Adam biriktirme taktiği

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

MUBAGS

Banned
Arkadaşlar ilk önce forumdan esir yönetimi başına düşen esir sayısını artırma hakkında bilgi alın.1000000 yapmanız iyi olur.Sonra da karakter import export hakkında bilgi alın. karizmanızı 10000 20000 felan yapın. Ondan sonra bir krallığa bağlanın. Kralla ilişkinizi  100 e kadar getirin. Sonra bir şehir alın hiç adam koymayın ama koruyun. Esirlerinizi hep oraya biriktirin. 500 olana kadar biriktirin. Sonra başka bir krallığa geçin( o kralla ilişkinizi de 15 e kadar çıkarın. ) Sonra hemen esir biriktirdiğiniz şehre gidin. şehre saldır dediğiniz anda tüm esirler size kalacak. bundan sonra esir almanız kolaylaşacak. Aynı taktikleri uygulayıp sayınızı yükseltin.

500 esiri almak için müthiş oynamana gerek yok yavaş yavaş biriktir sen de onları tekrar aldın mı sen geride beklerken hücum emri ver... zaten öyle esirleri çoğaltırsın

dude, there is tutorial cheats :wink:

yani diyorum ki kodları değiştireceksen tutorial cheats i aç daha iyi

seni tebrik ederim (!) daha önce bulunamamış bi taktiği ortaya çıkardın (!) senin sayende tüm tale worlds daha kolay asker toplayacak (!)
şahsım tarafından pek çok kez uygulanmış bi taktik olup benim için önemini yitirmiş bulunuyor ben daha çok aldığım esirleri ikna kabiliyetiyle orduma alıyorum ve daha kolay oluyor senin dediklerinden bende bu taktikler rokdan 5000 e yakın last alliance askeri katmıştım orduma (yaklaşık olarak 100 gün içinde) bir okadarda kergit askeri vardı (belki de daha çok) ama hiç bir zaman hepsini yanımda taşımadım ( okadar kapasitem olmsına rağmen) yaklaşık 1500 asker envanterin %100 ü yiyecek olsa bile en fazla 2 gün yetiyordu

MUBAGS emeğe saygı çok teşekkürler süpersin dalga geçmiyorum ssen yeni bi üye olarak çok akıllısın mı acaba :D

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom