Bu tüyo için teşekkür ederim ♥Hafersy said:kadronuza bakacak olursak sayınız 100ü aşkın artık Army (ordu) olabilirsiniz.
Bu tüyo için teşekkür ederim ♥Hafersy said:kadronuza bakacak olursak sayınız 100ü aşkın artık Army (ordu) olabilirsiniz.
Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
Valla alınma veysel ama denedik, yapamadınız.
DeliTürk said:Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
demek ki 2 alay birleşince olmuyomuş. En azından Türkler arasında böyle. Denemek istesek zaten denerdik. Bence bi orduya gerek yok.Knime - General Shepherd ? said:DeliTürk said:Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
Ordu dediğin sistematik işler.. Ve Ordu olmadan önce Tugay/Tümen ve Kolordu gibi sistemler yaratmadan önce, sağlam ve güvenilir bir emir-komuta yapısı ve düzen sistemi gerekir, bunu şayet Nizam-ı Cedid Tümeninde sağlamadıysanız, başka bir yerde veya kendi aranızda sağlayacağınızı sanmıyorum, fakat yine de bir deneyin.. Denemekten fayda gelir.
ADAMSINDeliTürk said:Bir an düşündümde iyiki 57. Alay'dasınsonkurt_23emre said:Bir an düşündüm de iyi ki 57.Alay'dayım.
Subaylığının kalitesi ve başarısı gayet ortada kaldıki iki darbe girişimi atlattı,herşey tam kitabına uygun değilki tümen/tugay/kolordu diyorsun abi,sizin bu anlayışa görede çok fazla erbaş var ama yeterli er yok Bu yolda tek başınada olmayacak buna canı gönülden inanıyor ve destekliyoruzKnime - General Shepherd ? said:DeliTürk said:Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
Ordu dediğin sistematik işler.. Ve Ordu olmadan önce Tugay/Tümen ve Kolordu gibi sistemler yaratmadan önce, sağlam ve güvenilir bir emir-komuta yapısı ve düzen sistemi gerekir, bunu şayet Nizam-ı Cedid Tümeninde sağlamadıysanız, başka bir yerde veya kendi aranızda sağlayacağınızı sanmıyorum, fakat yine de bir deneyin.. Denemekten fayda gelir.
Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas said:Subaylığının kalitesi ve başarısı gayet ortada kaldıki iki darbe girişimi atlattı,herşey tam kitabına uygun değilki tümen/tugay/kolordu diyorsun abi,sizin bu anlayışa görede çok fazla erbaş var ama yeterli er yok Bu yolda tek başınada olmayacak buna canı gönülden inanıyor ve destekliyoruzKnime - General Shepherd ? said:♥DeliTürk said:Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
DeliTürk said:Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas said:Subaylığının kalitesi ve başarısı gayet ortada kaldıki iki darbe girişimi atlattı,herşey tam kitabına uygun değilki tümen/tugay/kolordu diyorsun abi,sizin bu anlayışa görede çok fazla erbaş var ama yeterli er yok Bu yolda tek başınada olmayacak buna canı gönülden inanıyor ve destekliyoruzKnime - General Shepherd ? said:♥DeliTürk said:Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas said:Subaylığının kalitesi ve başarısı gayet ortada kaldıki iki darbe girişimi atlattı,herşey tam kitabına uygun değilki tümen/tugay/kolordu diyorsun abi,sizin bu anlayışa görede çok fazla erbaş var ama yeterli er yok Bu yolda tek başınada olmayacak buna canı gönülden inanıyor ve destekliyoruzKnime - General Shepherd ? said:DeliTürk said:Belkide anlamak istememişizdir. En hayırlısı böle olduğu için böyleyiz belkide. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 4-5 senedir bu ortamdayım. Bu aktifliği sağlayan ordu sisteminide başarır.Knime - General Shepherd ? said:Sistemi anlayabilecek kapasitede olduklarını pek sanmıyorum
İbraam said:Evet beyler ne o TSK'ya altyapı mı hazırlıyorsunuz?Şu oyunda emir komuta nedir,ne bokuna yarayacak ego tatmin etmekten başka?
Şimdi gereksiz muhabbetinize tekrar göz gezdirdim;2 tane darbe atlatan falan varmış güzel kafa,sela falan okutun.Bence seferberlik ilan edin 100k askeriniz olur.
İbraam bey bee nasılda konuyu kilitlemiş ♥İbraam said:Evet beyler ne o TSK'ya altyapı mı hazırlıyorsunuz?Şu oyunda emir komuta nedir,ne bokuna yarayacak ego tatmin etmekten başka?
Şimdi gereksiz muhabbetinize tekrar göz gezdirdim;2 tane darbe atlatan falan varmış güzel kafa,sela falan okutun.Bence seferberlik ilan edin 100k askeriniz olur.
Özeti bu tabî,ama karşıdaki kişinin ilgisine göre anlattım.İbraam said:Evet beyler ne o TSK'ya altyapı mı hazırlıyorsunuz?Şu oyunda emir komuta nedir,ne bokuna yarayacak ego tatmin etmekten başka?
İbraam said:Evet beyler ne o TSK'ya altyapı mı hazırlıyorsunuz?Şu oyunda emir komuta nedir,ne bokuna yarayacak ego tatmin etmekten başka?
biz hele TSK yı kuralımda natoyuda hallederizC0molokko said:TSK kurmakla olmaz sadece daha bunun NATOsu birleşmiş milletleri falan da var
konu nereden nereye geldi xdHafersy said:kadronuza bakacak olursak sayınız 100ü aşkın artık Army (ordu) olabilirsiniz.
Report edeceğim artık, rahat bırak milletin konusunu erenHafersy said:konu nereden nereye geldi xdHafersy said:kadronuza bakacak olursak sayınız 100ü aşkın artık Army (ordu) olabilirsiniz.
hoydaaaaUvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas said:Report edeceğim artık, rahat bırak milletin konusunu erenHafersy said:konu nereden nereye geldi xdHafersy said:kadronuza bakacak olursak sayınız 100ü aşkın artık Army (ordu) olabilirsiniz.