boreek
Banned
Admin olmak nekadarda kolay birşey aslında site sahibi ile görüşüp kendimiz hakkında 2-3 sallamasyon bilgi verdikten sonra istediğimiz forumda admin olabiliriz bukadar kolay birşey , Ama böyle bir forumda bukadar kendini birşey zanneedden , bukadar kendini otariter göstermeye çalışan bir admin görmedim . Sayın ativan. bu forumda banlanmamın nedenini sizlerle paylaşmak istiyorum Forumda bir konu içinde 1-2 şey söyledim bu söylediklerimi bazı insanlar ciddi aldı tabi 1-2 kişiden bashetmiyorum forumun yarısından bashediyorum bende kullanıcı hesabımın adının değiştirilmesini istedim Ativan arkadaşımız bana forumda hatırlanmak zorunda olduğunu ve eğer nickname değişiceksen şuanki nickinenin başka versiyonunu kullanmamaı söyledi . Bu forumda hatırlanmak veya hatırlanmamak kişisel bir istekdir buna kimse karışamaz bende bundan dolayı sinirlendim kavga ettik . İnatlaşma sonucu eğer nickname'imi değiştirmese bende başka bir hesap açarak bu forumda adımı unutturabileceğimi söyledim ve yaptım ama yeni hesabımı açar açmaz 2dk içinde 2 hesabımada ban geldi ki bu diğer hesabımı silmek için çok kısa bir süre . Size idda ediyorum ativan bu kendini beğenmiş tavırlarını sürdürürse eğer 2 ay içinde forumun yarısından fazlası banlanır Kalın sağlıcakla
[glow=red,2,300]ArchEnemy
[glow=red,2,300]ArchEnemy