ferevon Grandmaster Knight Old Guard Apr 27, 2014 #3 AoE Online'ı kapatma kararı aldıklarından beri hiçbir şeylerini oynamadım açıkçası.
Pumpkin Lord Apr 29, 2014 #4 ferevon said: AoE Online'ı kapatma kararı aldıklarından beri hiçbir şeylerini oynamadım açıkçası. Click to expand... Zaten son yeni oyun projeleri oydu.
ferevon said: AoE Online'ı kapatma kararı aldıklarından beri hiçbir şeylerini oynamadım açıkçası. Click to expand... Zaten son yeni oyun projeleri oydu.
ferevon Grandmaster Knight Old Guard Apr 30, 2014 #5 Belendor said: ferevon said: AoE Online'ı kapatma kararı aldıklarından beri hiçbir şeylerini oynamadım açıkçası. Click to expand... Zaten son yeni oyun projeleri oydu. Click to expand... Yok önceki oyunlarını da oynamadım. Hani ben parasız oynuyordum gerçi ama para veren insanlara yazık oldu.
Belendor said: ferevon said: AoE Online'ı kapatma kararı aldıklarından beri hiçbir şeylerini oynamadım açıkçası. Click to expand... Zaten son yeni oyun projeleri oydu. Click to expand... Yok önceki oyunlarını da oynamadım. Hani ben parasız oynuyordum gerçi ama para veren insanlara yazık oldu.
ferevon Grandmaster Knight Old Guard May 1, 2014 #7 Belendor said: Evet, biraz patlattilar o oyunu, guzel de gozukuyordu. Click to expand... Oyun guzel, pazarlama 0 Pazarlama kismina parasiz fazla oynanmamasini da katiyorum tabii... Sonra beles verince diger medeniyetleri oynayabilmistim.
Belendor said: Evet, biraz patlattilar o oyunu, guzel de gozukuyordu. Click to expand... Oyun guzel, pazarlama 0 Pazarlama kismina parasiz fazla oynanmamasini da katiyorum tabii... Sonra beles verince diger medeniyetleri oynayabilmistim.