Acil Yardım Oyun Açılmıyor!...

Users who are viewing this thread

yusuf2008

Sergeant Knight
merhaba saygıdeğer forum üyeleri. Benim çok önemli bir sorunum var birkaç gün öncesine kadar rahatça oyuna girip oynuyordum. Ancak ekran kartım yandıktan sonra onboard karttan bilgisayarı açtım ve oda ne Mount&Bladeye giremiyorum. Videodan sonra hata veriyor. Hatayı yazamıyorum daha anlaşılır olsun diye size resim gönderiyorum. Lütfen bir yolunu bulun benim oyunu oynamam lazım :grin:
Çözenden Allah RAzı olsun konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim :grin: Saygılarımla

benim basıma bole bisi gelmisti ama baska oyunda...
SEN YENİ EKRAN KARTI TAKMISSIN VE SANIRIM EKTAN KARTINI TANITMAMISSIN CD İLE.ONU Bİ YAP. OLMASSA DİRECTX DENİLEN SEY VARYA ONU GUNCELLEE SORUN ÇOZULUR....

yusuf2008 said:
sağolasın peki bişey sorabilirmiyim agp 8x bildiğiniz uygun ekran kartı varmı. (fx ve daha düşük seri hariç)
Agp alma daha. Benim de ekran kartı slotu agp almıyorum. Mal gibi fx 5500 aldıydım 2 sene önce, onla duruyorum. Alacaksan yeni pc al derim. Ha durumum yok diyosan bilemem. Keza benim durumum yok, değiştiremiyorum bilgisayarı.

Bilgisayarının rami işlemcisi anakartı falan iyiyse ekran kartı alırsan sorun çekmezsin. Ama benim gibi maksimum ramin 1 gb ise işlemcin tek ve 2.53 ise ve anakartın foxconn gibi dandik bir markanın dandik bir modeli ise alma.

anakart modeline nereden bakıldığını bilmediğim için yazamıyorum. İşlemci . P4 2.80 ghz 1 gb Ram tabi ekran kartı bozuk olduğu için onboardı çalıştırdığımdan ram 960 mb. Maksimum ram kapasitesini de bilemiyorum. Sence ekran kartımı alayım sistemi yenilemek için şimdiden hazırlıklara başlayayım mı?

biraz komik olacak ama bilmiyorum senin gösterdiğin resimde directx sdk yazıyodu belki onla alakalıdır diye düşündüm vazgeçeceksen hemen vazgeç ben daha iyi bir şeyler bulmaya çalışacağım

Back
Top Bottom