57.Türk Tugayı [AKTİF][En Büyük Türk Klanı]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
TheodeN ? Ozzy said:
BSH said:
Theoden Sana Ne Oluyor Aslanım Bir Dediğin Bir dediğini tutmuyor yok oyunu bıraktım dıyorsun sonra klandan acemileri alıyorsun onlara oyunu 57.alay aldı neyse sonra baktın olmadı oyunu bıraktın döndügümde deliden özür dilerim dedin sonra yine boş yapıyorsun Güvene İhanet etmek sende bir alışkanlık haline gelmiş Klanımdan Uzak dur Yoksa Gazabım Kötü Olur.

SANA GELINCE HADRI ISIMLERIN SILINMEDIGI ICIN KUSURA BAKMA GEREKEN YAPILICAKTIR  MACIDA EKLERIZ SIKINTI YOK YENILDIGIMIZ BIR MACI YENDIK DEMEYIZ LAKIN 32ndBL BlackLegion yazarken  Sadece 57 değilde 57.TürkTugayı Yazarsan Saygı Göstermek Adına Sevinirimİyi Forumlar

Senin güvenini hiç bir zaman sarsmadım sen arkadaşlığımıza ihanet ettim. Ayrıca benlen aslanımlı falan konuşamazsın konuşmana dikkat et.
ETMİYORUM ASLANIM ETTIRSENE ÖNCE YAZI YAZMAYI ÖĞREN SONRA GEL SANA BAYA İYİLİK YAPTIM AMA SANA VERİLEN DEĞERE LAYIK OLAMADIN SENLE İSTEDİĞİM ŞEKİL KONUŞURUM BEN İSTEDİĞİMLE İSTEDİĞİM GİBİ KONUŞURUM BİLİRSİN GERİ VİTES YAPMAM DOĞAMDA YOK ASLANIM

Beyler sakin olalım lütfen şimdi yapmanız gereken şu 57thOfficial adlı klandan çıkmış kişiyle iletişim kurulup hesap bilgilerini almalı eğer vermesse moderatörlere söylensin konuyu silsin ve delitürk arkadaşımız yeniden açsın bu kadar basit yani .

ve anlamadığım bişey var illa yazmak zorundamı adam ? bazı klanlar oraya maç kısmı eklememiş eğer sen o klanlara yapsaydın zorla ekle yoksa şikayet ederimmi diyecektin ??? He bide + olarakta diğer klanlara yaptığını 57th'ye sorgulamadan yaparsan aranızda kavga çıkar birbirinizi boşuna kemirirsiniz .

Hadrianus arkadaşım yapılması gerekeni delitürke yazdım burası onun klanının konusu öneri verdim . resmi maçları adam teamspeak3 adresine yazıyordur sanane adam belki tüm bilgilerini vermek istemiyor oyuncu listesini yazmıyor yada maçlar kısmını eklemiyor sen onunla savaş yapınca adama bıçak dayar gibi yazmassan keserim gibi davranıyorsun burda anladın mı ?

SooNationaL said:
Hadrianus arkadaşım yapılması gerekeni delitürke yazdım burası onun klanının konusu öneri verdim . resmi maçları adam teamspeak3 adresine yazıyordur sanane adam belki tüm bilgilerini vermek istemiyor oyuncu listesini yazmıyor yada maçlar kısmını eklemiyor sen onunla savaş yapınca adama bıçak dayar gibi yazmassan keserim gibi davranıyorsun burda anladın mı ?
anliyorum.jpg

iphone-7-plus-24k-gold-limited-edition_1365466.jpg

57ye kolay gelsin başarılar

Hadrianus said:
SooNationaL said:
Beyler sakin olalım lütfen şimdi yapmanız gereken şu 57thOfficial adlı klandan çıkmış kişiyle iletişim kurulup hesap bilgilerini almalı eğer vermesse moderatörlere söylensin konuyu silsin ve delitürk arkadaşımız yeniden açsın bu kadar basit yani .

ve anlamadığım bişey var illa yazmak zorundamı adam ? bazı klanlar oraya maç kısmı eklememiş eğer sen o klanlara yapsaydın zorla ekle yoksa şikayet ederimmi diyecektin ??? He bide + olarakta diğer klanlara yaptığını 57th'ye sorgulamadan yaparsan aranızda kavga çıkar birbirinizi boşuna kemirirsiniz .

