Acayip Bir Durum

Users who are viewing this thread

incibus

Banned
Arkadaşlar ben isolla'ya katılıp swadya isyancısı oldum.isyancıyken 9 tane swadya lordunu esir aldım.daha sonra isyanı başarıyla tamamladım ve swadyalıların yeni hakimi isolla oldu.şimdi isyan bittiği için ben esir aldığım 9 lordu serbest bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum  :? dağıtma seçeneği aktif değil  :? şimdi o lardlar swadyanın bir komutanı olarak görünüyorlar ve bende swadyanın bir komutanıyım  :? bu lordlar elimde kaldı naapcam ben bunları?

hiç başıma böyle bişey gelmedi ama şunu dene bir.
o lordları bir kalenin hapisanesine yerleştir. sonra hapisaneye canlı olarak gidip lordlarla konuş bakalım ne oluyor.

Konuştum,3 seçenek çıktı
1-bir sorum var
2-şimdi gitmem gerek
3-huzurunuzdan ayrılıyorum

sorum var'a bastım,2 seçenek çıktı,
1-siz ve adamlarınız ne yapıyorsunuz
2-yok birşey

ne yapıyorsunuz'a bastım,dedi ki

"ne yapıyor gibi görünüyorum? Burada mahkumum!"
aynen böyle

aynı şey bende de oldu. ya o lordları yanına alıp kaçmasını bekleyeceksin ya da fidye gelmesini. ikisi de oluyor :wink:

bu arada konunun başlığındaki "y" ne iş? :P

tender said:
aynı şey bende de oldu. ya o lordları yanına alıp kaçmasını bekleyeceksin ya da fidye gelmesini. ikisi de oluyor :wink:

bu arada konunun başlığındaki "y" ne iş? :P
"acayip" zaten doğrusu.Türkçe'de iki sesli yan yana gelmez diye bir geyik dönüyor haberin yokmu?

bekliceksin swadya onları teker teker para karşılığında alacak sen serbest bırakamazsın ama bazen aradan uzun zaman geçtikten sonra alıyor

Lordları yanına al git güvenli bi yerde kamp kur 1 gece geçir sabaha hepsi kaçmış olur(bunu öğrenmek bana pahalıya patladı  :()

isyan tamamlanmadan önce o anki kralı esir alıyorum 2-3 kere sürekli para karşılığı bırakıyorum ilişki düşse de adam nasıl olsa oyundan gidiyor :P gerçi bu sefer onlar etrafta tahtta hak iddia eden kişi olarak dolaşsa hoş olurdu :D

bende nordlarla oynarken aynı duruma düşmüştüm. svadyaya savaş falan açma. onlar senden para karşılığında alıyorlar lordları. benim elimde 6 lord vardı hepsini 4 günde satın aldılar.

Back
Top Bottom