Admin OLmak.

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

boreek

Banned
Admin olmak nekadarda kolay birşey aslında site sahibi ile görüşüp kendimiz hakkında 2-3 sallamasyon bilgi verdikten sonra istediğimiz forumda admin olabiliriz bukadar kolay birşey , Ama böyle bir forumda bukadar kendini birşey zanneedden , bukadar kendini otariter göstermeye çalışan bir admin görmedim . Sayın ativan. bu forumda banlanmamın nedenini sizlerle paylaşmak istiyorum Forumda bir konu içinde 1-2 şey söyledim bu söylediklerimi bazı insanlar ciddi aldı tabi 1-2 kişiden bashetmiyorum forumun yarısından bashediyorum bende  kullanıcı hesabımın adının değiştirilmesini istedim Ativan arkadaşımız bana forumda hatırlanmak zorunda olduğunu ve eğer nickname değişiceksen  şuanki nickinenin başka versiyonunu kullanmamaı söyledi . Bu forumda hatırlanmak veya hatırlanmamak kişisel bir istekdir buna kimse karışamaz bende bundan dolayı sinirlendim kavga ettik . İnatlaşma sonucu eğer nickname'imi değiştirmese bende başka bir hesap açarak bu forumda adımı unutturabileceğimi söyledim ve yaptım ama yeni hesabımı açar açmaz 2dk içinde 2 hesabımada ban geldi ki bu diğer hesabımı silmek için çok kısa bir süre  . Size idda ediyorum ativan bu kendini beğenmiş tavırlarını sürdürürse eğer 2 ay içinde forumun yarısından fazlası banlanır Kalın sağlıcakla

[glow=red,2,300]ArchEnemy

Bakiniz yukaridaki sabitlenmiş forum kurallarinda ne yaziyor:

...
Birden fazla kullanıcı hesabı:
Forum dahilinde nedeni ne olursa olsun bir kişinin birden fazla kullanıcı hesabına sahip olması yasaktır. Böyle bir durum tespit edildiğinde her iki kullanıcı hesabı da silinecektir.
...

Kendini beğenmişlik bir kurali ihlal ettiğinizde size yaptirim uygulayana ait değildir. Aksine ayni kural ihlalini bir kez daha yapip burada pişkin pişkin "ne var bunda?" manasinda yazilar yazana aittir diye düşünüyorum.

Moderasyon adina cevap hakkini kullandim. Konu tartişmaya dönüşmeyecek ve eğer archenemy bir başka hesap açarak uzatmaya çalişirsa hesabi iletileriyle beraber silinecektir.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom