Gameshero Anti Cheat Grandmaster Knight Old Guard Steam Apr 22, 2014 #3 Hasan_Hasan said: Hayırlı olsun Gameshero Umarım başarılı bir klan olursunuz. Click to expand... Çok teşekkür ederim.
Hasan_Hasan said: Hayırlı olsun Gameshero Umarım başarılı bir klan olursunuz. Click to expand... Çok teşekkür ederim.
Gameshero Anti Cheat Grandmaster Knight Old Guard Steam Apr 22, 2014 #5 RequesT said: Başarılar dilerim hepimize Click to expand... Aynen öyle
Lucon Subforum Moderator Old Guard Steam Apr 22, 2014 #7 Hayırlı olsun, umarım forum kurallarına uygun davranışlar sergilersiniz,başarılar dilerim
Gameshero Anti Cheat Grandmaster Knight Old Guard Steam Apr 24, 2014 #16 TiagS said: Umarım başarılı bir klan oluruz. Click to expand... +1
Serıfsky Knight Apr 24, 2014 #17 Başarılar gelmek isterdim ama şu sıralar oynamıyorum , sıktı gerçekten oyun Size kolay gelsin umarım iyi bir klan olursunuz.
Başarılar gelmek isterdim ama şu sıralar oynamıyorum , sıktı gerçekten oyun Size kolay gelsin umarım iyi bir klan olursunuz.