TheodeN ? Ozzy said:
DeliTürk said:
hadricim forumda boş boş konu kirleteceğine gidip klanınla uğraş
Hadrianus bir klan lideri olarak senden isteklerde bulunuyor. Klan lideri gibi cevap vermek var. Birde mahalle barzosu gibi. Ama sen her zaman yaptığın gibi insanlarla 2. seçenekte verdiğim gibi konuşuyorsun. İşine geldiğinde kan kardeşin, gelmediğinde .... çocuğu oluyor senin gözünde insanlar. Bir an önce verdiğin cevapları düzeltmeni istiyorum. Sonuçta bu cevapları verdiğin kişi sen bu yolu giderken 3 kere bitirmişti. Saygılar...
ya sana cevap vermeye değmez bile. Bu yüzden seni pas geçicem.
Hadrianus said:
DeliTürk said:
hadricim forumda boş boş konu kirleteceğine gidip klanınla uğraş
Klanımla uğraştığımı sizinle olan maçın skoruna bakarak anlayabilirsin.Şimdi buraya klanı aktifleştirdikten iki gün sonra 27vs27 yaptığımız ve sizi 7-3 yendiğimiz diye yazarak seni üzmek ve yanlış anlaşılmak istemiyorum. Konu kirletme böyle olmaz. Ben senden birşey istedim sadece o kadar. Neyin kuyruk acısı bu? Adam gibi düzelteceksin o kadar.
kuyruk acısı yok ben forumla ilgilenmiyorum. Ve forumu açan adam klanda değil ve uğraşıcak bi işsiz yok. Ayrıca her klan yenilebilir. Yenildiğim için üzülmedim. Ayrıca sadece kazandığımız maçları koyduğumuzu sanan mallar var. Uzun zamandır forumu güncellemedik. Kazandığımızda kaybettiğimizde maçlar var. Adam gibi düzelticeksin derkende emrivaki konuşup burda benim sinirlerimi oynatmayın.Sonra kışkırtıp küfür yeyince admin beyler bana ban atıp beni susturuyolar. Bu yazıyı okuyan adminler varsa şu theoden gereksizini konumdan uzaklaştırırsa sevinirim. sizede tekrardan başarılar hadrianus.
Dipnot: Ben bu ortama katıldığımda hadrinin klanı 15 kişiydi theoden . Biz bu yola klan kurarak başlamadık.