acil bakarmısnz oyuna girdm :) güzel ama sorun var

Users who are viewing this thread

kutaywarband

Recruit
Öncelikle S.a  arkadaşlar ben adam alıyorum köylerden ama ben bunu nasıl hızlı eğitirim yada kendi kendine mi oluyor hızlı eğitilmesi için napmam lazım

Talimci yeteneğine kasarsan her gece adamların tecrübe kazanır, acemileri kasmak için idealdir. Lezalit'te bulunur.

Askerlerini çabuk terfi etmek için:
1-Talimci yetenegin en az 5 olsun,
2-Yoldaşlarının talimci yeteneğide en az 5 olsun,
3-Sürekli savaşlara katıl,
4-Talim alanlarında talim yap ve talim çok iyi geçsin.

Bu 4 maddeyi iyi uygularsan çok kolay asker terfi edersin.

Not:Ha tabi sen hile kullanıp işin kolayına kaçmak istiyorsan grup ekranında terfi edecegin birimin üstüne tıklayıp ctrl+x yapıp terfi edebilirsin.

ben bide hileyle adam cugaltmak istiorm o olabılırmı ama han lardan fln alarak değil hileyle bir sürü adam alabilirmiyim

kutaywarband said:
ben bide hileyle adam cugaltmak istiorm o olabılırmı ama han lardan fln alarak değil hileyle bir sürü adam alabilirmiyim

Evet olabilir ancak normal versiyonunda değil şuan sp vs mp yi kapsayan bir mod vardı R ile başlıyordu on bulursan ona asker al hilesi var.
Hakkettiysem +Rapp pls

kutaywarband said:
Cheat engine ile normal nativede asker sayını istedigin kadar çoğaltabilirsin :wink:

assassinswat said:
cheat enginei steamli versiyonda kullansam bi sakıncası olur mu
Hayır olmaz.
kutaywarband said:
ben yaptım bişey olmadı ama asker aynı yine 50 gozukuyor ama aynı sayıda :S
Yanlış yapmışsındır konuları tekrar incele çok kolay zaten.Ama  şimdi anlatılacak kadar kısa değil.

Yanlış yapmışsındır konuları tekrar incele çok kolay zaten.Ama  şimdi anlatılacak kadar kısa değil.

yanlış yapsaydı oyun açılmazdı

gurup ekranından tamam de çık asker eksiltmeyi unutma sayıları unutma yanlış yapsaydın oyun kapanırdı

Back
Top Bottom