura bakmasın ama şarkısın da apoyu özledik diyorsa ne o şerefsize saygı duyarım ne insanların o şahsı dinleme hakkına saygı duyarım. Haa dersiniz o şarkısında barışı özledik de diyor, apo ve barış. Güzelmiş vallaha(!)

erdemod said:
Kimse kusura bakmasın ama şarkısın da apoyu özledik diyorsa ne o şerefsize saygı duyarım ne insanların o şahsı dinleme hakkına saygı duyarım. Haa dersiniz o şarkısında barışı özledik de diyor, apo ve barış. Güzelmiş vallaha(!)

Holy Macaroni görmesin. Topa tutar mazallah. :roll:

erdemod said:

Girme o zaman konuya, boş polemik yapıp sevenlerine saygısızlık yapma.

incili arwa said:
Ahmet Kaya denince aklıma sürgün geliyor benim.

En sevdiğim şarkıları kum gibi,kafama sıkar giderim.

Ahmet Kaya fanı falan değilimdir fakat sesinden etkilenmişimdir hep.

Sürgün duygusu, özlem duygusu, yenilmişlik ve hafif de olsa bir öfke duygusu... Hepsini o kadar iyi yansıtır ki; çünkü yaşamıştır.

Thranduil45 said:
Bazı şarkılarını severim ama kendisini açıkçası sevmiyorum.

Neo~TheChosen said:
Sevmiyorum,şarkısını da dinlemedim hiç

Bay Kurnaz said:
Sevmem ama sanatçı olarak beğenirim. Yakarım Geceleri güzeldir.

Sakallı said:
Kendisini de şarkılarını da sevmem.

Erozbey said:
Şarkıları rakı sofrasında on numaradır. Ama şerefsizin teki orası ayrı.

erdemod said:

Bu ülkede sizin gibi Serdar Ortaç beyinli adamlar varlar, olmaya devam edecekler.  Zeka yoksunluğu insanda bu şekilde meydana çıkıyor. Çıkıp da bu adama "3. sınıf türkücü" diyebilecek kadar aptal olabiliyor birileri.

Ulan bir adam çıkıp "Biz barışı özledik, biz kardeşliği özledik" diyor. Fakat bizim şerefsizler gidip "Biz Apo'yu özledik" tarafına takılıyor. Bu sözü söylediği zamanlarda Apo'nun dağda olduğunu ve Ahmet Kaya'nın barış yanlısı bir tutum sergilediğini görecek kadar zeki değiller. O yüzden de oraya girmiyorum dahi. "Kürt bayrağı önünde şarkı söylemiş" diyorlar. Ulan bu adam defalarca Türk bayrağının önünde de şarkı söyledi. Niye oraya takılmıyorsunuz hiç şerefsizler?

Şu milletin ilkokuldan başlayarak en kolay öğrendiği ideloji kemalizm ne yazık ki. O da bu radikal islamcılardan beter. He abicim he. Ahmet Kaya, Nazım Hikmet ve benzerleri vatan haini, puşt; sabiha gökçen, kenan evren vatansever.

Bu adam hayatı boyunca dürüstlüğü ve iyi yürekliliğinden kaybetmiş bir adam. Ülkeden def edilmiş, hayatı sürgünde bitmiş, dostları tarafından satılmış bir adamdır. Sitemini de çok güzel dile getirmiştir, yüreğimi dağlamıştır:

Yusuf Hayaloğlu şiirleri bu kadar anlamlı gelmeyecekti belki de o olmasa:

Sadece Yusuf Hayaloğlu mu? Attilla İlhan'ın, Nazım Hikmet'in, Can Yücel'in nice şiirini yorumladı:

http://www.youtube.com/watch?v=0esfA7X6oxQ

İletilerinin sonunda hep bunu arıyorum,bekliyorum,bulamıyorum eroz;
Bizim kürtlerle bi derdimiz yok,aponun şibidişuppahipidi***!

Türkler dağda yürürken kart kurt ses çıkmış o yüzden adları kürt olmuş dese,ülkenin başına geçirilirdi.Ama o sürgünü seçti,pis vatan haini :smile:

Back
Top Bottom