Yapmamız gerekeni senden öğrenecek değiliz kardeşim. O hesap şuan 57den bir subayın elinde. Boş yere yazmıyoruz buraya bazı şeyleri. Ayrıca eğer öyle bir bölüm koyduysa ve resmi bir maç yaptıysak yazması gerekiyor SooNational bunu bu ortamdaki eskiler gayet iyi bilir senin bilmemen doğal.
Lorassy said:
Boş yere ne kadar uzattınız konuyu konuyu açan arkadaş klanda değilse konuyu sen yeniden açarsın bu kadar basit.

Ki eğer madem yalan söylüyorsunuz Lorassy'nin dediği gibi konuyu adam gibi yeniden açarsın kardeşim.

DeliTürk said:
Hadrianus said:
DeliTürk said:
TheodeN ? Ozzy said:
DeliTürk said:
hadricim forumda boş boş konu kirleteceğine gidip klanınla uğraş

Hadrianus bir klan lideri olarak senden isteklerde bulunuyor. Klan lideri gibi cevap vermek var. Birde mahalle barzosu gibi. Ama sen her zaman yaptığın gibi insanlarla 2. seçenekte verdiğim gibi konuşuyorsun. İşine geldiğinde kan kardeşin, gelmediğinde .... çocuğu oluyor senin gözünde insanlar. Bir an önce verdiğin cevapları düzeltmeni istiyorum. Sonuçta bu cevapları verdiğin kişi sen bu yolu giderken 3 kere bitirmişti. Saygılar...
ya sana cevap vermeye değmez bile. Bu yüzden seni pas geçicem.
Hadrianus said:
DeliTürk said:
hadricim forumda boş boş konu kirleteceğine gidip klanınla uğraş

Klanımla uğraştığımı sizinle olan maçın skoruna bakarak anlayabilirsin.Şimdi buraya klanı aktifleştirdikten iki gün sonra 27vs27 yaptığımız ve sizi 7-3 yendiğimiz diye yazarak seni üzmek ve yanlış anlaşılmak istemiyorum. Konu kirletme böyle olmaz. Ben senden birşey istedim sadece o kadar. Neyin kuyruk acısı bu? Adam gibi düzelteceksin o kadar.
kuyruk acısı yok ben forumla ilgilenmiyorum. Ve forumu açan adam klanda değil ve uğraşıcak bi işsiz yok. Ayrıca her klan yenilebilir. Yenildiğim için üzülmedim. Ayrıca sadece kazandığımız maçları koyduğumuzu sanan mallar var. Uzun zamandır forumu güncellemedik. Kazandığımızda kaybettiğimizde maçlar var. Adam gibi düzelticeksin derkende emrivaki konuşup burda benim sinirlerimi oynatmayın.Sonra kışkırtıp küfür yeyince admin beyler bana ban atıp beni susturuyolar. Bu yazıyı okuyan adminler varsa şu theoden gereksizini konumdan uzaklaştırırsa sevinirim. sizede tekrardan başarılar hadrianus.
Dipnot: Ben bu ortama katıldığımda hadrinin klanı 15 kişiydi theoden . Biz bu yola klan kurarak başlamadık.

En sonunda yapılması gerekenler yapılmış. Yapılacaktı da zaten. İlk başta "üşenmezsek yaparız" demektense adam gibi cevap verseydin böyle saçmalamaya ve dolayısıyla rezil olmana gerek kalmazdı. Benim nasıl klan yönettiği en yakınımdaki adamlarda bilir. Allah'a şükür bazıları gibi klandan haksızlığa uğradığı için çıkan kişilerin arkasından ana bacı küfür etmedim. Senin sinirlerin oynasa kaç yazar oynamasa kaç yazar. Lafın ederi adamın değeri kadardır derim ben. O yüzden şimdi burada yazılanlara sinirlenip boşu boşuna tsdeki odanda bağırarak klavyeleri mousları kırıp ana bacı küfretme bence, kendine yazık.
Öncelikle bunu gayet sakince yazıyorum. Burda rezil olduğum felan da yok. Gereksiz bi konuyu yanlış analyıp büyütüyosun. Admin bey kendisi düzeltmiş. Daha ağlamanın lüzumu yok. Ayrıca arkandan sövdüğümü kim demiş sana. Götünüzden bişey kurgulayıp burda gerçek gibi paylaşmayın. Şimdi yavaşça forum sayfasnı kapat ve uğraşıcak başka liderler bul. Shepherd yok diye bana mı sarmaya başladın.

