Açlık Oyunları

Users who are viewing this thread

Khione

Grandmaster Knight
Sizce nasıldı film? Ben kitaba kıyasla pek beğenmedim, benim gibi kitabını okuyanların da pek beğeneceğini sanmıyorum. Ama yine de kötü değildi, evet yorumlarınızı alalım.

Oyunlar başlayana kadar çok güzeldi, ama sonrası beklediğim gibi olmadı. Dövüş sahnelerini falan pek iyi yapamamışlar, daha doğrusu yapmamışlar. Mekanlar, karakterler harikaydı, oyunculuklar güzeldi ama yine de bir şeyler eksikti filmde. Olaylar çok kısa olmuş, bari muttaların geldiği son sahneyi istediğim gibi yapsalarmış dedim ama orası da beklediğim gibi olmadı. Ama yine de fena değildi, izlenmesi gereken bir film.

Peki kitabı güzel mi?

Kitap okumayı severim de, güzelse alıp okuyum :smile:.

3 kitabını da okumuştum,bugün gidecektim saatlerin ileri alındığını hatırlayıncaya kadar...

Aquilon said:
coentrao said:
Peki kitabı güzel mi?

Kitap okumayı severim de, güzelse alıp okuyum :smile:.

Kitapları güzel, hele ilk kitap.
Tamam o zaman senin sözüne güvenerek alıyorum kitabı :smile:

Zar Adam ' ı bitirince direk onu okuycam.

Bugün gittim gnctrkcll saolsun, güzel sayılırdı sevdim yani, filmi devam filmi gibi bitirmişler. "Kitaplar" dediğinize göre devam filmi gibi yapıyorlar heralde.

Okumadım da izlemedim de. Ama bu heyecanın yansması sonucu birşeyler öğrendim.

http://www.imdb.com/title/tt0266308/ Böyle bir film, bu filmin kaynağı da bir kitap varmış diyorlar. Öykü tümüyle aynıymış deniyor. İzlemediğim için bilemeyeceğim. Kitap da, film de böylece özgünlük artısını yitirmiş oluyor yani öyle mi?

Battle Royale'i okudum, izledim ama Hunger Games'i okumadım, izlemedim. Şimdi baktım biraz gerçekten de çok benziyormuş ama yazar demiş ki ben bu kitabı yazarken öğrendim battle royale'i ama okumadım, izlemedim. onun yalancısıyım ama pek yemedim sanki.

Bugün zaman bulabildim izlemek için. Biraz tekdüze olmuş bana göre. Oyunlar da geçen dövüş sahneleri daha iyi olmalıydı. Biraz haraket eklenebilirdi sanki. Ben biraz yüzeysel buldum filmi genel olarak kaldı ki kitabı okuyan arkadaşımda aynısını dedi. Konu hoşuma gittiği için geri kalan kitapları okumayı düşünüyorum en azından.

altolgali said:
Bugün zaman bulabildim izlemek için. Biraz tekdüze olmuş bana göre. Oyunlar da geçen dövüş sahneleri daha iyi olmalıydı. Biraz haraket eklenebilirdi sanki. Ben biraz yüzeysel buldum filmi genel olarak kaldı ki kitabı okuyan arkadaşımda aynısını dedi. Konu hoşuma gittiği için geri kalan kitapları okumayı düşünüyorum en azından.
Evet mesela ağlama sızlama işte o kardeşinin yerine geçtiği sahneler uzun, oyun sahneleri kısaydı.

Edebiyat'tan okuyacak kitap olarak seçtiler. :grin: İlk duyduğumda aç kalma yarışı gibi bir şey belirmişti kafamda. :razz: Gerçekten güzel mi kitap? Sürükleyici mi? Sürükleyici olsun yeter. :smile:

patiayak said:
Edebiyat'tan okuyacak kitap olarak seçtiler. :grin: İlk duyduğumda aç kalma yarışı gibi bir şey belirmişti kafamda. :razz: Gerçekten güzel mi kitap? Sürükleyici mi? Sürükleyici olsun yeter. :smile:
kitabın ilk sayfasını açtığımda halıda sürünüyordum o derece

Back
Top Bottom