Orhankahveci001
Sergeant
Öncelikle Şunu Belirtmeliyim ki bu Warband Light and darknees modunun cadılar bayramı senaryonusunun %98 i tamamlanmış Türkçe Dil Desteği (Yaması) dır
Cadılar Bayramı Senaryosunu(Hollowen Specials) Nexus dan İndirmebilirsiniz Sizi Hiç Uğraştırmadan Liki Bırakıyım: https://www.nexusmods.com/mountandblade/mods/5856
!!!NEDİR BU CADILAR BAYRAMI MODU?!!!
Cadılar Bayramı Modu Light and darknees-Heroes of calradia modunu oynayan kişilerin çok seveceği bir moddur Fantastik Görevler Mevcut
Örnek
Kafası Kesilen Şovalyenin Kafasını Dev den kurtar
Shoey in kayıp aynasını bul
Balkabağını öldür vs
İşte Bu Yüzden Bu Moda Türkçe Yama nın lazım olduğunu düşündüm ve çalışmaya başladım kendim tek tek yazamıyacağım için google translate den yardım almış olabilirim İşin Sonuna Gelecek Olursak Birkaç İngilizce Yazı Dışında Türkçe Olmayan Yer kalmadı
Çeviri Durumu
Çevirinin Toplam Durumu Tahmini %98
Aslında Bakacak Olursak Çevirecek Pek Bir Şey Görmedim Mod 1 saate Bitti ve baya keyif aldım ilk kez kendi çevirdiğim moddan keyiif aldım
Şu anda Çeviriyi Beta da kabul edebiliriz yanlış çevirdiğim yerleri çeviremediğim veya yazım hatası yaptığım yerleri Lüfen Bana Bildirin Her Türlü Eleştiriye Açığım
MODUN TÜRKÇE YAMASININ İNDİRME LİNKİ(YENİLENDİ):
Cadılar Bayramı Senaryosunu(Hollowen Specials) Nexus dan İndirmebilirsiniz Sizi Hiç Uğraştırmadan Liki Bırakıyım: https://www.nexusmods.com/mountandblade/mods/5856
!!!NEDİR BU CADILAR BAYRAMI MODU?!!!
Cadılar Bayramı Modu Light and darknees-Heroes of calradia modunu oynayan kişilerin çok seveceği bir moddur Fantastik Görevler Mevcut
Örnek
Kafası Kesilen Şovalyenin Kafasını Dev den kurtar
Shoey in kayıp aynasını bul
Balkabağını öldür vs
İşte Bu Yüzden Bu Moda Türkçe Yama nın lazım olduğunu düşündüm ve çalışmaya başladım kendim tek tek yazamıyacağım için google translate den yardım almış olabilirim İşin Sonuna Gelecek Olursak Birkaç İngilizce Yazı Dışında Türkçe Olmayan Yer kalmadı
Çeviri Durumu
dialogs:%100
factions:%100
game_menus:%100
game strings:%100
hints:%100
info_pages:%100
item_kinds:%100
quests:%100
quick strings:%99
troops:%100
ui:%96
factions:%100
game_menus:%100
game strings:%100
hints:%100
info_pages:%100
item_kinds:%100
quests:%100
quick strings:%99
troops:%100
ui:%96
Aslında Bakacak Olursak Çevirecek Pek Bir Şey Görmedim Mod 1 saate Bitti ve baya keyif aldım ilk kez kendi çevirdiğim moddan keyiif aldım
Şu anda Çeviriyi Beta da kabul edebiliriz yanlış çevirdiğim yerleri çeviremediğim veya yazım hatası yaptığım yerleri Lüfen Bana Bildirin Her Türlü Eleştiriye Açığım
MODUN TÜRKÇE YAMASININ İNDİRME LİNKİ(YENİLENDİ):
Last edited: