70y Revolyutsiya Armiya [PASİF]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
57th ile bugün yaptığımız GF maçından görüntüler. Kendilerine maç için teşekkür ederiz!​
6NM8BW.png
 
EnverPasha said:
Başarılar dilerim fakat tekrarladığımız maçın sonucuyla beraber yazmışsınız. 10 - 5 yazanı silmeniz gerekiyor.
İstersen bunu bilgisayarımızın içinden geçecek olanlar yazmasın. Bir şey var ki ben onu orada tutuyorum.
Gene de başarılar dileğiniz için teşekkürler.
 
Herkese merhabalar. Bildiğiniz üzere ilk ayımızı çok güzel atlattık. Yavaş yavaş 2. ayımıza geçiyorduk. Lakin Alay içinde bir kaç sıkıntı çıktı ve çıkan üyelerle diğer üyeler Alaydan ayrıldı. Sebebi ise Alay içinde oluşan kavgalar. Bize şuana kadar destek vermiş, bize Başarılar dileğinde bulunup başarılı olmamızı isteyen herkese teşekkürler. Fakat bu sebeplerden dolayı alayımız kısa süreliğine pasife alınmıştır. Yeniden güçlenene kadar, yeniden yeni gönüllü partizanlar toplanana kadar alayımız NW ortamında aktif olmayacaktır. Konu açık duracaktır.
Benim de kişisel hayatımda halletmem gereken bir kaç iş var. Ben de kişisel olarak biraz pasif olacağım. Alayın pasif olma nedeninden bir nedeni de bu.

Şimdi gelip konuya "2 haftalık klan ez" diyecek olan varsa hiç yazmasın bile. Moralimi bozmak istemem.
Özel olarak Shepherd'e ve Gatts'a çok teşekkürler. Taleworlds konumuz için de, alayımızın daha güçlü olması hakkında da bir takım öneriler verdiler. Bir çok Alay ile maç yaptık, yeni açılan bir alay olarak maçlarımız çok iyi gidiyordu. Fakat şuanlık daha maç  yapmayacağız.
İyi forumlar.
 
Her zaman desteğimiz vardır. Bu sıkıntılar her zaman olacaktır. Mesele senin alayından çürüklerin çıkması, canını sıkma ileride yeniden güzel insanlarla güzel organize edersin, yeni partizanlar için sana başarılar dilerim. Evvela oluşabilecek bir sorun ve sıkıntıda her daim 82nci Alayın arkanızda olduğunu bilin.. Selametle ve sağlıcakla!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom