Acil Yardımm

Users who are viewing this thread

frenkestein

Recruit
arkadaşlar ben oyunumu çok güzel bir şekilde oynuyordum ama bugün birşey oldu açıyorum oyunu ayarlar yükleniyor diyor sonra bir hata çıkıyor hatada şu

Microsoft Visual C++ .........
Runtime Error!
.........................

Nedir bu arkadaşlar isterseniz tamamını yazabilirim hatanın

daha oncede yasanan bır hata arama motorundan kolayca bulabılırsın :wink:

bence oyunu sil yenıden yukle

arkadaşım diğer konulara baktım bende yoksay falan çıkmıyor birde oyunun ortasında çıkmıyor direk ayarlar yükleniyor kısmında tak diye çıkıyor ve sadece tamam tuşu var isterseniz resmini koyabilirim

arkadaşın dediği gibi oyunu silip bidaha yüklemeyi dene benden tavsiye programfilesde oyunun dosyasını silip tekrar yüklemen herderde deva (tabi sistemden kaynaklanmıyorsa)

Çok karşılaştım hatayla yeniden yükle.Dosyalarla ilgili bir sorun sanırım.Kurulumda dosyalar eksik veya hasarlı olarak kuruluyor.

tamam arkadaşlar sorunu buldum yaptığım bir değişiklik yüzünden olmuş kodlarla oyunlar bölümünden bir değişiklik yapmıştım conversation.txt de önceden kopyasını almıştım değiştirdim düzeldi kusura bakmayın sizide yordum ama çok teşekkürler ilgilendiğiniz için konuyu artık silebilirler yetkililer boşu boşuna çöp durmasın.

Tamam spam yapıyom , sen ne dersen hakLısın , zaten hep hakLısın , hakLısında hakLısın!
Forumdan çıkacağım senin yüzünden!

Back
Top Bottom