Morgoth
Evet yorumlarınızı alalım.
Pentagram said:RvP zaten sırf çirkeflik için çıkmış. Kırmızı yemesi için daha ne yapması gerekiyor merak ediyorum.
Pentagram said:Allah rakibin de onurlusunu versin napalım. Keşke ülkemizde çirkeflikler yapılmasa. Sırf provoke ve tahrikle maçta kazanılabiliyormuş.
Felix said:hmm ok'la geçiştirilecek bi durum yok. Türlü türlü çirkefliği sırf oyun dursun diye beşiktaş yapmadıç
Goker said:Taraftar da baya suçlu. Ben Fenerbahçe tezahüratları duyabildim mesela. Olmamalı böyle bir şey. Sahaya atlamak tamamiyle absürt bir olay, yedek oyuncunun sahaya girmesi daha beter. Ülkede kimsenin adaletten tatmin olmadığı bir dönemde bu tür olaylara sinirlenilmemesi beklemek mantıksız tabi ama keşke bu tür olayları kavga dövüşe dönüştürmeden çözebilecek bir refah düzeyine ulaşmış olsaydık.
Haklısınız.Goker said:Maç öyle kazanılabiliyorsa bunun da bir sebebi var tabi. Kiev maçından sonra yine Beşiktaş'ın psikolojik baskıya yenildiğini gördük. Hakem kötü kararlar verebilir, karşı takım oyuncuların üstüne oynayabilir ama ona karşı dayanacak kadar sağlam olmak lazım. Türk takımları yurt dışında da hep bu tür baskı yüzünden saçmalıyor.
Seviye belli işte. Bir fanatikten de daha fazlası beklenemezdi zaten. :dFlecha said:Kusura bakmayın da karşınızda ki takım Fenerbahçe, hava girerseniz aklınızı alır.Öyle yada böyle. Bahane üretmeyin boşuna tebrik edin geçin.
Najpiękniejszy said:Abi herifler daha 5. dakikadan süreye oynamaya başladı ki bunu Pentagram la birlikte izlerkende söylemiştim süreye oynadıklarını.
Pentagram said:Haklısınız.Goker said:Maç öyle kazanılabiliyorsa bunun da bir sebebi var tabi. Kiev maçından sonra yine Beşiktaş'ın psikolojik baskıya yenildiğini gördük. Hakem kötü kararlar verebilir, karşı takım oyuncuların üstüne oynayabilir ama ona karşı dayanacak kadar sağlam olmak lazım. Türk takımları yurt dışında da hep bu tür baskı yüzünden saçmalıyor.
Hemen kendi takımınızı da eleştirinci gelmiş.Oyunu en baştan geren, türlü türlü gerginlik yaratan kim? Ben sahada oynanan futbol hakkında konuşuyorum, taraftarı katarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın lütfen ya, komik oluyorsunuz. O ayrı bir tartışma konusu zaten, gerekli görülürse ceza da verilir. Ama taraftara dil çıkaran, oyunu bilerek yavaşlatanların da kim olduğu belli. İzlediğim en zevksiz maçlardan birisiydi.
Bu arada hmm ok diyince havalı olmuyorsun veya beni aşağılamış olmuyorsun. Cevap bile verilmemesi gereken birisi olduğun aşikar da neyse.
Flecha said:Kusura bakmayın da karşınızda ki takım Fenerbahçe, hava girerseniz aklınızı alır.Öyle yada böyle. Bahane üretmeyin boşuna tebrik edin geçin.
Pentagram said:Flecha said:Dil çıkarma haraketi RvP'nin genel olarak yaptığını bir haraket yanlız. Ha orada kasıt var mı bilemem, olsa da asla haklı demem. Sahada oynan futboldan bahsetmeye çalışıyorsun da, işte ona tarafsız bakamıyorsun. Sanki senin takımın bugün şiir gibi top oynadı da, bunu Fenerbahçe mi bozdu?
Derbilerde tahriklere gelmiceksin hacı yapıcak bir şey yok.
Seviye belli işte. Bir fanatikten de daha fazlası beklenemezdi zaten. :d
hmm ok cnm ya.
Maçı izleyen, tarafsız olan herhangi birisi BJK'nin rakibe oranla iyi bir futbol oynadığını görebilir.Flecha said:Sahada oynan futboldan bahsetmeye çalışıyorsun da, işte ona tarafsız bakamıyorsun. Sanki senin takımın bugün şiir gibi top oynadı da, bunu Fenerbahçe mi bozdu?