Agar.io

Users who are viewing this thread

Seçimlerden önce parti savaşları çok oluyordu, şimdilerde üniversite savaşları görüyorum ben daha çok. Tek tük futbol takımları oluyor ama onlar seyrek. Genelde birisi bir takımın adıyla büyüyor bayağı bir, bunun yedikleri sinir olunca küfür+takım yazarak ya da farklı bir takımı tutuyorsa o takımı yazarak intikam almaya çalışıyor. :eek:

İTÜ-METU savaşları çok heyecanlı oluyor ama hakkını yemeyelim.
 
Ser Stoney said:
Gördüğüm kadarıyla ekşiciler,inciciler,DHciler,aogcular felan filan hep aynı oyunda gruplaşarak oynuyorlar. Bizim de aynı oyunda oynama şansımız nedir? veya bir şekilde biz de onlar gibi nasıl aynı oyuna girebiliriz? Zaten burayla ilgilenen bir avuç üye var, takım oluşturalım bari birbirimizi besleriz filan :mrgreen:

Aynı sunucuya girmekle ilgili birşeyler vardı internette.
 
Üç dört gün önce bi yarım saat falan oynadım. Güzel oyun ama mouse ile hareket ettirme olayı biraz daha hassas olsaymış keşke. Gerçi alışınca şey olur o, neyse. Doge ile cia skinleri güzelmiş bu arada.
 
Yukarda yazmayı unutmuşum şimdi yazayım. İçinde beyaz olanlar hücrenizin rengini alıyorlar. Yani hücrenizin asıl rengi sarıysa, cia gözlükleri sarının üzerinde duruyor.

Bir de isis çalışmıyor, sonradan terör örgütü diye silmiş olabilirler. Pkk bayrağı koyduklarını düşünsene.
 
Turkiye'de oynayan var mi ciddi ya? Oyunda yapilan en iyi sey o sunucu bence. Europe'da oynayabiliyoz sonunda. Ama iste herkes team pesinde, FFA nin zevki kalmiyor oyle. Cioss team girin demiste, bi giriyosun tek renk bloblamis her yere hakim, onu durdurma imkanin olmuyorki zevksiz oluyor o zamanda.
 
Güç rekabeti oluyor takım modunda. İki küçük takım kanlı bir ittifak yapıyor büyük takıma karşı. Dikenleri besleyip çoğaltmaca gibi.
 
Ubsilon Xeforian Cioss said:
Güç rekabeti oluyor takım modunda. İki küçük takım kanlı bir ittifak yapıyor büyük takıma karşı. Dikenleri besleyip çoğaltmaca gibi.
abi sen nerde oynuyon benim girdiklerimde birbirini yiyen yiyene, renk ayrimi olmuyor
 
Sinerji kuramamışsın demek ki. Bazen şansa bakıyor. Yiyebilecek kadar büyük olduğun ama eşit gözüktüğün, senin toplam büyüklüğün kadar 5-6 parçaya bölünmüş birisi peşine düşebiliyor. Tam seni köşeye kıstırmışken o tek parçalardan birinden büyük olduğun için aniden yiyorsun, yedikçe büyüyorsun. Bir anda güç dengeleri değişebiliyor böyle.
 
USSR veya Nazi olarak gezen bir Troll görürseniz benim olma olasılığım çok yüksek. :lol: USSR olunca hayvan gibi şiy yapıyorlar, Nazi olunca çok rahat. :lol: Keşke Skini kalkmasaydı. :lol:
 
Dün ne güzel Türk vardı Avrupa serverinde yabancıyı bırakır benimle takım yapar dedim önce w atarak çoşturdu. Sonra öldürdü.
 
Bir gün gelim Forumca oynayalım Takım olalım.
Serverden kaçarlar :grin:
 
Back
Top Bottom