Resolved 8GB Ekran Kartı ve 64GB Ram ile Donma Sorunu

Users who are viewing this thread

oguzhank

Recruit
Merhaba,
Haftasonu Steam üzerinden bannerlord'u satın alarak oynamaya başladım ancak sürekli donma gecikme sorunları yaşıyorum.
Kullandığım bilgisayarim 2019 imac içerisinde SSD takılı ve bir kısmına windows kurarak bu oyunu oynuyorum.
Bilgisayarımın konfigürasyonu şöyle:
Intel Core i5 -9600K 3.7GHZ 6 çekirdekli işlemci
64GB ram
AMD Radeon Pro 580X 8gb Ekran Kartı
Tüm bu sisteme rağmen haritada oyun gecikiyor / donuyor. Bu sorunları nasıl aşabilirim tavsiyesi olan var mı?
Not: Monitörüm 5k çözünürlüğe sahip 5120*2880 bunun etkisi olabilir mi? 4K çözünürlüklü 2. bir monitörüm var onu ikinci ekran olarak bağlayıp onda denesem sorun çözülebilir mi?
 
Oyunda bariz bir optimizasyon problemi var şuanlık lakin çalışılıyor üzerinde.İlerleyen günlerde belli başlı problemler rayına oturacaktır.Beklemenizi öneririm açıkçası.
 
Evet bunda haklısınız ancak YouTube ve Twitch'te gamerlara baktığımda oyunu sorunsuz oynadıklarını gördüm ve cihazıma güveniyorum. Eğer bu konfigürasyonda hata veriyorsa onlar nasıl başarıyor hatasız oynamayı çok merak ediyorum.
 
Merhaba, geç cevap verdiğimiz için üzgünüz. Şimdiye kadar karşılaştığımız sorunların önemli bir kısmını düzelttik ve yayınladığımız birden fazla yama ile oyun performansını iyileştirdik. Bu yüzden bu başlığı, şimdilik, resolved olarak işaretleyeceğiz. Lütfen oyununuzun, sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan ve oyunun güvenlik yazılımınız üzerinde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Lütfen bu adımları tamamladıktan ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
 
Back
Top Bottom