Admin Bey'den zaten ben rica ettim. Forum konusu şikayet ederek düzeltilmesini istedim düzeltti sağolsun. 57deki güzel adamlara yazık. Yarın öbür gün klandan çıksalar isimlerinin silinmesi için eski klan liderlerinin üşenip üşenmemesini bekleyecekler.  Senin kuracağın klanda yapacağın liderlikte bu kadar olur. Ne ortam biliyorsun ne saygı ne edep. Burası çok ama çok basit bir platform ama her zaman temsil ettiğimiz klanımızı ve üyelerimizin saygınlığını korumak için böyle resmi yazılar yazmak zorunda kalıyoruz. Bu arada arkamdan sövdüğünü, gene bağırıp çağırdığını da anlattılar. Shepherd en azından kendi salaklıklarının üstünü örtmeye çalışacak kadar düşünme problemi yaşamıyordu keşke o olsaydı. Burada ağlayan kimse yok. Ama tsdeki odasında klavye ve mouse kıran birisi ağlıyor olabilir. Neyse daha fazla hem senin sağlığın için hemde mevzu uzamasın diye yavaşça forum sayfasını kapatıp başka klan liderlerini bulmak üzere hazırlanıyorum...
öcelikle o hesap daha yeni geçti subayımın eline. Sizin gibi insanlara yalan söylemeye ihtiyaç dahi duymam. Ayrıca sana arkandan sövdüğümü kim dediyse resmen iki klanı kavga ettirmek için bi yalan söylemiş. Ha etsem senden mi korkucam dobra dobra söylerim. Edersemde benim efendiliğime benim edebime benim ahlakıma kalmış. Ayrıca konuyu düzenlemeye bile üşenen adam yeni konu mu açıcak? Hadi boş yere uzatmayın

Muratøv ϜϓſϞ said:
Hadri boslar havada ucuyor uzaklas cabuk.

https://gfycat.com/RaggedVacantArgusfish    :shock:

Oynamayı Bilmeyen Transsexuel Sesli Makedonyalı Arkadaşımız Heryere Salça Olmayı Bırak Git Klanınla İlgilen Bu Aralar Acayip Boş Yapmaya Başladın İşine Bak.

Gençler hâla bebek gibi kavga ediyorsunuz... Abi ne gerek var yok adımı silmedin , yok maçı yazmadın , yok beni bi *****... benim ki daha büyük kavgası yapıyorsunuz ne gerek var şöyle şeylere. Alt tarafı oyun oynuyorsunuz. Kimse size gerçek hayatta bir rütbe vermiyor. Ne kadar burada kendinizi GENERAL , SUBAY , ALBAY diye çağırsanız da gerçek hayatta hâla öğretmenleriniz tuvalete gitmeniz için izin veriyor.

John di Penliaz said:
Gençler hâla bebek gibi kavga ediyorsunuz... Abi ne gerek var yok adımı silmedin , yok maçı yazmadın , yok beni bi s*kmedin... benim ki daha büyük kavgası yapıyorsunuz ne gerek var şöyle şeylere. Alt tarafı oyun oynuyorsunuz. Kimse size gerçek hayatta bir rütbe vermiyor. Ne kadar burada kendinizi GENERAL , SUBAY , ALBAY diye çağırsanız da gerçek hayatta hâla öğretmenleriniz tuvalete gitmeniz için izin veriyor.
<3

John di Penliaz said:
Gençler hâla bebek gibi kavga ediyorsunuz... Abi ne gerek var yok adımı silmedin , yok maçı yazmadın , yok beni bi *****... benim ki daha büyük kavgası yapıyorsunuz ne gerek var şöyle şeylere. Alt tarafı oyun oynuyorsunuz. Kimse size gerçek hayatta bir rütbe vermiyor. Ne kadar burada kendinizi GENERAL , SUBAY , ALBAY diye çağırsanız da gerçek hayatta hâla öğretmenleriniz tuvalete gitmeniz için izin veriyor.
Tespit gibi tespit

Başarılar, kötü başlamış olsak bile şu sıralar saygı duyduğum Delitürk liderliğinde olan güçlü bir klan.

Hanfiri said:
Prospy said:
Başarılar, kötü başlamış olsak bile şu sıralar saygı duyduğum Delitürk liderliğinde olan güçlü bir klan.
Teşekkür ederiz sizde kolay gelsin

Sen inandın mı şimdi bu dediğime? Allah akıl fikir versin.

Neyse kolay gelsin.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom