Abi ben bu yılda doğsaydım kesinlikle bu olurdum.diyorsan içeri :)

Users who are viewing this thread

[HoLy]

Ever arkadaslar herkezin düşüncesini alıyım dedim vede bi muhabbet baslatalım dedim

Ben M.S. 100 ve M.S 1200 yılları arasında doğsaydım bi ordunun basında komutan olurdum,Kılıç,Yay ve onun gibi silahlara bayağı ilgim var Nedense O çağlardan çok hoşlanıorm.

Sizde fikirlerinizi söylerseniz sevinirim :smile:

Hee o kadarda kolaydı komutan olmak. Sen bi kılıç tut savur bi bilegini kırılıyormu, yayı çekte ne olduğunu gör :lol:
Göğüs göğüse savaşlarda çokta kolaydı canım su an bi parmağımız kanasın kolumuz kırılsın acıdan duramıyoruz, tutki o savaşta kolun koptu :wink:

He ne zaman doğma işine gelirsek :smile: moğol istilası sırasında doğmak isterdim doğsaydımda kendi basına aylak gezen bir avcı, göçebe olurdum.

Khaluphes said:
Hee o kadarda kolaydı komutan olmak. Sen bi kılıç tut savur bi bilegini kırılıyormu, yayı çekte ne olduğunu gör :lol:
Göğüs göğüse savaşlarda çokta kolaydı canım su an bi parmağımız kanasın kolumuz kırılsın acıdan duramıyoruz, tutki o savaşta kolun koptu :wink:

He ne zaman doğma işine gelirsek :smile: moğol istilası sırasında doğmak isterdim doğsaydımda kendi basına aylak gezen bir avcı, göçebe olurdum.

Ben inandığım şeyi söylüyorum herkezin inandığı bazılarını inandırmaya bilir + bu zaten benim fikrim herkez kendi fikrini söylesin diye açtım konuyu beni eleştirin diye değil birader.

1890 lı yıllarda doğmak ve Vahdeddinin yerinde olmak isterdim Osmanlı devletini yaşatırdım. (ve Mustafa Kemal le tanışırdım xD)

SancarHan03 said:
1890 lı yıllarda doğmak ve Vahdeddinin yerinde olmak isterdim Osmanlı devletini yaşatırdım. (ve Mustafa Kemal le tanışırdım xD)
Hee o kadrda kolaydı ''hasta adam''ı iyleştirmek
Çok kolay ya ikide bir toprak kaybeden
Kapuilasyonlara bağımlı
''Güçlü batılı ülkelere'' yalakalık yapan
Dağılmak üzere olan
Sürekli isyanlar çıkan
Batıya özenen

Osmanlıyı yaşatacaksın :???: :neutral: Zuahahahaha :lol:

tam olarak ne zaman oldugu bılınmese de
gıdıp allahın topragını ılk kez çitlerle cevırıp "burası bundan sonra benım" dıyen ısguzarı ıslak odunla dovebılecegım cagda dogmak ısterdım. çiti cevırmesını bekler agzını actıgı anda da agzının ortasına eklerdım ıslak odunu. bunu yapınca ne olurdum bılmem ama nelerın olmayacagını dusunebılıyorum.

talemnar said:
gıdıp allahın topragını ılk kez çitlerle cevırıp "burası bundan sonra benım" dıyen ısguzarı ıslak odunla dovebılecegım cagda dogmak ısterdım. çiti cevırmesını bekler agzını actıgı anda da agzının ortasına eklerdım ıslak odunu. bunu yapınca ne olurdum bılmem ama nelerın olmayacagını dusunebılıyorum.

çok iyi ya :grin:

İslamiyetin yavaş yavaş doğduğu yıllarda peygamber efendimiz'in (s.a.v) yanında islamiyeti yaşatmaya çalışan muhacirlerden olmak isterdim.

talemnar said:

Her mesajına olduğu gibi buna da hayran oldum :grin:

Bana gelince;

Uzun yıllar önce uzak,çok uzak bir galakside Obi-wan Kenobi'nin padawanı olmak isterdim  :lol:

Ya da şu anki hayatımdan biraz daha erken ve Amerika'da doğup(umarım bu yanlış anlaşılmaz)Amy Lee ile tanışıp Ben Moody'nin yerinde olmak isterdim  :lol:  :lol:

1100-1500 yılları arasında doğsam böyle ne biliyim rogue takılırdım :grin: .Veya kelle avcısı,denizcide olabilir.

Not:Rogue dememin amacı şakadır Türkçeyi katletmek değilsdir amacım :grin:

1890 yılında doğup bundan 25 yıl sonra koca seyit o topu ateşlerken onu görenlerden biri olmak isterdim :grin:

ben 1400-30 larda doğup ulubatlı hasanın yerinde olmak isterdim onun yerinde şehadet şerbetini içmek isterdim bir arkadaş demiş sen kılıç savurda görelim seni diye ben o zamanlarda doğunca şimdiki gibi olacak halim yokya bizde ozaman doğan ve o savaşlarda savaşan askerler olacağız sonuçat  :wink:

1910 gibi doğup 40larda falan spitfire pilotu olmak isterdim şimdi sir peter nazi işte ya diyecek ancak spitfire müttefik uçağıdır.
ama messerschmit (doğru yazdım sanırım) avcı uçağına hayır demem.

Sir Peter said:
SancarHan03 said:
Hee o kadrda kolaydı ''hasta adam''ı iyleştirmek
Çok kolay ya ikide bir toprak kaybeden
Kapuilasyonlara bağımlı
''Güçlü batılı ülkelere'' yalakalık yapan
Dağılmak üzere olan
Sürekli isyanlar çıkan
Batıya özenen

Osmanlıyı yaşatacaksın :???: :neutral: Zuahahahaha :lol:

sanki  Türkiye nin durumu bundan farklı
1-hasta adamsa hala hastayız zaten millet açta açıkta (Osmanlı tarihini doğru düzgün okuyun ve hasta adam fikrini kafanızan atın artık hangi millet atasına hasta der ya ne kadar alçaldık biz böyle.
2-toprak konusunda haklısın
3-batılı ülkelere yalakalık, ooo gel vatandaş gel yalakalığın kralı var
4-valla ben şöyle söyleyeyim batıya özenti konusunda Kimse güzel ülkemle yarışamaz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spitfire ın 7 pardon hatta 8 ayrı modeli vardır hangisiyle uçmak isterdin :twisted: :lol: Messerschmit te bir alman efsanesidir, zaten havada en zorlu it dalaşları bu iki uçak arasında geçermiş. Bana eski günleri hatırlattın şimdi, bak yaa.
Fakat benim tercihim japon zero ları, onlarda her zaman beni çeken bir şeyler olmuştur. Hurda görüntüsüne rağmen, tabi spitfire la boy ölçüşemez ama napalım elimizdekiyle yetinecez.

Back
Top Bottom